woensdag 21 februari 2024

De start is gemaakt 20 februari 2024

 Hé mooie mensen, dit is Freedom Fighter. Vandaag is geschiedenis. Geschiedenis in de maak, geschiedenis is gemaakt, het net is uitgeworpen.

Het kwantumfinanciële systeem heeft zojuist Protocol 20 doordrenkt dat dit nu is gebeurd. Er is geen weg terug. Het zal een paar weken in plaats van maanden duren voordat alle fasen van Protocol 22 over de hele wereld in elk banksysteem over de hele wereld zijn afgerond, dus het is een glorieuze, glorieuze dag. Er waren al meerdere tegenslagen. Er was onlangs een bug die moest worden opgelost, en er waren een aantal dingen die ervoor zorgden dat dit niet gebeurde. Eigenlijk was het zelfs gepland voor november vorig jaar, maar hier zijn we dan, 20 februari 2024. Onze tijd is gekomen om de geschiedenis te zien waarvan we hebben gezien dat deze in de maak is. Het is dus verbazingwekkend. Het is heerlijk, het is een prachtige dag. En hier ziet het de wijsheid. We zijn zo vereerd om dit moment met jullie te delen. Geniet er gewoon van. Geniet ervan, zelfs als je de resultaten nog niet meteen ziet. Verwacht niet meteen resultaat. De resultaten zullen komen als we aan het einde komen, als we kunnen uitwisselen in de wetenschap dat deze dag de dag was. Dat moest gebeuren voordat we verder konden gaan met deze vermogensoverdracht.
Tokenisatie van digitale activa. Ondersteund door grondstoffen. Als resultaat van Protocol 20 zullen we nu in staat zijn om door het financiële Quantum-systeem te bewegen. En activa zullen in staat zijn om te bewegen naar hun echte waarden, echte waarden, die activa die zullen worden tokenized om onze valuta te ondersteunen, zowel digitaal als digitaal. munten en papieren munten. Binnen het kwantumfinanciële systeem is het vandaag een prachtige, glorieuze, prachtige dag. We houden van jullie allemaal. Geniet van dit moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten