zaterdag 17 februari 2024

Navalny

 Wat ik ook al dacht en beweerde.

Navalny is een westers infiltrant om Rusland ten val te brengen of een revolutie te ontketenen.

Maar of hij dood is , is niet in het belang van Rusland, maar ook niet in het belang van het socialistische westen.

De westerse verontwaardiging is gespeeld en gepusht om putin in een kwaad daglicht te zetten.

Marbo


----

Vertaling bericht BioClandestine!                                                                        Nu je de valse verontwaardiging uit het Westen hebt gehoord, laten we eens kijken naar de informatie die ze je hebben onthouden.


Navalny is een terrorist. Hij werd betrapt op het plannen van een kleurenrevolutie om Rusland in te halen met MI6.


Hij is geen ‘politieke oppositie’. Hij is een buitenlandse inlichtingenbron. Een spion.


Hieronder kunt u zien hoe Navalny de planning van “massaprotesten, civiele initiatieven, propaganda en het leggen van contacten met de elites” bespreekt met de Britse MI6-agent James William Thomas Ford, via de financiering van niet bij naam genoemde rijke miljardairs.


Navalny was de frontman van het Westen om Rusland van binnenuit over te nemen. Precies hetzelfde draaiboek dat ze gebruikten om Oekraïne over te nemen.


Navalny was een aanwinst van de Deep State en hij werd als zodanig behandeld. Als een vijandige buitenlandse speler die namens het Westen een soevereine natie wil omverwerpen. Verraad en opruiing. Bespaar me dus de valse verontwaardiging en het parelen van het Westen, alsof Poetin op oneerlijke wijze politieke tegenstanders gevangen zet en vermoordt, terwijl de heksenjacht van Trump zijn achtste jaar ingaat… en terwijl Julian Assange nog steeds wordt gemarteld in de gevangenis…


Biden en de MSM proberen deze situatie nu al te benutten om Amerikanen te dwingen meer geld naar Oekraïne te sturen. Het hele ding is een hoax, net als al het andere dat ze doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten