maandag 4 maart 2024

De geschiedenis van de usa

 Echte Amerikaanse geschiedenis.  💥👀💥


In 1871 werd het Verdrag van Washington ondertekend en geratificeerd door Groot-Brittannië en de VS, waarmee na de burgeroorlog verschillende geschillen tussen de landen werden beslecht.

De District of Columbia Act van 1871 was een congreswet die de individuele charters van de steden Washington en Georgetown introk en een nieuwe territoriale regering voor het hele District of Columbia instelde.

Elke staat, provincie en stad in Amerika viel onder deze buitenlandse onderneming, geregistreerd in Washington DC.

Het congres keurde wetgeving goed die de ‘Corporatie van de Verenigde Staten van Amerika’ vormde en maakte van Washington DC een buitenlandse entiteit onder de controle van de City of London en Vaticaanstad – waardoor DC de derde entiteit werd die de hele wereld regeerde.  Geen van deze steden maakt daadwerkelijk deel uit van de stad of het land waarin ze zich bevinden.

JPMorgan creëerde de Federal Reserve Act na de ‘geproduceerde’ paniek van 1907.

In 1910 gingen Rockefeller, Rothschild, Morgan en andere bankiers naar Jekyll Island om ‘The Federal Reserve’ op te richten.  Jekyll Island is, net als Epstein Island, een plaats waar ook duistere satanische, kannibalistische en bloedoffers plaatsvonden.

De Titanic stortte neer op 15 april 1912, waarbij enkele miljardairs omkwamen die zich ertegen verzetten dat de Federal Reserve de officiële munteenheid van de VS zou worden.

Daarna werden in 1913 twee ‘particuliere bedrijven’, IRS en de Federal Reserve, opgericht.

De Eerste Wereldoorlog begon in 1914 – waar de cabal-bankiers beide kanten van de oorlog financierden met geld van de Amerikaanse belastingbetalers.  Dat was het begin van het ‘RUSLAND is de slechterik’-verhaal in het Westen.

een slavenschuldgeldsysteem
http://tinyurl.com/4r8tdms4

De Titanic zonk op 15 april
https://t.me/drue86/18763

Cestui Que Vie Trust - geïnstalleerd sinds 1666.
https://t.me/drue86/44222

IRS is frauduleus – TOELAAT BELASTINGEN VRIJWILLIG!
https://t.me/drue86/18235

OUDE REUZEN, RITUELEN, SATANISCHE KANANIETALTAREN VAN JEKYLL-EILAND
https://www.bitchute.com/video/PLFF5I3jUgEP/

Het satanische verhaal van Jekyll Island, de geboorteplaats van de Private Federal Reserve
http://tinyurl.com/2kfnr5rj

@drue86

Geen opmerkingen:

Een reactie posten