zaterdag 21 januari 2023

eigen tekst, we zijn in oorlog en dat oplossen gaat stap voor stap

Jammer dat nog zoveel mensen niet beseffen dat een oorlog (wij zitten in een info oorlog) niet plotseling afgelopen is. Dat gaat met stappen, want de verliezende partij laat zich niet zomaar wegzetten. Ook nu niet, ze zullen alles nog doen om het de narratieve agenda vol te houden. Alleen die w e f promoters beseffen niet dat ze al ten dode zijn opgeschreven, net als roete de zgn mp van ned. hun contract houdt in dat ze hun opdracht dienen uit te voeren anders liquidatie en aan de andere kant hebben ze hoog verraad gepleegd en genocide gepromoot waar de doodstraf op staat. Gelukkig is er een organisatie, wereldwijd, Q, welke al in 1860 is opgericht om de wereld te bevrijden van de ka bal.
Ja inderdaad, al zolang wordt de wereldbevolking in de tang gehouden door de khazaren en nakomelingen. Vindt je het dan gek dat het niet zo 1 2 3 is opgeruimd. Hun tentakels zitten overal, van regeringen, tot defensie, van scholen tot opleidingen, van artsen tot advocaten, etc.
om ze allemaal de laan uit te sturen, eerst te vinden natuurlijk, duurt even. Zeker omdat het ook wereldwijd is. We kunnen in nederland wel opstaan, maar dat wil niet zeggen dat het standhoudt, want de zgn ned overheid wordt door het w e ef gesteund en zal dan zeker terugkeren. dat hebben we al gezien met de toeslagaffaire. Goed protesteren helpt, ook wereldwijd zien we dat, wat uitstekend is om te laten zien dat we het er niet mee eens zijn, maar dat is een opstapje naar iets definitievers, opstand.
Laten we blij zijn dat die Q organisatie er is, ook president Kennedy was er al mee bezig met het gevolg dat we kennen. Laten we die Q organisatie meer gaan steunen met stakingen en afsluitingen, wat kan helpen de situatie om te draaien. Ook overleg met buurlanden daarin zal essentieel zijn, want als we dit alleen in nederland doen, herhaalt de situatie hiervoor weer.
Wat er nu in de usa aan de gang is komt ook naar ned: het voor gek zetten van de regering en ze dan ook verwijderen.
Trouwens, hoe is het mogelijk dat er nog zoveel mensen tegen meneer T van de usa zijn, want hij is de kathalisator van de q beweging nu en een groot apparaat staat achter hem(leger top, mariniers, bijna alle republikeinen, over de hele wereld miljoenen mensen, die beseffen wat hij doet en gedaan heeft: in 2017 een rondreis over de wereld waarbij hij bijna alle landen heeft bezocht en vrede heeft gesticht met alle landen (doe onderzoek en je weet het ook).
Kom op mensen, heb vertrouwen en sta op, hoe maakt niet uit, of op internet, of met brieven (doorpakkers.nu), of met demonstraties, of vertellen aan bekenden en vrienden en familie, of met spandoeken. Het maakt niet uit, doe je ding en werk mee. Alle beetjes helpen iets groots te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten