zondag 8 januari 2023

Mccarthy kreeg de speaker of the house hamer

 Jan 8, 2023

GTB 813.


HAKEEM MCCARTHY GOT THE PREAKER CHAIR, AFTER A LOT OF DEALINGS.  MCCARTHY KREEG DE SPEAKERS ZETEL , NA EEN HELEBOEL ONDERHANDELINGS CONCESSIES.


YESS, YESS  EINDELIJK NA 15 rondes is het dan gelukt, en tevens na een telefoontje van De president Donald Trump.

Eigenlijk een schandaal, dat er 15 rondes nodig zijn geweest, daar kun je de controverse van de persoon in kwestie in aflezen. Ook de laatste Duw van Trump. Ik heb een aantal sessies gevolgd. En je ziet dus ook dat de democraten een angstig blok vormden en hun eenheid elke keer opgelucht beklapten.

Vergeet niet zij staan naar de galg te kijken. Al hun dealings in het verleden, de giga corruptie, de blackmailing, de tweemaal stomme op niets gebaseerde impeachment van Trump. Het constante  dwars liggen, Trump blokkeren en voor de voeten lopen. Het valse, door hen opgezette russische dossier. Met de verhalen en omgekochte secret service agenten van MI 6, de Britse Geheime Dienst.

Dan de 30:moord aanslagen op Trump, door hen georganiseerd. ( Pelosi alleen al 4) Om niet te praten over de gigantische fraude bij de verkiezingen, om Joe Biden op de Stoel te zetten. Hun belazerderijen van opnamen in het zogenaamde witte huis, waar Biden niet in mocht.. En zij gebruik moesten maken van twee kopieen van het Witte Huis. Een in Atlanta en een in de buurt van LA.

Dan de blinde haat van de Dems omdat zij getrikt waren door een militaire sting operatie van de Q forces in samenwerking met de Space forces. Dan het niet overdragen van Trump van de nucleaire codes. En het verbod van het Pentagon, wat Biden niet betreden mocht. Zelfs niet aanwezich mocht zijn daar. En dus ook niet militair gebriefd kon worden. 

Dan het feit dat Biden niet de originele motorcade mocht gebruiken maar een meestal vieze backup  cade. Ook airforce one , de originele mocht hij niet gebruiken, dus zij moesten een jumbo verven met “airforce one “ erop.

Maar iedereen wist dat. De Cabal moest deze vernedering ondergaan om het volk wakker te maken in verband met de democratische duivels partij. Want de democraten, hebben en hadden van oorsprong veel macht in de USA. Het Volk moest echt wakker gemaakt worden om te voorkomen dat zij ( door de cabal zwaar geinfiltreerde partij.) een burgeroorlog konden starten. Die gevaren zijn nu omzijld want men is aan het wakker worden en dat niet alleen door het open-grenzen beleid, maar ook het Ukraine beleid en het thuis gebaseerde economische beleid.

De amerikanen hebben de sting van de cabal echt gevoeld,

Net zoals Europa dat ervaart nu, de oversterfte, de idiote stikstof programma’s, het idiote klimaat beleid en gigantisch moordpartij die nu plaats vindt op burgers, die door de covid spuiten geinjecteerd zijn geworden, om de aanval op onze boeren maar niet te vergeten.

Maar de dreiging van schoonmaak zit al in de lucht. Als je goed snuift , kun het ruiken......en waarnemen.- minder grote bekken.....

GTB.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten