dinsdag 10 januari 2023

De spuit, heel gevaarlijk

 

Jan. 04, 2022.

GTB 396.


BREAKING NEWS.

BEWIJS GELEVERD. DE VAX INDUSTRIE IS OP ZOEK NAAR DE INJECTIE DIE MENSEN KILLED, ZONDER DAT HET OPVALT.

DIT KAN DE BIG PHARMA DE NEK BREKEN......EEN STEL MOORDENAARS.

DIE SAMENWERKEN EN DIE ONDERDEEL VORMEN VAN DE MEDISCHE CABAL.


DR. Reiner Fuellmich, de duitse advacaat , die volkswagen op de knieen bracht, heeft met zijn team vastgesteld in een gezamelijk onderzoek met andere experts, dat de 4 grote Pharma’s samenwerken in hun expirement om uit tezoeken welke stoffen in hun covid 19 injecties, wel en niet de mens doden.

Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna en Bion Tech, wisselen elkaar af op de markt met geselecteerde baches vaccijns, om te onderzoeken hoe de uitwerkingen op de mens verlopen. Zij hebben zelf een code aangebracht, welke aangeeft welke baches dodelijk zijn, minder dodelijk, weinig problemen gevend, en die ongevaarlijk zijn.


Er schijnen onderling afspraken gemaakt te zijn wie wat en wanneer VERKOOPT EN op de markt brengt, zodat zij elkaar niet in de haren zitten en alszodanig een zuivere analise kunnen maken van de resultaten. De codes die zij geven, zijn onderling verdeeld. Het betekend ook dat er een innig verband bestaat van onderlinge samenwerking, die eigenlijk niet raar is.

( Vanguard is de grootste aandeel houder van alle vier de maatschappijen....so..... tjonge jonge jonge..... dat spoort.....)


Het Team van dr. Fuellmich heeft via de zuivere.cijfers van de VAERS

( Vaccijns Adverse Event Reporting System - USA.), een zeer betrouwbare wetenschappelijke analise van verzamelde cijfers ten aanzien van covid 19 data, een overzicht kunnen maken, waaruit onomstotelijk vast is komen te staan wat er achter schermen van de BigPharma gebeurd.


Als analize wordt vastgesteld dat er onderling co-ordinerend overleg moet zijn tussen de 4 genoemde Pharma’s, in verband met het gebeuren op de markt. Dit legt de intentie van de kwaadaardigheid bloot, die anders verborgen zou zijn gebleven.

Daarmee wordt de Big Pharma Industrie open gezet voor juridische vervolging en gigantische schade claims over de hele wereld. Dit kan leiden naar hun totale ondergang. En dat zou ook goed zijn voor de mensheid. Want wij weten nog niet een “ietsepietsje” af van wat zij nog meer in de medicijnen stoppen om ons aan de praat te houden met het andere medicijnen gebruik.

HET IS NU VAN GROOT BELANG, DAT DE MOORDENDE INJECTIES WORDEN GESTOPT.

DE CODES VOOR DE MEEST GEVAARLIJKE BACHES VANGEN AAN MET

Pfizer: adults ; EN..... het daarna minder gevaarlijk ER....

Children ; EW..... “. “. “. “. FA......en FC.....


Moderna. All ages ; Op het einde van de code. 20 A

SUPER TOXIC : J, K, L, M....

( deze gegevens zijn ontnomen van de Stew Peters show, in een intervieuw met dr. Jane Ruby. Pharmaceutical Researcher.)


Beide video’s zal ik hierna publiceren, in verband met de zeer grote belangrijkheid van deze ontdekking.

Neem de tijd om beide video’s goed te volgen, het gaat over leven dood.

En het geeft inzicht in het enorme gevaar waar de bevolking door hun Regering aan bloot gesteld zijn geworden.

HET WORDT TIJD DAT DIT STOPT, WAT MOETEN WIJ NOG MEER ZEGGEN OM U TE MOTIVEREN DE STRATEN OP TE GAAN EN DEZE KLIEK GOEDSCHIKS OF KWAADSCHIKS TE VERWIJDEREN.

ZIJ ATTAQEREN U EN UW KINDEREN....RUCKSICHTSLOOS.....

DAT. MOET. STOPPEN. !!!!!!

Sluit U aan en vertel het uw zonen, de militairen en de politie.....!!!!

MOVE......!!!!!!! KOM IN BEWEGING, KOM IN OPSTAND....!!!!!


GTB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten