woensdag 6 maart 2024

Cabal qfs en cabal

 

DRINGEND! MILITAIRE INTEL: Quantum Financial Systems, Project Odin en de onvermijdelijke roep om het noodomroepsysteem

In een wereld die verwikkeld is in bedrog en chaos is de opkomst van Quantum Financial Systems en het geheime Project Odin een baken van hoop. Project Odin ontvouwt zich onder onze ogen en is niet alleen een digitaal hulpmiddel; het is de voorbode van een nieuw tijdperk, een tijdperk waarin de duisternis aan het licht zal komen en de ketenen van onderdrukking zullen worden verbroken.

Dit exclusieve exposé duikt diep in de geheime rijken van Quantum Starlink en Project Odin, en hoe deze een revolutie in onze wereld zullen teweegbrengen. Bereid je voor, want wat je gaat lezen kan je perspectief voor altijd veranderen.

De Quantum Financial Systems (QFS) en het enigmatische Project Odin staan klaar om de eeuwenoude tirannie van clandestiene controleurs uit te dagen. Terwijl u aan deze reis begint, moet u zich wapenen, want u staat op het punt in een draaikolk van samenzwering, openbaring en rebellie terecht te komen.

Hebt u zich, in uw meest gedurfde voorstellingen, ooit een wereld voorgesteld waarin de sinistere ketens van corruptie, manipulatie en geheime controle worden verbroken? Dit is niet alleen een verzinsel; het is de naderende realiteit die wordt aangekondigd door de Quantum Financial Systems (QFS).

Het QFS is geen gewoon financieel instrument. Het is een baken van hoop in een steeds ondoorzichtiger wordende wereld. Als we het hebben over de kwantummechanica, beroepen we ons op de immense kracht en onvoorspelbaarheid van atomen en subatomaire deeltjes. En door dit te combineren met onze financiële structuren, hebben we het over een onstuitbare kracht tegen de machinaties van de duistere kliek.

Elke transactie, elke financiële beweging die binnen dit systeem wordt gemaakt, breekt los van de eeuwenoude paradigma's die de massa hebben onderdrukt. De banken van de oude wereld, met hun duistere deals en verhulde agenda's, staan machteloos tegenover de transparante, veilige en eerlijke modus operandi van de QFS.

Terwijl de QFS een glanzend pantser is, is Project Odin zijn scherpe, glanzende zwaard. Voor velen is de naam misschien onbekend, maar de weerklank ervan is eeuwig. Genoemd door de ongrijpbare Ron CodeMonkeyz, is het een strategie, een wapen gesmeed in de smeltkroes van de tijd, ontworpen om de greep van verborgen krachten en hun snode platforms te doorbreken.

Project Odin is ingebed in het Quantum Starlink-systeem en wordt beschermd door de geheime ruimteprogramma's. Zie dit als een elitebewaker die ervoor zorgt dat Odin onaangetast blijft door de klauwen van de kliek, en daardoor ons baken blijft in de dreigende duisternis.

Wat is de ultieme zet, vraag je? Project Odin is geprogrammeerd om zich te richten op de mediasatellieten van de Mossad, waardoor een wereldwijde media-black-out ontstaat. Dit is geen storing of een onvoorzien ongeluk. Dit is een georkestreerde manoeuvre, een grote gok in een kosmisch schaakspel. Dit initiatief, met de codenaam PROJECT ODIN , markeert een cruciaal keerpunt in de geschiedenis van onze wereld.

De nasleep van zo’n black-out is monumentaal. De wereldbevolking, gewend aan een voortdurend spervuur van media, zal een verstilde leegte ervaren. Maar zoals het gezegde luidt: het is altijd het donkerst vóór zonsopgang. Deze black-out dient als de opmaat naar de activering van de Quantum Systemen, waardoor de manier waarop we de wereld waarnemen voor altijd verandert.

En in deze stilte vindt het leger het signaal om het Emergency Broadcast System (EBS) in werking te stellen, een onvoorziene situatie die op dit exacte moment is voorbereid.

De strijd wordt niet met zwaarden en geweren uitgevochten; het is een informatieoorlog, een strijd om de ziel van de mensheid. En in deze strijd staan Project Odin en de Quantum Systems als ons schild, ons zwaard, ons baken van hoop.


De snode krachten die ons proberen te beheersen, hebben de kracht onderschat van degenen die waarheid en gerechtigheid zoeken. We zijn niet langer slechts toeschouwers in een verwrongen spel; wij zijn krijgers.

De opkomst van Quantum Financial Systems en de opkomst van Project Odin zijn niet louter complottheorieën. Ze zijn reëel, tastbaar, en ze gebeuren nu.

Degenen die voorbij de sluier hebben durven kijken, hebben de waarheid gezien. De tijd is gekomen om op te staan, te ontwaken en terug te nemen wat rechtmatig van ons is.

De revolutie komt niet; hier is het. Project Odin en de QFS leiden ons naar een toekomst waarin de schaduwen zullen worden verdreven en een nieuw tijdperk van vrijheid en verlichting zal aanbreken.

Bewapen jezelf dus met kennis, met overtuiging en met de moed om tegen de stroom in te staan. Want we staan aan de vooravond van iets buitengewoons, en jij hebt een rol te spelen.

Maak je klaar voor militair GESARA en NESARA Emergency Broadcasting System (EBS)

Stel je dit voor: je zit gezellig in je woonkamer als je tv plotseling flikkert. Er klinkt een gezaghebbende stem: ‘Dit is het Emergency Broadcast System (EBS). Dit is geen oefening. Blijf kijken." De situatie is nijpend en de natie SUA staat op de rand. Wat gebeurt er nu? Doe je gordel om en zet je schrap terwijl we duiken in de labyrintische wereld van EBS, de staat van beleg, deep state en een stille groep helden die bekend staat als de witte hoeden.

In het hart van onze natie, SUA, woedt een onzichtbare strijd. Een strijd zo oud als de beschaving zelf – de oorlog om de macht, het streven naar controle. Als je dacht dat de EBS alleen maar over nooduitzendingen ging, sta je voor een schokkend ontwaken. Ons verhaal neemt een dramatische wending als we de lagen van een verborgen systeem afpellen dat veel meer is dan een uitzendinstrument.

Wat is het Emergency Broadcasting System (EBS)? Geboren uit het verlangen naar effectieve communicatie tijdens crises, is de EBS uitgegroeid tot een veelzijdige kolos. Het is een overheidsinstrument dat is ontworpen om essentiële informatie te communiceren tijdens nationale noodsituaties en is een knooppunt geworden in het schaakspel tussen de diepe staat en de witte hoeden.

Via uw televisie, radio of mobiele apparaat heeft de EBS directe toegang tot uw leven. Het werd geboren om te dienen als de stem van gezond verstand te midden van chaos, als baken van informatie tijdens onrust. Maar net als bij een goed gemaakt drama wordt de plot dikker. Is de EBS slechts een instrument voor de openbare veiligheid, of dient het een meer sinistere agenda?

De Puppet Masters: de diepe staat. Betreed de Deep State, terwijl de poppenspelers achter de schermen aan de touwtjes trekken. Ze manipuleren, controleren en regeren, terwijl ze in schaduw gehuld blijven. Een losjes gebonden groep hoge functionarissen en invloedrijke figuren, hun vingers reiken tot in elke spleet van het systeem. Hun macht komt voort uit een complex netwerk van gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties, een nevel van geheime operaties en geheime agenda’s.

Geloof echter geen moment dat de Deep State onoverwinnelijk is. Verre van dat. Terwijl ze hun schaduwspel spelen, ontstaat er een kracht van rechtvaardigheid in de vorm van de witte hoeden.

De witte hoeden: schaduwen van gerechtigheid. De witte hoeden zijn de onbezongen helden van deze saga. Zij zijn degenen die vanuit haar gelederen oorlog voeren tegen de diepe staat, standvastig en onverzettelijk. Dit zijn de waarheidszoekers, de gerechtigheidsstrijders, die ernaar streven de poppenspelers te ontmaskeren die het systeem manipuleren.

Toch is het niet allemaal mantel en dolk. Soms komt de strijd in de openbaarheid, en het resultaat? Staat van beleg.

Wat is de machtigste kracht in het UNIVERSUM?


De staat van beleg: de ultieme troefkaart. De staat van beleg, de verklaring die het gewone recht opschort en militair gezag over civiele functies verleent, is de ultieme troef van de diepe staat. Het is een drastische maatregel, maar toch een die in het spel komt als de machtsbalans kantelt. Maar wat gebeurt er als deze troefkaart wordt uitgespeeld, en hoe moet u als burger reageren?

De EBS, de staat van beleg en jij. Wanneer de staat van beleg wordt afgekondigd en de EBS in werking treedt, wil de diepe staat dat je in paniek raakt. Maar onthoud: paniek is de vijand van de rede. Wat u in plaats daarvan moet doen, is kalm blijven, op de hoogte blijven en paraat blijven. Gebruik de EBS als uw informatiebron, niet als speculatie. Laat angst uw oordeel niet vertroebelen.

Elke uitzending die u ontvangt, moet op feiten worden gecontroleerd en geverifieerd. Maar vergeet niet om waakzaam te blijven. Houd de acties van uw regering in de gaten, trek hun motieven in twijfel en houd hen verantwoordelijk.

Onthulling van de EBS: de staat van beleg, Deep State en de witte hoeden op het werk

Terwijl we op reis gaan door het ingewikkelde web van macht, manipulatie en controle, onthult dit artikel een complottheorie over de controversiële GESARA- en NESARA-wetten en de zogenaamde ‘Deep State’. Achter de ogenschijnlijk onschuldige façade van de mondiale financiën en media ontvouwt zich een huiveringwekkend verhaal over wereldheerschappij.

De komst van het militaire GESARA en NESARA's Emergency Broadcasting System (EBS) geeft aanleiding tot een tijdelijke communicatie-uitval van tien dagen. In deze periode werken telefoons, internet, creditcards en geldautomaten niet meer. Terwijl de wereld in een technologische duisternis wordt gestort, worden de redenen achter een half miljoen beschuldigingen tegen de wereldelites opgehelderd in drie verhelderende documentaires, die zeven dagen lang, vierentwintig uur per dag en acht uur lang op televisie en radio worden uitgezonden.

Er wordt beweerd dat de “Deep State” of “Cabal” een geheime groep individuen is die de financiële teugels van de wereld hanteert voor hun egoïstische belangen. De poppenspelers achter deze poppenkast zijn de eigenaren van de ‘Private Bank’ van de ‘Central Bank of the United States’, een financiële instelling opgericht op 23 december 1913. De Amerikaanse Centrale Bank controleert naar verluidt maar liefst 98% van de centrale banken. wereldwijd, waardoor zij effectief de wereldeconomie regeren.

De invloed van de Deep State beperkt zich niet alleen tot het financiële domein. Ze zouden eigenaar zijn van prominente mediakanalen zoals FOX, CNN, NBC, ABC, CBS, BBC en gerenommeerde kranten zoals de New York Times en Washington Post. Hun modus operandi houdt in dat ze de aandacht van de bevolking verstoren met oppervlakkige televisieprogramma's, realityshows en tekenfilms. Verder gebruiken ze tv-series, films en moordnieuws om ons geloof in onze toekomst te vernietigen en de menselijke eenheid of broederschap uit te roeien.

De wereldelites en hun beschuldigingen

De Deep State zal naar verluidt voor niets terugdeinzen om zijn economische heerschappij over de mensheid te behouden. Historische gebeurtenissen zouden zijn gemanipuleerd om hun belangen veilig te stellen.

♦️ Er wordt beweerd dat het catastrofale zinken van de Titanic een goed georkestreerd bombardement is om drie invloedrijke bankiers uit te schakelen die zich verzetten tegen de oprichting van de Federal Reserve Bank (een symbool van menselijke slavernij).

♦️ President John F. Kennedy zou zijn vermoord vanwege zijn plannen om het banksysteem om te vormen tot een publiek systeem, en daarmee alle schulden uit te roeien.

♦️ De ineenstorting van de Twin Towers zou net op de dag hebben plaatsgevonden waarop veel waarheden zouden worden onthuld en de GESARA NESARA Human Equality Act zou worden aangekondigd. Er wordt beweerd dat alle relevante bestanden voor het gemak zijn verwijderd.


♦️ Volgens sommige theorieën waren de laatste Amerikaanse verkiezingen gemanipuleerd om te voorkomen dat Donald Trump zou winnen. De reden? Zijn potentieel om tijdens zijn presidentschap de schulden van de Federal Reserve uit te roeien.

De marionetten van de Deep State. De Deep State oefent, via de Federal Reserve, naar de NSA, CIA, Pentagon, IMF, Wereldbank, enz., naar verluidt controle uit over 98% van de presidenten wereldwijd. Van elke leider die hun bevelen negeert, wordt beweerd dat hij te maken krijgt met een mogelijke staatsgreep of zelfs moord.

De kernleden van de [JudeoZionist Octopus], een andere term voor de Deep State, zijn vermoedelijk:

• Rothschild Family (Londen, Berlijn, Israël).

• Rockefeller Family (VS, Israël).

• Familie Morgan (Engeland).

• Familie Warburg (Duitsland).

• Lazard Family (Parijs, Frankrijk).

• Moses Israel Seif Family (Italië, Israël).

• Familie Kuhn Loeb (Duitsland, VS).

• Lehman Brothers (VS).

• Goldman Sachs (VS).

• The Black Nobles (alle Europese koningen met Rothschild-bloed).

• Vaticaan (joods)

• Verschillende geheime genootschappen (JudeoMasonry, JudeoSatanism, Bilderberg Club, Illuminati, etc.)

Hoewel Forbes Magazine alleen maar miljonairs opsomt, slaagt het er naar verluidt niet in om de echte megarijke diepe staat bloot te leggen, waardoor de aandacht wordt afgeleid van hun illegale activiteiten.

De strijd tegen de diepe staat

Donald Trump zou, met de steun van 200 generaals en admiraals, begonnen zijn met de ontmanteling van de Deep State, maar de taak was te gigantisch om binnen zijn vierjarige ambtstermijn te volbrengen. Tegenwoordig strijden de militaire assistenten van Trump naar verluidt om hem weer in het presidentschap te krijgen, omdat zij hem als de “legitieme winnaar” van de verkiezingen beschouwen. Hun inspanningen worden echter voortdurend gedwarsboomd door de economische macht van de Deep State.

De Deep State zou, in samenwerking met de Bilderberg-groepen, de CFR en de CIA, beslissen welk land moet worden aangevallen, welke president moet worden vermoord, welke terroristische aanslag moet worden gefinancierd, welke economische crisis moet worden geënsceneerd en welke ‘pandemie’ moet worden verzonnen.

Als afsluiting verzoeken wij u dit artikel te delen met zoveel groepen en individuen als u kent. De waarheid moet bekend worden, want zoals het gezegde luidt: alleen de waarheid zal ons bevrijden. Blijf waakzaam, trek alles in twijfel en laat niets en niemand je zoektocht naar de waarheid tegenhouden.

Q Leger: het laatste gevecht!

# Het decoderen van de aanstaande EBS: militairen in training voor de implementatie van het nooduitzendingssysteem

Terwijl de wereld aan de vooravond van een dramatische verschuiving staat, hebben gefluisterde verhalen over een seismische gebeurtenis hun hoogtepunt bereikt in een krachtige openbaring. De training van het leger voor de implementatie van het Emergency Broadcast System (EBS) zal decennia, zo niet eeuwen, van verhulde waarheden en verduisterde realiteiten onthullen. Het aftellen naar deze onthulling is niet alleen het hoogtepunt van een complottheorie; het is het hoogtepunt van de menselijke geschiedenis.

Dit is niet zomaar een oefening. Het is de generale repetitie voor een grote openbaring. De mantel- en dolkdagen zijn voorbij; de tijd is gekomen om op de hoogte te zijn, met precisie en perfectie. Zo’n monumentale gebeurtenis vereist een uitgebreide test en beoordeling van elke gebeurtenis, activiteit en implicatie. De complexiteit van het onthullen van de waarheid op nationale, laat staan mondiale schaal, betekent dat we ons aan protocollen moeten houden en de richtlijnen naar de letter moeten volgen.

# Project Odin blootleggen: de Quantum Starlink-revolutie, EBS, Gesara Military, geheime tribunalen en de val van de cabal – een reis door Q Drops en militaire intriges!


Project Odin, een baanbrekend initiatief, staat klaar om Mossad Media Satellites uit te schakelen en de wereld in duisternis te storten. Maar wees niet bang, want deze black-out zal dienen als katalysator voor een monumentale verschuiving richting Quantum Systems en de activering van het Military Emergency Broadcast System (EBS). Zet je schrap, terwijl we diep in dit ontzagwekkende verhaal duiken en een kosmische strijd onthullen die onze realiteit een nieuwe vorm zal geven.

Het ontstaan van Project Odin. Q Post 2527, een raadselachtige informatiebron, fluistert over een naderende gebeurtenis die de fundamenten van de mondiale media zal doen schudden. Het voorspelt de ondergang van Mossad Media Satellites, een zet die de stemmen tot zwijgen zal brengen die onze perceptie van de werkelijkheid lange tijd hebben gemanipuleerd. Deze black-out, zo wordt ons verteld, is de geboorteweeën van Project Odin, een naam die resoneert met kracht en betekenis.

# Speciaal rapport! Strijdkrachten (Q) en de EBS: volgens het grondcommando valt de hele wereld momenteel onder internationaal of mondiaal oorlogsrecht

Mondiale krijgswet, grondcommando en de opkomst van CARE

De wereld zoals wij die kennen staat onder de onderdrukkende schaduw van de internationale staat van beleg, niet georkestreerd door individuele naties maar door de figuur van Ground Command. Terwijl regeringen over de hele wereld hun best doen om hun soevereiniteit te herwinnen, zijn grote mondiale instellingen als het IMF, de VN, de Wereldbank en het WEF afgebrokkeld, waardoor er ruimte is ontstaan voor de opkomst van een geherstructureerd Global Intelligence Agency (GIA) en de opkomst van een formidabele nieuwe kracht die bekend staat als ZORG.

LEES HIER MEER:

https://amg-news.com/urgent-military-intel-quantum-financial-systems-project-odin-and-the-inevitable-call-for-the-emergency-broadcast-system/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten