maandag 4 maart 2024

William de zoon van jacob rothschild ??????

 https://benjaminfulford.net/the-black-sun-organization-issues-ultimatum-announce-world-federation-of-face-nuclear-holocaust/                                                         De Black Sun-organisatie stelt een ultimatum: kondig een wereldfederatie aan, anders wordt een nucleaire holocaust geconfronteerd

Door

Benjamin Fulford

4 maart 2024

47 Opmerkingen

Geconfronteerd met een alomvattende militaire en geopolitieke nederlaag heeft de Black Sun-organisatie – de ultieme controleurs van het westerse militair-industriële complex – een ultimatum gesteld aan Aziatische geheime genootschappen: ze moeten óf instemmen met een wereldfederatie, óf een totale nucleaire oorlog tegemoet zien.


Dit ultimatum kwam van Vincenzo Mazzara, een cavalier van de Duitse Ridders en een hoge Black Sun-officier. Het komt in de nasleep van een alomvattende zuivering van hooggeplaatste Khazariaanse maffialeiders en een militaire nederlaag in Oekraïne.


De KM en de Black Sun werkten aan een langetermijnplan waarbij Oekraïne werd gebruikt om Rusland te vernietigen en het op te splitsen in verschillende vazalstaten. Hierna waren ze van plan China binnen te vallen en het in vijf strijdende staten te verdelen. Vervolgens gingen ze hun ‘Messias’ benoemen tot een wereldgod-koning-dictator in Babylonische stijl.


De White Dragon Society en hun Aziatische bondgenoten hielden hen dood in hun spoor. Ze worden nu geconfronteerd met het faillissement van het Westen, een totale militaire nederlaag en een voortdurende zuivering van hun leiderschap op hoog niveau. Dat is de reden waarom de Zwarte Zon nu akkoord gaat met een multipolaire nieuwe en eerlijke wereldregeling. De strijd is echter nog niet voorbij.


Om te begrijpen waar we mee te maken hebben, moeten we ons realiseren dat de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de WHO, de BIS, het IMF, de Wereldbank, enz. particuliere niet-gouvernementele organisaties zijn. Dezelfde mensen die ze bezitten, bezitten 90% van de grote bedrijven. “De meerderheid van de landen in de wereld heeft geen controle over hun eigen natuurlijke hulpbronnen. De oligarchen controleren alle zichtbare leiders. De leiders zijn geen werknemers van het volk, ze zijn werknemers van de oligarchen”, zegt Calin Georgescu, voormalig president van Europa voor de Club van Rome en een topfunctionaris van de VN. “Slavernij is nooit verdwenen; het is krachtiger dan ooit door hersenspoeling”, voegt hij eraan toe.


Deze mensen waren van plan om van de hele planeet een mens-dierboerderij te maken, gecontroleerd door leden van hun stam. Laat me dit duidelijk maken: deze mensen zijn geen joden, maar satanisten. Er wordt in de bijbel geen melding gemaakt van het woord Jood, alleen van de Synagoge van Satan. Om als dienaren van hoog niveau tot hun groep toe te treden, moeten 33e graads vrijmetselaars een ceremonie ondergaan waarbij ze een kind doodmartelen en zijn bloed consumeren.


“Deze oligarchen zijn allemaal gerelateerd aan het systeem van pedofilie, omdat we weten dat er jaarlijks meer dan acht miljoen kinderen verdwijnen zonder enige informatie. Deze criminele daad is transhumanisme”, bevestigt Georgescu-Roegen.


“Sinds de oudheid offeren de elites hun kinderen aan “Heer” (Baäl). Veel elites hadden kinderen die op mysterieuze wijze stierven omdat ze werden opgeofferd. Madeline McCann was de biologische dochter van George Soros, die door zijn sekte werd opgevoed om tijdens een ritueel te worden geofferd”, zegt een bron van de Canadese geheime inlichtingendienst.


De WDS en andere witte hoedengroepen hebben de beste satanisten in een steeds sneller tempo uitgeschakeld. In de afgelopen twee maanden:


Bij koning Charles is kanker vastgesteld.


Koningin Camilla heeft alle publieke optredens geannuleerd.


Kroonprins William is verdwenen.


Kate Middleton heeft een buikoperatie ondergaan en is sinds december niet meer gezien.


Sarah, hertogin van York, kreeg de diagnose huidkanker.


Prins Edward doet een stap terug uit zijn koninklijke plichten.


Thomas Kingston, die in de Britse koninklijke familie trouwde, stierf plotseling.


Jacob Rothschild stierf.


De koning van Noorwegen werd met een infectie met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Paus Franciscus werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De koningin van Denemarken kondigde een schokkende troonsafstand aan.


Twee zwarte paarden werden gespot met een 'gevangen' wit paard en een zwarte vlag buiten Buckingham Palace.


“Het is de gewoonte van koninklijke ruiters om nooit een wit paard mee te nemen zonder de aanwezigheid van de koning en de koningin. De aanwezigheid van een wit paard betekent de aanwezigheid van de koning. Als koning Charles niet aanwezig is in deze cavalerie, betekent dit dat hij dood is”, zegt een MI6-bron.


Aangezien dit gebeurde toen de dood van Jacob Rothschild werd aangekondigd, impliceert dit dat hij de echte koning van Engeland was. We zijn er ook door de Poolse inlichtingendienst van op de hoogte gebracht dat prins William in werkelijkheid de zoon is van Jacob Rothschild. Bekijk de onderstaande foto's en oordeel zelf. 


De Rothschilds (Roth=rood, schild=schild van Satan) worden allemaal opgejaagd door de gnostische Illuminati. Het huidige hoofd van de Britse en Franse takken van de Rothschild-familie, David Rene de Rothschild, nam contact op met de WDS

Prins William de zoon van  Jacob Rotsschilderingen????
Ik had gehoord en gelezen dat William de zoon van exkoning Carlos van Spanje WAS/IS.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten