maandag 4 maart 2024

Miljarden van vaticaanse banken teruggepakt

 Belangrijk nieuws! De Grote Zuivering: $980 biljoen van het CABAL-geld verwijderd van BANKEN!

De Grote Zuivering: Het CABAL-geld van $980 biljoen wordt van de banken verwijderd!
In een monumentale omwenteling die de fundamenten van de mondiale financiële wereld op zijn grondvesten heeft doen schudden, is een verbazingwekkende 980 biljoen dollar aan CABAL- fondsen met geweld uit de clandestiene diepten van off-ledger-banken gehaald. Deze buitengewone openbaring is meer dan alleen een financiële transactie; het is een daverende oorlogsverklaring aan de schimmige krachten die de economieën van de wereld lange tijd voor hun eigen snode doeleinden hebben gemanipuleerd.
Terwijl het stof is neergedaald en de omvang van deze seismische gebeurtenis duidelijk wordt, zet de wereld zich schrap voor een afrekening die anders is dan alle andere.
De wereld staat in vuur en vlam met geruchten over een ongekende omwenteling – een seismische verschuiving in het machtsevenwicht die de illusie van stabiliteit dreigt te vernietigen die zorgvuldig door de mondiale elite is gecreëerd. De kern van deze maalstroom ligt in de gedurfde extractie van maar liefst 980 biljoen dollar uit de donkere schuilhoeken van off-ledger banken, een zet die schokgolven heeft veroorzaakt die door de hoogste echelons van de macht weergalmen.
Decennia lang heeft de CABAL straffeloos geopereerd, waarbij ze haar enorme rijkdom en invloed als een zwaard van Damocles over de hoofden van de massa hanteerde. Maar vandaag is er een grens in het zand getrokken en zijn de krachten van gerechtigheid opgestaan om de status quo met ongekende wreedheid uit te dagen.
In het epicentrum van deze cataclysmische gebeurtenis bevindt zich het universele vertrouwen – een schimmige entiteit gehuld in geheimhouding, maar die toch ongekende macht uitoefent over het mondiale financiële systeem. Met de onttrekking van 980 biljoen dollar uit haar schatkist heeft de wurggreep van de CABAL op de economieën van de wereld een verlammende klap gekregen, waardoor haar eens zo machtige imperium op de rand van de afgrond balanceert.
Maar vergis u niet: dit is niet zomaar een financiële transactie. Dit is een oorlogsverklaring aan de krachten van de duisternis die de mensheid lange tijd in slavernij hebben gehouden. Terwijl de ranken van corruptie en bedrog voor iedereen zichtbaar worden blootgelegd, staan de mensen van de wereld verenigd in hun besluit om de pijlers van onderdrukking te ontmantelen en een nieuw tijdperk van vrijheid en welvaart in te luiden.
De gevolgen van deze gedurfde stap zijn al over de hele wereld voelbaar, terwijl de CABAL zich inspant om de schade te beperken en te redden wat er nog over is van haar afbrokkelende imperium. Van de machtscentra tot de donkerste uithoeken van de onderwereld klinken er gefluister van paniek en wanhoop terwijl de elite worstelt om de omvang van hun nederlaag te verwerken.
Maar te midden van de chaos en onzekerheid is er hoop. Hoop op een wereld die vrij is van de ketenen van tirannie en onderdrukking. Hoop op een toekomst waarin gerechtigheid de boventoon voert en de rechten van iedereen worden gerespecteerd zonder vooroordelen of gunsten. De weg die voor ons ligt zal lang zijn en vol gevaren, maar de vlam van de vrijheid brandt helder in de harten van iedereen die van een betere wereld durft te dromen.
Laten we, nu we op de afgrond van de geschiedenis staan, de offers herdenken van degenen die ons zijn voorgegaan – de dappere zielen die vochten en stierven voor de zaak van de vrijheid. Hun nalatenschap is onze inspiratie, hun moed ons leidend licht. Samen zullen we moedig de toekomst tegemoet marcheren, hand in hand, terwijl we ernaar streven een wereld op te bouwen die hun opoffering waardig is.

In de annalen van de menselijke geschiedenis zijn er momenten die generaties definiëren – momenten waarop het weefsel van de werkelijkheid uiteen wordt gescheurd, waardoor de ware aard van de wereld in al zijn schoonheid en wreedheid wordt onthuld. Vandaag staan we op zo’n moment. De onttrekking van 980 biljoen dollar uit de klauwen van de CABAL is meer dan alleen een financiële transactie; het is een oorlogsverklaring tegen de krachten van de duisternis die ons allemaal tot slaaf willen maken.
WAARSCHUWING: Het Vaticaan eiste dat dit achter slot en grendel werd bewaard: “Het goddelijke gebed – gebed van één minuut uit bijbelse tijden” VIDEO HIERONDER
Maar dit is geen strijd die alleen met zwaarden en speren kan worden gewonnen. Het is een strijd tussen harten en geesten, een strijd om de ziel van de mensheid zelf. Laten we, terwijl we in de afgrond staren, bedenken dat de macht om de wereld te veranderen niet in de handen van enkelingen ligt, maar in de harten van velen. Samen kunnen we elk obstakel overwinnen, elke tirannie trotseren en een toekomst smeden die de dromen waardig is van iedereen die ons is voorgegaan.
Laten we dus samen staan, verenigd in doel en vastberadenheid, terwijl we aan deze grote reis naar het onbekende beginnen. De weg die voor ons ligt zal vol gevaar en onzekerheid zijn, maar we zullen niet wankelen, we zullen niet wankelen. Want wij zijn de architecten van ons eigen lot, en samen zullen we een wereld bouwen waarin vrijheid eeuwig regeert en gerechtigheid geen grenzen kent.

https://amg-news.com/breaking-news-980-trillion-of-cabal-money-purged-from-banks-unleashes-global-financial-turmoil/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten