dinsdag 31 januari 2023

Zonnepalen, windmolens zijn zwarte hoeden verdiensten

 

Gelukkig komen er nu meer mensen achter dat bv zonnepanelen gepushd worden door de zwarte hoeden.

Al vele malen heb ik aangegeven dat de kaabal ons als bevolking, over de hele wereld hoor, in angst probeert te houden door allerlei angst situaties te creëeren. Zoals een pandemie van, kofid, van cholera, van hiv, van Spaanse griep, van klimaat probleem, van co2 probleem, van zure regen, van ozon gat in de hemel, van waterniveau dat gigantisch gaat stijgen, van de smeltende ijsbergen, van ontbossing, van vuile lucht, van voedsel tekorten, verhoging van belasting, van nog veel meer ellende.

Dat is 1 punt. Het andere punt is dat de kabaal heel veel geld wil verdienen aan de bevolking door ze als loonslaaf te maken. Daarnaast en daar begon ik al mee, verdienen ze gigantisch aan de leveringen van zonnepanelen, windmolens, isolatie van huizen, warmtepompen, elektrisch rijden, etc.

Hoezo, verdienen ze er aan? Wel niet zo moeilijk, alle leveranciers van al deze artikelen zijn in handen van de kaa bal. Niet direct zodat het lijkt alsof alle leveranciers apart zijn, maar de overkoepelende organisaties die alles in handen hebben, is van de kaa bal, zodat de meeste gelden naar die “elite” ( 0,1% van de bevolkinging) gaat.

Daarom promoten ze al die technieken en dat gebeurt door de msm, die advertenties plaatst op deze media en ook nog duidelijk laat zien dat het echt nodig is om het te laten doen.

Ook de verhoging van de energieprijs is er een onderdeel van, mensen komen in angst en in geldnood en wat doet “onze” overheid? Die biedt aan om de hoge energielasten over te nemen ( zo krijgen mensen schuld aan de overheid) en zijn de arme sloebers afhankelijk ( dus controleerbaar en manipuleerbaar ) van de overheid. De volgende stap van de kaa bal kan dan zijn om de middengroepen aan te vallen en afhankelijk te maken ( zijn ze al mee bezig), zoals de mkb, = midden en klein bedrijf, zoals de boeren, daarna komen de kleinere bedrijven met hun managers. ( de werknemers komen dan vanzelf, omdat die bedrijven gesloten gaan worden en de werknemers geen baan meer hebben).

Zie je hoe alles in elkaar steekt. Ook de hoge gas en energieprijs duwt de bedrijven te sluiten. Je ziet hoe vernuftig alles wordt gedraaid zodat de bevolking afhankelijk wordt van de overheid, dus controleerbaar, manipuleerbaar, met regels opgezadeld dat je niet meer mag reizen, geen vrije keuze meer hebt, in een 15 km stad wordt geduwd ( is dat niet het zelfde als een getto die ze in de 2e wo gebruikten en de zgn joodse wijken, waarbij de joden niet hun wijk mochten verlaten, om maar niet te spreken van concentratiekampen.

Nog even dit: als je weet dat de FED = de Amerikaanse centrale bank, welke in particuliere handen ( te weten de kaa bal particulieren) is en waar elke nationale bank bedragen aan moest betalen, failliet is, dan kunnen ze geen geld meer bijdrukken. Hierdoor komen de kaa bal organisaties in geldnood ( wereldwijd) en proberen op allerlei slinkse methoden aan geld te komen.

Begrijp je nu dat belastingen op goederen en energie omhoog gaan en alle btw artikelen ook.

Intussen komen er steeds meer landen aan om met de brics mee te gaan.( dat is een nieuw systeem van betalen buiten de usa dollar om), waardoor de kaa bal ook buitenspel wordt gezet.

Nu 31 januari 2023 is de overgang van de us dollar naar de us note ( is de nieuwe geldeenheid van de usa) en wordt de us dollar waardeloos. Hierdoor raakt de kaa bal weer een onderdeel van zijn inkomen kwijt. Op deze manier wordt de kaa bal langzaam maar zeker uitgeknepen en kunnen ze steeds minder bepalen.

Ook zie je hier dat alles is verbonden.

Over de w ee ff is nu al zoveel bekend, dat laat ik even, zoek het op internet op en je vind wat die van plan zijn: je bezit niets en bent heel gelukkig.

De invloed van de w ee ff is heel groot, omdat ze overal geïnfiltreerd zijn, in overheden, in grote bedrijven, in banken, in organisaties, in verenigingen en die willen je juist naar een 15 km stad hebben, geen vrijheid meer, geen reizen meer, etc.

daarom zien wij dat bijna alle overheden een contract hebben gesloten met de w ee f die ze niet konden weigeren??!! ( verwijzing naar de “godfather” film”.).

Precies , weigeren van hun opdracht betekent liquidatie, want bijna iedereen wordt gechanteerd, geprest, gedwongen, waardoor ze wel moeten meedoen.

Gedwongen, geprest, gechanteerd? Hoe dan?

Wel , er wordt een hoge positie aangeboden met veel geld, maar laten de slachtoffers eerst valse zaken doen, : iemand ombrengen, financiële onjuistheden laten gaan, kinderoffers brengen , pedofiele handelingen en of nog veel ergere zaken.

Kijk maar eens op pateo.tv van Johan Oldenkamp, die daar uitvoerig onderzoek naar heeft gedaan. Ook de royals zijn hierin betrokken.

Daarnaast, en dat heb ik al vele malen aangegeven, is "onze" regering sinds 13 mei 1940 onbevoegd en illegaal en zijn alle wetten daarna ongeldig. Ze kunnen zich alleen staande houden door geweld en intimidatie. Ook in pateo.tv vind je hiervan veel.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten