donderdag 15 februari 2024

Hoofd illuminatie

 De leider van de Aardse Illuminati wordt de "Pindar" genoemd. De Pindar is lid van een van de 13 heersende Illuminati-families en is altijd mannelijk. De titel Pindar is een afgekorte term voor "Pinnacle of the Draco", ook bekend als de "Penis of the Dragon". Symbolisch staat dit voor de top van macht, controle, creatie, penetratie, expansie, invasie en angst. De houder van deze rang rapporteert aan de raszuivere Reptiliaanse leider in het binnenste van de Aarde.


Onlangs zijn er berichten geweest dat de Markies de Libeaux de Pindar is, maar dit is desinformatie. De echte huidige Pindar is het hoofd van de Rothschild familie, zoals al honderden jaren het geval is. Hij is gevestigd in Duitsland in de buurt van Frankfurt. Aan het eind van de jaren 1970 hield hij toezicht op het zusterproject van Montauk, genaamd M.A.L.D.A. is een anagram voor Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation. Dit project bevond zich in de buurt van de stad Straatsburg in Frankrijk, dat ooit deel uitmaakte van Duitsland.

Er is een wijnmakerij aan de oostkant van Long Island, niet ver van Montauk Point, genaamd Pindar Vineyards. Deze wijn wordt steeds populairder en krijgt internationale lofbetuigingen. Dit past mooi in het plan, want dit gebied zal deel uitmaken van het hoofdstedelijke district van de Aarde/Verenigde Naties in de Empire State!

Rode wijn staat symbool voor het bloed dat de Reptilians drinken.
De Illuminati hier op Aarde hebben een piramidestructuur van controle opgezet die identiek is aan het systeem dat in het Draco-rijk bestaat. De piramide met het Reptiliaanse oog op het Amerikaanse één-dollarbiljet is symbolisch voor deze controlestructuur. Het oog is de kap op de piramide, wat verklaart waarom het oorspronkelijke oppervlak van de Grote Piramide in Egypte was bedekt met massief goud.

De Pindar wordt vertegenwoordigd door de gouden dop op de piramide. De volgende laag, of "oog", op de piramide stelt de 13 heersende families voor.
Elk van de 13 heersende families heeft een gebied op Aarde en/of een bepaalde functie op Aarde gekregen. Deze specifieke functies omvatten wereldwijde financiën, militaire technologie/ontwikkeling, mind-control, religie en media.

Zij weten ook dat er werkelijk 13 Dierenriemtekens zijn, niet de algemeen erkende 12. Ze hebben het 13e teken eeuwenlang verborgen gehouden omdat het het teken van de Draak is. Ze houden de kwaliteiten en eigenschappen van dit teken geheim om te voorkomen dat ze aanwijzingen weggeven voor het Reptilian mind-patroon.

De volgende laag zijn de tweede-in-bevel families die het ondersteunende werk doen voor de Pindar en 13 heersende families. Terwijl alle leden van de 13 heersende families shapeshifters zijn, zijn alle leden van de 300 ondersteunende families dat niet. Ze hebben echter wel allemaal een hoog percentage Reptilian DNA.
Ze staan bekend als het "Comité van 300". Tot deze families behoren opmerkelijke namen als Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft en Wilson. Er zijn nog vele anderen.

De Illuminati-structuur creëert ook kunstmatige landen om hun doelen te bevorderen. Voorbeelden hiervan zijn de Verenigde Staten, Zwitserland, Koeweit, de Sovjet-Unie, Panama, Israël, Italië, Joegoslavië, het Verenigd Koninkrijk, het grootste deel van Zwart Afrika, alle Arabische landen en heel Midden- en Zuid-Amerika. Deze naties werden gecreëerd om rijkdom te vergaren voor de heersende families en hun aanhangers, om hun rijkdom te verbergen of te behouden en om onstabiele omstandigheden te creëren die nodig zijn om oorlogen te beginnen of militaire budgetten te verhogen.

https://x.com/CnsprtrlRprt/status/1757108925843878108?t=K81FkBl7lAh2depmT8peew&s=35

Geen opmerkingen:

Een reactie posten