dinsdag 10 januari 2023

De oranjes zijn geen lievertjes geweest

 

De vorige keer heb ik verteld hoe een rotzooi het in het Engelse koningshuis is. Nu komt het Nederlandse koningshuis aan de beurt.

Oranje is een kleur die Nederlandse supporters uitdragen. Waar komt kleur vandaan? Wel dat komt van het huis van Oranje.

In 1544 erfde willem van oranje het graafschap orange in Frankrijk.

Dit is onduidelijk, want zoiets kan je eigenlijk niet erven van een neef, maar goed hij gebruikte die titel. Als we verder kijken dan is willem van oranje geen rechtstreekse voorvader van “ons koningshuis” , dus de titel van oranje is wederrechtelijk toegeëigend . Maar het blijft een mooi feit dat een eenheid geschapen wordt door de oranje kleur.


Verder moeten wel even teruggaan in de tijd om te kijken wat de ned royals gedaan hebben.

In 1619 is Johan van Oldenbarneveld overleden=is onthoofd in opdracht van Maurits van Oranje, daarvoor waren ze vrienden, omdat hij de macht van Johan te groot vond worden. Daarna in 1672 waren met Willem 3 ( willem van oranje) als stadhouder, de macht van de gebroeders de Witt te groot en Willem 3 liet de beide broers op gruwelijke wijze vermoorden.

Even een stap verder, in 1795 hebben provincies = gewesten in nederland een republiek gesticht met hele democratische beginselen ( het volk regeert).

Helaas kon dit maar 8 jaar blijven bestaan want toen kwam Napoleon ons land bezetten. Erfprins willem Frédéric vocht tegen de fransen in 1797 en toen de Franse oprukten vluchtte willem frederik naar engeland.

In 1813 namen 3 notabelen het initiatief om willem frederik over te halen souverein vorst te worden in de Nederlanden.

Na verschillende pogingen stemde hij in met als voorwaarde dat hij veel macht kreeg.

Koningkoopman werd zijn naam en volgens de berichten heeft hij veel gedaan voor Nederland . Hij heerste als een despoot en tekende wetten als koningswet zodat hij zonder toestemming van het parlement wetten kon maken. Met het amortisatie syndicaat kreeg hij veel inkomsten en de schulden werden verhaald op de overheid.

Zijn zoon willem 2 werd in 1840 koning, maar die tot 1849 regeerde. Deze koning was bi- seksueel gaat het verhaal en zijn zoon, ook dit verhaal gaat, heeft zijn vader vermoord. Koning willem 3 is en blijft dus geen lievertje. Dat blijkt ook uit zijn vele escapades met adellijke vrouwen. Hij kreeg wel 3 kinderen met zijn 1e vrouw , waarvan 2 vroegtijdig overleden en hem niet konden opvolgen. Alleen Alexander bleef toen over, maar die vond hij niet goed genoeg. Officieel is Alexander aan typhus overleden 21 juni 1884, maar hardnekkige geruchten gaan rond dat hij geen vlektyphus had , maar er gaan geruchten dat hij helemaal niet overleden zou zijn en dat hij een kistje had met waardevolle informatie en dat hij pas in 1920 zou zijn overleden. Ook wordt beweerd dat hij in een tehuis voor geestelijke problemen was ondergebracht waar hij een vorstelijke behandeling kreeg.

Zijn secretaris ( meneer van Dijk) moest dat kistje 40jaar bewaren. Zijn zoon heeft dat kistje later aan Wilhelmina gestuurd.( later meer hierover).

Willem 3 had dus geen opvolger en ( hij was gescheiden van zijn 1e vrouw) en werd in de wereld als koning gorilla beschouwd. Met hulp van zijn dienaren zocht hij een huwelijkspartner voor zijn opvolging ( na vele afwijzingen) kwam hij uit bij Emma Waldeck pyrmond ( 18 jaar oud en Willem was al 60 jaar oud).

7 jan 1879 trouwde het stel.

Op 31 aug 1890 werd Wilhelmina geboren, echter het gerucht gaat dat Willem onvruchtbaar was geworden door syfilis en dat Emma een kind van ene de Ranitz ( haar kamerheer) heeft gekregen. Dus Wilhelmina schijnt dan een onecht kind van Willem 3 te zijn en geen recht op de troon te hebben ( Alexander leefde toen blijkbaar ook nog in een tehuis.).

Het kistje van Alexander is na 40 jaar ( 1880 1920) aan Wilhelmina gestuurd en die heeft de inhoud verbrand.

Alexander wist waarschijnlijk van Wilhelmina dat ze niet van Willem was.

We gaan verder.

Wilhelmina trouwt met Hendrik ,ook een Duitse prins, en die was net zo bezeten van vrouwen als zijn schoonvader. Hendrik kreeg vele buitenechtelijke kinderen waaronder Fien de la Mar. Echter Wilhelmi a kreegmiskraam na miskraam ( vlektyphes of een andere aandoening?).

Aan Hendrik bleek het dus niet te liggen. Uiteindelijk na de 5e miskraam werd er een meisje geboren , klaartje. Die bleek mongoloide te zijn. Dus ongeschikt voor troonopvolging. Toen is in de nacht deze klaartje verwisseld met een burgermeisje ( juliana). Dus juliana is ook geen officiële troonopvolger, dus valsheid in geschrifte.

Dan hebben we Bernhard die wel wat zag in de verbintenis met juliana zodat hij meer macht kon hebben . Dit bleek later omdat hij verbonden was met nazi-duitsland.

Voordat de 2e wo begon had Bernhard contacten met nazi-duitsland en samen met wilhelmina had hij een plan bedacht voor na de oorlog.

Op 13 mei 1940 vluchtte Wilhelmina samen met Bernhard en de regering naar engeland. Volgens de toenmalige wetten mocht de koningin en de regering NOOIT buiten het grondgebied van nederland zijn. m. a.w. De staat van nederland hield op te bestaan. Temeer omdat op 18mei 1940 de Duitsers alle regeringsmachten overname.

Na de oorlog kwam Wilhelmina terug en beval meteen een spoedkabinet volgens haar ideeën ( zonder het volk te raadplegen en dus ongekozen).

Die situatie bestaat nog steeds na die staatsgreep, want in 1945 is alleen een staakt het vuren ondertekend en het gezandstraalde over necerland is nog steeds bij duitsland.

Haar ( geadopteerde=verwisselde baby) volgde haar op ( juliana is dus illegaal op de troongezet).

We gaan nog even door: Befnhard hield wel van de vrouwtjes en had/heeft verschillende kinderenbij andere vrouwen verwekt.

Beatrix was de officiële dochter van juliana en werd ( ook weer illegaal) op de troongezet. Die trouwde met een andere nazi-medewerker: Claus.

Of hij de vader is van alle kinderen is een vraag die steeds terugkomt.

Van Friso zijn de berichten dat hij misschien wel van Freddie Heineken is, daarover later meer.

Willem Alexander werd vervolgens op de troon geplaatst ( ook weer illegaal).

Die trouwde met een Argentijnse ( een gearrangeerd huwelijk omdat zij als jezuïet prima in de valse rol paste die de regering voorstaat.

Argentinië staat bekend om het vluchtland van de nazi's en befnhard kwam daar geregeld. Barendrecht is daar een bekend nazi nest waar de zorequeta's ( maxima's familie een vakantiehuis hadden.). Bernhard had ook kontakten met de zorequeta's envond maxima goed passen in de wef cultuur. Vandaar ook die geregelde trouwerij. En wij maar denken dat het liefde is en een toevallige ontmoeting. Nee allemaal georkestreerd.

Trouwens maxima heeft een relatie gehad met de paus en zij ( dat wordt beweerd) een eerste kind geofferd te hebben, waardoor ze in de jezuïeten orde vrij hoog in de rangen zit. Daarom promoot ze nu ook de CBDC om het wef te volgen en iedere burger tot slaaf/gevangene van de staat te maken.

Als volgende hebben we Mabel van Friso.

Zij had een relatie met Bruinsma ( een drugs crimineel) ernaar verluidt heeft ze kortstondig een relatie met Rutte gehad om hem te controleren ( opdracht van Soros).

Ook zij is verbonden aan het wef zodoende mocht ze ook mee de grafkelder in Delft in ( terwijl ze nog niet zo lang een relatie had met Friso).

Friso schijnt ook kinder verkrachtingen, moorden, uit uitingen, jachtpartijen op kinderen hebben bijgewoond, misschien wel meer.

Zijn ongeluk komt bij mij over dat het met opzet is gedaan,misschien wel helemaal niet waar, om van hem af te komen. Hij heeft ook geen officieel koninklijk graf.

De vraag blijft ( tenminste bij mij), net als bij Charles van Engeland, of willem Alexander en Constanten wel van Claus zijn.

Zowel de hele royal familie in Nederland als die van België hebben deelgenomen aan narratievegebeurtenissen, kinder verkrachtingen, moorden, jachtpartijen, of dat nu vrijwillig was ( wat ik niet geloof) of gedwongen door de wef groep, is wel duidelijk gezien de verschillende getuigen van ontvluchtte slachtoffers.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over het ronde huis op de Veluwe in de jaren 1920 1930.

bdmlm

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten