donderdag 15 februari 2024

Aha, de aanklachten komen er aan.

 

Aha, de aanklachten komen er aan.
Eerst wordt de regering aan geklaagd.
Nu komt de Jonge aan de beurt.
Er  zullen vele volgen.
De rechterlijke macht is nog steeds zo corrupt dat ze zaken seponeren, of op lange baan zetten wegens drukte, of niet ontvankelijk verklaren.
Maar ook de rechterlijke macht moet gaan beseffen dat ook zij aan de beurt komen . En hun arrests bekeken wordt en als blijkt dat ze NIET EERLIJK een uitspraak hebben gedaan, zullen ze verantwoording moeten afleggen.
Zoals we weten , zijn de namen van alle rechter bekend, zodat het niet moeilijk is die te traceren ( vluchten kan niet meer).

Daarnaast zal over niet al te lange tijd hun functie opgeheven worden, of ze moeten verplicht een herscholing volgen voor burgerrecht=gewoonterecht, want het komt eraan , we gaan over naar een republiek met gewoonterecht. Dat betekent dat de geldwolven van de royals zullen verdwijnen.
Hiertoe zal ook nog een procedure volgen om alle gelden van die lui terug te vorderen, met terugwerkende kracht.

Die verantwoording van de rechterlijke macht, kan ook nog eens heel zwaar uitpakken , als blijkt dat ze voor genocide hebben beslist. Het voorbeeld is de ouderen die in het verzorgingshuis of alleen moesten sterven, of verplicht een prik moesten halen en dat bezoek niet mocht ( uitspraak van rechters).
Wat voor rechters zijn het dan.
Die spreken geen recht maar volgen de instructies van het WEF.
Als ze dat doen dan plegen ze verraad op hun eed en op verraad staat een heel zware straf.
Bovendien zijn ze onbevoegd, want de hele regering is onbevoegd sinds 8 mei 1940, toen wilhelmina gevlucht was.
Dit laatste betekent dat ze op persoonlijke titel een frauduleuze functie hebben uitgeoefend en dus fraude, valsheid in geschrifte, dwang,oplichting,afpersing,intimidatie,samenzwering, en onbevoegd uitoefenen van een beroep, hebben gepleegd.
En dit betekent met al deze overtredingen een zware straf kan volgen.
Ik ben niet degene die een straf kan bepalen, maar voor mij is een flinke straf het minste wat er dient te komen.

Bob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten