woensdag 4 januari 2023

Mensen die niet wakker zijn ziij de oorzaak dat de regeringen ( die wef gestuurd worden) er nog zitten.

 Mensen die niet wakker zijn en alles geloven wat de overheid zegt zijn de oorzaak dat de verandering en het wegvallen van de regering zo lang duurt. Sorry dat ik het zeg, maar de slapende zorgen ervoor dat de regering door kan gaan. Bedenk wel dat we leven nu in een politiestaat omdat in augustus 1944 wilgelmina een staatsgreep heeft gepleegd door naar eigen inzicht ministers te benoemen. De Nederlandse regering is sinds die tijd illegaal. 

Daarnaast is de Nederlandse staat een bedrijf en worden de burgers beschouwd als werknemers, tenminste dat willen ze.

Hebben jullie " the wizard of oz" wel eens gezien en begrepen?

Wel de stroman is jullie hoofdletternaam die de overheid gemaakt heeft als werknemer.

Je eigenlijke naam van je geboorte die jouw aangever je bij het gemeentehuis heeft genoemd is met kleine naam en vertegenwoordigt jou als mens. Op je 7e jaar wordt door de overheid die menselijke naam als "lost at sea" beschouwd dus dood. De overheid gast ervan uit dat jij je conformeert met die hoofdletternaam en dus een persoon is. Die persoon is  een bedrijfsnaam en niet de menselijke naam.

Volgens "hun" handelsrecht kan een bedrijf een ander bedrijf regels opleggen. NIET DE MENS MET DE KLEINE LETTERNAAM.

begrijp de betekenis van de "the wizard of oz" en je hebt door waar de overheid mee bezig is.

Tenslotte ieder van ons zit in het geldslavensysteem, want geld is de belangrijkste hebbeding om te leven.hierdoor moeten we werken en geldverdienen. Waar gaat dat geld naartoe ?

Naar de ,5% rijken die de banken , alle grote bedrijven, regeringen bezitten. En jij maar belastingen betalen: huis, auto, wegenbelasting, btw, onroerendgoed belasting, inkomembeladting, milieu belasting, gemeentelijke belasting, en nog veel meer.

Besef je wel dat 80% van wat je verdient verdwijnt naar de overheid en de puissant rijken die daarmee hun zakken vullen. Dan willen zo ook nog cbdc invoeren om : jou te controleren, beknotten, beheren wat je mag uitgeven en kopen en nog veel meer ellende,.

Lees je in wat cbdc inhoud en je schrikt je rot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten