maandag 5 februari 2024

We hebben ze allemaal

 We hebben ze allemaal gevangen, ook in Zwitserland πŸ‡¨πŸ‡­ en nu worden ze allemaal geconfronteerd met het Amerikaanse Law of War Manual 2015 (bijgewerkt in juli 2023) en de binnenkort opduikende, nog steeds geheime maar niet voor lange tijd, Amerikaanse πŸ‡ΊπŸ‡Έ Militaire Defensie Oorlogsoperatie #STORM, dat is Binnenkort worden alle democratische politieke systemen en onbetrouwbare rechtsstelsels van de staat verwijderd en afgeschaft.


Het is onze harde reset, laten we het een fabrieksreset noemen ⚡️

Schwab en zijn Grote Reset in 2030?

#Al volledig uitgewist en hij heeft niet het geluk om zelfs maar niets te bezitten of insecten te eten…. Kijk, de Amerikaanse militaire gerechtigheid maakt gebruik van zogenaamde snelle processen en die zijn voorbij voordat Schwab het woord ‘Militaire gerechtigheid’ kon typen, waarschijnlijk nadat hij de M had getypt….

Geen liefde verloren, ik meen het.

https://rumble.com/v3yasn7-disclosure-live-tv-show-new-york-ask-dr.-drew-on-current-us-president-and-c.html

#SemperSupra πŸ’«

πŸ€πŸ‡ΊπŸ‡Έ

Pnajadi@sempersupra.watch ⚡️

…..(punt)Kijk

zoals in, kijk uit, want we kijken naar het volgen van alle slechte en zieke schurken die er zijn of degenen die nu wachten om voorzichtig te worden opgepikt door de JAG van de Verenigde Staten πŸ‡ΊπŸ‡Έ Leger en/of hun geallieerde strijdkrachten.


Ze kunnen niet ontsnappen, een werkelijk onmogelijke missie en zonder uitzonderingen

Icoon voor Geverifieerd door de community

Geen opmerkingen:

Een reactie posten