dinsdag 13 februari 2024

Het waarom

 

Even het volgende: het waarom wordt hier gesteld.
Het moet duidelijk zijn wat Schwab van het WEF  heeft gezegd: we zijn overal heel veel geïnfiltreerd.
M.a.w. de hoge heren en vrouwen in de regering, het leger, de medische wereld, de industrie zijn allemaal gechanteert, omgekocht, opgelicht en gepresteerd en hebben miljoenen gekregen om niets te doen. EN  dat is het gemeenste, als ze weigeren is en hun carrière naar de knoppen, hun gezin naar de knoppen en waarschijnlijk, ook hun leven.
En hebben een voorspiegeling gehad over een weelderige leven waarbij ze overal toegang hebben, gratis en belangrijke mensen zullen ontmoeten en zelf een hoge positie krijgen.

Heb je de geschiedenis van het RONDE HUIS  gelezen, dan gebeurde daar precies het zelfde , en dat was al in de jaren 30 van de vorige eeuw. Meedoen en je krijgt een hoge functie, een fantastisch leven, een prachtig huis en mooie vrouwen. Doe je niet mee, dan is jouw carrière voorbij en zullen we je in alles tegenwerken. ( Die WE zijn de infiltranten van de Cabal = WEF om de NWO ( de nieuwe wereldorde= globalisering= controle= geen vrijheid) en die hoge functies hebben , zelfs koninklijk zijn.
Daarom zegt niemand iets, omdat de msm= media en alle berichtgeving door de Cabal geregeerd wordt. Ook ik heb hiervoor politie aan de deur gehad.
Denk hier eens over na.
Hier volgt het waarom verhaal.
---

Feb.  14, 2024
GTB 1093.

Waarom trekt “verantwoordelijk Nederland “ niemand aan de mouw.
Waarom stelt niemand publiekelijk de echte vragen.  Als de personen in onze Regering  weer zo’n typisch stomme opmerking maken waarom grijpen wij die niet mentaal bij het hoofd en wringen hem leeg.
Waarom zegt niemand iets over de gaten in de zeedijken. Over de wormen, die men ons wil laten eten. Waarom zouden chemisch samengesteld voedsel moeten eten in plaats van gewone tomaten en appels. Waarom is men systimatisch met ons eten aan het knoeien. Waarom zeggen al die keuringsinstanties niets en kijken een andere kant uit.
Waarom zijn wormen beter dan boerenkool. Waarom moet alles sintetisch samengesteld worden. Zijn de spruitjes soms niet meer goed. Waarom staat men in de voedsel industrie allerlei smerige chemicalien toe,  in plaats van deze te weren.
Waarom deugd er geen ene moer meer van ons voortreffelijk voedsel industrie.
Ik hoor daar niemand over.!!!! Ja, hier en daar  een enkeling.
Er is nog steeds geen duidelijke uitleg gevraagd aan het leger, waarom men toestaat, dat onze atmosfeer al 40 jaar stelselmatig vergiftigd word door chemtrails om zogenaamd de opwarming van de aarde tegen te gaan, terwijl wij op weg zijn naar een nieuwe kleine ijstijd. Waarom worden deze spray vliegtuigen niet uit de lucht geschoten. Waarom staat men deze laffe langzame wurging toe..... vertel eens op mijnheer de commendant van onze strijdkrachten, waarom doet u niets?
Of is het zo dat zij U ook getrapt hebben op het einde van de knuppel cursessen  in de USA in een of andere pedofiele orgie. !!!!
WAAROM DOET U NIETS. U HEEFT EEN EED GEZWOREN, DE BEVOLKING TE DIENEN EN TE BESCHERMEN. OF ZIT U VAST IN EEN VAN DIE SMERINGE GEHEIME PADVINDERS GROEPEN..?????
Waarom roept U op tot mobilisatie ...?????
Bent U gek.... Hebt u geen gezin???? Of verschuilt U zich achter de opstand van de boeren....?
Waarom gaat U niet echt achter het volk staan en roept ;
En nu is het godvergeefmij, afgelopen met die stomme idiote maatregelen van de oude lul, waar wij niets mee te maken hebben, die WEF pion.van Rockenfellor en Rothschild.
Het wordt echt tijd dat jullie wat doen. Deze godsgruwelijk schandvlekken in de Nederlandse politiek moeten verwijderd worden.
Nog is het niet te laat. Je hebt toch wel in de gaten, dat dit een algemene politieke Europesche opstand is, die niet meer recht te praten is.
Dus goedschiks of kwaadschiks het einde van de WEF tijd komt er aan. Ook al doen jullie net of er niets aan de hand is.
Dat deden zij ook aan het hof in parijs, zij dansten en vraten zich vol en dat hebben er niet veel overleeft.....
GTB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten