dinsdag 6 februari 2024

Alternatieve geneeskunde = de huidige geneeskunde

 

Alternatieve geneeskunde is tegenwoordig ( al honderden jaren) op een zijspoor geschoven en schijnt niet te voldoen.

Tenminste dat zeggen de zgn regeringsmensen en aanhangers van de WEF.

De germaanse geneeskunde wordt ook beschimpt.

Wat ze bedoelen is:

de farmacy is er niet voor niets, die hebben toch goede produkten=medicijnen ontwikkeld.

Echter die medicijnen hebven grote nadelen:

1, ze zijn duur

2, ze hebben altijd bijwerkingen=vergiften voor het lichaam

3, ze worden alleen door de geprogrammeerde artsen voorgeschreven

4, de alternatieve geneeskunde wordt beschimpt.


Eigenlijk moeten we praten over de alternatieve geneeskunde als we praten over de opgeleide/geprogrammeerde artsen en de farmacy.

Want die natuur geneeskunde is al honderde jaren in gebruik zonder grote bijwerkingen en vele malen voordeliger en voor iedereen verkrijgbaar.

De alternatieve geneeskunde(=de huidige geneeskunde van de artsen, ziekenhuizen, farmacy) verdient alleen maar heel veel geld over de ruggen van de bewoners.

Plus het feit dat bv kanker verkeerd behandeld wordt met chemo, waarbij gezonde cellen ook beschadigd worden en dat het immuunsysteem afgebroken wordt. p.us de grote hoeveelheden bijwerkingen.

1 ziekte is belangrijk : kanker, dat is simpel op te lossen door o2 bij de cellen te vergroten, omdat kanker ontstaat in een zure omgeving. Artsen leren juist wat anders, dit is daarom gedaan dat die artsen en ziekenhuuzen heel veel geld verdienen. Ze worden geleerd en opgedragen de valse behandeling te geven.

Je zult zeggen dat er toch mensen genezen van de behandeling.

Ja dat is zo, maar de behandeling is altijd symptomatisch, wat inhoudt dat NIET de oorzaak aangepakt wordt, maar een gevolg wordt behandeld. Daar kunnen deze artsen het meest aan verdienen.

EEN GENEZEN PATIENT IS EEN VERLOREN WINST.


Even nog iets over kanker:

met waterstofperoxide of met chloordioxide kan op cel niveau o2 ( zuurstof) toegevoerd worden. Want kanker ontstaat in een zure omgeving van de cel.

Gebruiken we de genoemde oxiden om de celomgeving alkalisch te maken ( meer o2 ) om de kanker te laten krimpen en op te lossen.

Lees ook meer in mijn blog over kanker:

bobbie139.blogspot.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten