maandag 19 februari 2024

Geld en macht

 

De regering en de regeringen komen over als imbeciel en sadistisch , maar er is meer.
Beginnen we met het geld.
De spreuk van de Cabal is: geld is macht.
Dat is er zodanig ingepompt dat we het gaan geloven. Natuurlijk, want met geld kan je iedereen omkopen. Dat geldt voor de grote jongens,  voor de minder bedeelden blijft hangen dat  geld belangrijk is. Hoe meer hoe belangrijker je bent.
De (r)overheid hanteert de chantage met geld in overvloed  ( in de vorm van dwang, belasting, afpersing, intimidatie, fraude, boetes, zelfs met politie geweld).
Dan macht.
Macht betekent dat je anderen kan manipuleren,  dwingen, regels opleggen, klein houden, vrije meningsuiting beperken, kortom te laten luisteren naar jouw dwang.
Kijken we niet alleen naar REGERINGSMENSEN maar ook naar de industrie ( heel breed, van voedsel tot olie en van autofabrikanten tot artsen) dan zien we dat geld zo belangrijk is want de farmacy verdient goud aan alle overbodige medicijnen.
Meer weten over farmacy criminaliteit kijk maar op bobbie139.blogspot.com.
Alle directeuren en CEO's van bedrijven kijken en accepteren miljoenen ( ze verkopen hun ziel) om de macht over de bevolking te behouden.
Ze vergeten dat ze zelf ook een deel van de bevolking zijn. Echter, omdat ze zoveel geld hebben voelen ze zich hoger en machtiger.
Voor de Cabal is geld HET wapen.
Mensen laten we het geld eens met rust en met z'n allen geen stuiver meer aan de (r)overheid te geven.
Dat kan natuurlijk niet, want niet iedereen doet mee. Alleen in grote schaal is het mogelijk de macht van het geld te elimineren.
President Kennedy is er o.a. mee begonnen en Donald Trump wil het afmaken .
We mogen blij zijn dat die prominente figuren bestaan.
Want we zitten nu al honderden jaren als geldslaven in de matrix ( het valse WEF, cabal ) systeem.
Hoe hypocriet zijn we met z'n allen om de slavenhandel te memoreren dat die afgelopen is.
Het is veel subtieler geworden: door leningen, hypotheken, banken worden we constant geconfronteerd met ons geldslaven systeem
Slavenhandel afgeschaft???
ME HOELA, HET BESTAAT NOG STEEDS.
Vergeet de CBDC niet die onze royal heks wil doordrukken. Dat betekent dat je NOG VEEL MEER AFHANKELIJK WORDT VAN DE OVERHEID EN BANKEN. HOEZO SLAVERNIJ AFGESCHAFT.
Dit moest ik ff kwijt.
Tot zover.
Marbo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten