vrijdag 1 maart 2024

Restored republiek van 1 maart 2024

 Restored Republic via a GCR as of March 1, 2024 | Operation Disclosure Official

Twee Amerikaanse regeringen;  Twee Amerikaanse presidenten;  Twee Amerikaanse grondwetten, Ellis Washington Echt nieuws voor echte patriotten uit het Judy Byington-rapport – deel 1 |  Ellis Washington-rapport Archief |  Ellis Washington-rapport



   • Vanaf 20 augustus 2021 zijn er twee regeringen van de Verenigde Staten en twee presidentiële regeringen geweest – één nep (Biden) en één echte (Trump).


   • Trump heeft zijn ambt nooit verlaten, maar moest aftreden als president van de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA, INC. die hij op 20 januari 2021 om 12.01 uur failliet maakte, ter ziele deed gaan en ontbonden, ongeveer 12 uur vóór de nep-POTUS die Joe Biden had  een nep-inauguratie die niet eens in Washington D.C. plaatsvond, maar een week eerder gedeeltelijk werd gefilmd op een filmset van het Witte Huis in Culver City, Californië.


   • Er waren twee grondwetten in de Verenigde Staten.  De eerste werd in 1776 geschreven door de leiders van de nieuwe onafhankelijke staten van de Verenigde Staten.


   • Op 4 juli 1776 claimde het volk zijn onafhankelijkheid van Groot-Brittannië en was de democratie geboren.  95 jaar lang was het Amerikaanse volk vrij en onafhankelijk.


   • Die vrijheid eindigde in 1871 toen de oorspronkelijke “Grondwet voor de Verenigde Staten voor Amerika” werd veranderd in “DE GRONDWET VAN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA”.  De vlag van Washington’s District of Columbia heeft drie rode sterren, die elk een stadstaat binnen het driestedenrijk symboliseren.  Het driestedenrijk bestaat uit Washington D.C., Londen en Vaticaanstad.


   • De afgelopen 150 jaar zijn Amerikanen in zo’n veelomvattende en extreme mate gecontroleerd op hun gedachten dat ons land werd gestolen uit de VS en werd vervangen door een door de Rothschild Khazariaanse maffia gecontroleerd nepland genaamd de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA, INC.


   • US Inc. was een bedrijfsdictatuur.  Tot aan president Trump ben ik me niet bewust van één intellectueel, predikant, rabbijn, academicus, geen woord over deze onvrijwillige slavernij door de Rothschild Khazariaanse maffia 150 jaar geleden in de verraderlijke wetgeving in de DC Act van 1871.


   • De DC Act van 1871 werd opgesteld met toestemming van onze 18e POTUS Ulysses S. Grant.  Grant was de belangrijkste generaal van Lincoln tijdens de burgeroorlog en een bonafide oorlogsheld, maar toch was hij een vrijmetselaar wiens doel het was om de controle over de VS over te nemen.


   • Vrijmetselaars, Illuminati en Khazariaanse maffia-satanisten sloten zich aan bij de Nieuwe Wereldorde en de koning van Engeland om Amerika te heroveren en terug te geven aan de Kroon.  Dat gebeurde tijdens de Grant Administration onder de verraderlijke, anti-grondwetwetgeving.


   • De Amerikaanse Revolutie (1775-83), de Franse Revolutie (1799-1899) en alle oorlogen daarna waren de oorlogen van de Rothschild Khazarian Mafia Banker.


   • Rothschild Khazariaanse maffiaoorlogen gingen altijd over het verdienen van $$$ door beide kanten van de oorlog te financieren.  Dat zorgde ervoor dat ongeacht wie won, de Rothschild Bankiers dat ook deden.


   • False Flag Wars hadden ook tot gevolg dat het schaakbord werd schoongemaakt, om het zo maar te zeggen, of dat de geschiedenis werd herschreven zoals het oude gezegde luidt: ‘Naar de overwinnaar gaat de buit’, wat betekent: ‘Naar de overwinnaar gaan de mythen en de monumenten.’  En zodra dat begrip axiomatisch is, zullen de burgeroorlog en alle daaropvolgende oorlogen zowel politiek als historisch gezien logischer zijn.


https://operationdisclosureofficial.com/2024/03/01/restored-republic-via-a-gcr-as-of-march-1-2024/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten