zaterdag 3 februari 2024

Nesara

 NESARA implementeert de volgende wijzigingen:


1. Stelt alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en overheidsactiviteiten op nul. Dit is de ergste nachtmerrie van de Federal Reserve: een “jubileum” of een kwijtschelding van schulden.

2. Schaft de inkomstenbelasting af.

3. Schaft de IRS af. Werknemers van de IRS zullen worden overgeplaatst naar het nationale omzetbelastinggebied van het Amerikaanse ministerie van Financiën.

4. Creëert 14% forfaitaire niet-essentiële omzetbelastinginkomsten voor de overheid, 'alleen op nieuwe artikelen'. Met andere woorden: voedsel en medicijnen zullen niet worden belast; gebruikte spullen zoals oude huizen ook niet.

5. Verhoogt de voordelen voor senioren

6. Geeft constitutioneel recht terug aan alle rechtbanken en juridische zaken.

7. Herstelt het oorspronkelijke amendement op de adellijke titel. Honderdduizenden Amerikanen onder de controle van buitenlandse mogendheden zullen hun staatsburgerschap verliezen, naar andere landen worden gedeporteerd en voor de rest van hun leven van terugkeer worden uitgesloten. En miljoenen mensen zullen spoedig ontdekken dat hun universitaire diploma's nu waardeloos papier is.

8. Stelt nieuwe presidents- en congresverkiezingen vast binnen 120 dagen na de aankondiging van NESARA. De interim-regering zal alle “Nationale Noodsituaties” annuleren en ons terugbrengen naar het grondwettelijk recht.

9. Houdt toezicht op verkiezingen en voorkomt illegale verkiezingsactiviteiten van speciale belangengroepen.

10. Creëert een nieuwe Amerikaanse schatkist, ‘regenboogvaluta’, ondersteund door goud, zilver en platina (edele metalen), waarmee een einde komt aan het faillissement van de Verenigde Staten, geïnitieerd door Franklin Roosevelt in 1933.

11. Verbiedt de verkoop van Amerikaanse geboorteakten als eigendomsobligaties door het Amerikaanse ministerie van Transport.

12. Initieert een nieuw Amerikaans Treasury Bank-systeem in overeenstemming met het grondwettelijk recht

13. Elimineert het Federal Reserve Systeem. Tijdens de overgangsperiode zal de Federal Reserve een jaar lang naast de Amerikaanse schatkist mogen opereren om alle bankbiljetten van de Federal Reserve uit de geldvooraad te verwijderen.

14. Herstelt financiële privacy.

15. Herschoolt alle rechters en advocaten in constitutioneel recht.

16. Stopt alle agressieve militaire acties van de Amerikaanse regering wereldwijd.

17. Vestigt vrede over de hele wereld.

18. Geeft enorme sommen geld vrij voor humanitaire doeleinden.

19. Maakt de vrijgave mogelijk van meer dan 6.000 patenten van onderdrukte technologieën die voor het publiek worden achtergehouden onder het mom van nationale veiligheid, waaronder vrije energie-apparaten, anti-zwaartekracht technologie en sonische genezingsmachines ofwel MED BEDS.

https://t.me/RinusVerhagen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten