zondag 17 maart 2024

Koningsmoord op het loo

 


Ik ben nu " koningsmoord op het loo" aan het lezen en de rillingen lopen over mijn rug. Zo vals, zo gemeen, zo wreed , zo egoïstisch, zo bloeddorstig het koningshuis is.

Zowel koning1 als koning2 als koning 3 waren de grootste boeven die er waren.

Omkoping, chantage, afpersing, in de doofpot stoppen, moorden , het is ongehoord hoe schoftig ze bezig geweest zijn.

En de media de oranjes maar ophemelen wat ze allemaal goed hebben gedaan. Ook op de scholen leren we die leugenachtige verhalen. Ook incest, bastaard kinderen, gekheid in de familie,  wilde feesten terwijl de bevolking hongert en ga zo maar door.

Het is bij de wilde beesten af.

En maar hoog houden dat ze goed voor het volk zijn.

Ook Wilhelmina was een dictator die haar zin niet kreeg zodat ze aftrad.

Juliana was een aangenomen ,verwisselt met een ander kindje, omdat de dochter die ze hadden gekregen een mongooltje was.

Zie ook de o-show van Johan Oldenkamp.



Lees ik net dat de engelse royal familie nog even erg of misschien wel nog erger is.

Eerst is de engelse prinses Diana naar de eeuwige jachtvelden gestuurd en nu is het verhaal van Kate, de echtgenoot van William, dat die een tijd niet gezien is.

Net lees ik een verhasl over de vriendin van Diana die ook Kate goed kende, dat het al reeds jaren terug geregeld is dat ook Kate een blied offer moest krijgen en naar de jachtvelden moest verdwijnen.

Ook nu weer , heel veel misleiding met geshopte foto's een fake buikoperatie, een terugtrekking van officiele zaken, van William die overstuur is vanwege dit bexluit, etc.

nu blijkt door het verhasl van die vriendin, dat Kate gewoon geofferd is.

Ik sta er niet van te kijken, omdat de engelse royals=illuminatie=Cabal=rothschilds=afstammeling van de valse joden=zionisten=khazaren=wrede en babaarse stammen die vele mensen vermoord hebben.

Wat leven we toch onder koni krijken die heel wreed, bloeddorstig, moordend zijn.

En wij ze maar bewonderen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten