maandag 4 maart 2024

Tijdlijn

 Tijdlijn


   • Op kerstavond 2015, toen de Amerikaanse president Donald Trump in afwachting was van zijn inauguratie, vond er in Italië een inval plaats bij de 13 Illuminati Bloodline-families, waar ze allemaal werden uitgeschakeld, behalve Jacob Rothschild, die ontsnapte.


   • Met de ontbinding op 1 januari 2016 van de handelsmaatschappij US Inc. in Washington DC waren er 650 vliegtuigen nodig om goud uit de tunnels onder het Vaticaan te halen en terug te geven aan de rechtmatige eigenaren in verschillende landen, voornamelijk de nieuwe Amerikaanse schatkist, gelegen op een  Soeverein Indianenreservaat nabij Reno Nevada.


   • Op 18 november 2017 gaf Q Drop 156 aan dat op 17 november 2017 het hoofd van het Cabal Central Banking System, Jacob Rothschild, stierf terwijl hij werd opgepakt.


   • Op 23 september 2023 kondigde president Trump aan: “Over minder dan vijf maanden zullen we ons land terugnemen.”


   • Op donderdag.  Op 22 februari 2024 capituleerde de Cabal voor hun controle over het mondiale financiële systeem toen Bitcoin stopte met handelen en de eigenaren ervan verdacht werden het geld te hebben afgepakt en er vandoor waren gegaan.


   • Op diezelfde donderdag.  22 februari 2024 Trump gaf de laatste fase van Het Plan vrij – het groene licht voor massa-arrestaties (naar schatting vijf miljoen Cabal-leden zijn of zullen worden gearresteerd, die genoemd worden in meer dan 800.000 wereldwijde door de rechtbank verzegelde aanklachten).


   • Op za.  29 februari Het Chinese financiële systeem stortte in door het faillissement van Evergrande.


   • Op vr.  Op 1 maart zei een bron van Space Force dat hen werd verteld dat er een dreigende gebeurtenis op komst was (mogelijke cyberaanval?) en dat ze naar huis moesten gaan en hun gezinnen binnen moesten houden.


   • Op za.  Op 2 maart stortte het Duitse financiële systeem in.


   •  Zon.  3 maart: “Patriotten moeten voorbereid zijn op een nep-Trump-moord.  De Black Hats hebben een Trump-kloon die ze gaan vermoorden.  De media zullen wild worden.  Geloof er geen woord van.  Trump weet hier al van.  Trump is veilig.”  …Real Chief op Tweet zon.  3 maart.


   • Verkiezingsinterferentie: “We zitten midden in een verkiezing.  Binnenkort is er Super Tuesday.  Volgens de richtlijnen van het ministerie van Justitie zouden ze mij niet moeten vervolgen: “Federale aanklagers en agenten mogen nooit de timing van enige actie kiezen, inclusief onderzoeksstappen, strafrechtelijke aanklachten of verklaringen, met als doel verkiezingen te beïnvloeden, of met het doel  om een ​​kandidaat of politieke partij een voordeel of nadeel te geven.”  DIT IS VERKIEZINGSINFERENTIE EN MOET IN DE RECHTSZAAL WORDEN GESTOPT!”  …President Trump op Telegram Sun.  3 maart.


   • Op ma. 4 maart zal het Hooggerechtshof een aankondiging doen over de geschiktheid van president Trump om deel te nemen aan de verkiezingen.


   • Op ma.  Op 11 maart zal de Federal Reserve stoppen met het verstrekken van leningen aan de banken, wat elke bank zou sluiten die niet voldoet aan Basel 3 en die deel uitmaakt van het BRICS-systeem.


 https://operationdisclosureofficial.com/2024/03/04/restored-republic-via-a-gcr-as-of-march-4-2024/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten