maandag 12 februari 2024

Charles dood

 

Zou Charles al zijn overleden?
Volgens wel ingelichte bronnen, wel en al enige tijd. Wat  we zien is een hologram, groen scherm, masker, dubbel, kloon , kan dus van alles zijn. Zijn moeder was ook al ruim een jaar eerder dood, toen ze officieel dood ging.
William is niet van Charles, maar van Carlos van Spanje. Harry is van James Hewlett, en beiden zijn ook al naar de eeuwige jachtvelden.
George is van William and Kate????????
Dus wat er gaat gebeuren is voor ons een raadsel.  Zou het onderstaande waar zijn?
Geen idee, we zullen het zien.
---

Laten we beginnen met de aankondiging dat “King Charles” kanker heeft. Bronnen uit de koninklijke familie vertellen ons dat hij al dood was op het moment van zijn inauguratie. Dit vond plaats in een satanische periode van zes maanden, zes weken en zes dagen na de moord op koningin Elizabeth om de Britse publieke opinie tegen hem op te zetten. Een formele aankondiging van zijn overlijden wordt binnenkort verwacht. Dat zeggen de bronnen. Prinses Anne zal daarna de de facto Britse monarch worden door op te treden als regentes voor de 10-jarige zoon van prins Williams, George. Anne is een goed mens die al geruime tijd met de witte hoeden bezig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten