donderdag 5 januari 2023

Hoe iemand wakker te maken= extreme dingen doen

 

Jan 5, 2022.
GTB 810.

HOE MAAK JE IEMAND WAKKER, ZODAT IE GAAT NADENKEN.

Het is erg moeilijk. Hoeveel mensen dragen nog een mondkapje.
Wij weten, dat het alles doorlaat, het kapje houdt geen virus, geen bacterie tegen. Het is bewezen, het is uitgerafeld, virologen, experts wetenschappers. Zij hebben het  allemaal gezegd en aangetoond, dat het kapje niet helpt, waarom denkt U, dat mensen die met virussen en bacterien werken  maanpakken aan hebben. Als zo’n simpel kapje helpt, dan deden ze dat toch op.
DUS HET WERKT NIET, DAT STAAT VAST. HET BEVEILIGT U NIET.
maar de nu nog dragers reageren er niet op, als je hen aanspreekt en uitlegt , knikken zij ja, en zo gauw je wegloopt doen zij de kap weer op.
Alsof zij denken: “Ze kunnen mij nog meer vertellen.” “Of Je kunt beter maar zeker zijn”. “Of baat het niet het schaadt ook niet.” EN DAAR GAAT HET MIS.     HET SCHAADT WEL.
HET SCHAADT HUN GEZONDHEID. HUN INGEWANDEN  HEBBEN EEN ZUURSTOF VERMINDERING VAN 30%
Als dat in de mijnen gebeurd, moeten de werkers onmiddelijk de mijn verlaten , zo snel mogenlijk. Er gaan sirenes af.... doch niet bij de mondkapjes. Geen sirenes, geen alarmen....
Wat moet je doen om hen zo te overtuigen dat zij stoppen met dragen. Van het masker.
O.a komt dat ook omdat niet uitdrukkelijk “dat”  in het journaal verteld wordt, en dat de MSM nog steeds niet de mensen verteld, dat het allemaal onzin is .!!!!!  En dat gaat uit van de schurken, die de macht hebben, die die rotsooi geeist hebben en veroorzaakt hebben. De doden zijn nog niet genoeg, er moeten er meer vallen. Vooral de oudere generatie van boven de 60 houdt de kapjes verkramt op. Ook zien die oudjes op de Tv nog mensen met de kappen op. Zij zijn zo uitdrukkelijk gewaarschuwd......
Het is hetzelfde principe bij de TV.  De mensen zijn zo overtuigd dat er de waarheid gesproken wordt op de TV. Want die staan toch niet te liegen. Zij hebben geleerd te aanvaarden, en dat geloven zij ook vast en zeker, dat diegenen die wat anders beweren  fantasten zijn, wappies, conspriratisten, lui die niet verder denken en lui, die de aandacht willen trekken, of lui zijn, die interressant willen doen en die tegen  de maatschappij aan trappen. Lui, die niet deugen, want dat heeft men  hen allemaal zelf honderdenkeren per dag op de TV verteld.
Als je zegt. Dat de tv , de nos, en alle anderen allemaal hezelfde zeggen, en dat zij bestuurd worden door 4 companies over de hele wereld, dan kijken zij je aan of je niet goed wijs bent.
Television = tel a vision , vertel een visie. En je kijkt naar een programma.
Iedereen kijkt naar een programma, iedereen wordt geprogrammeerd.
Door duizenden malen hetzelfde te herhalen, wat ze moeten kopen, wat ze moeten kijken, sport en spel en kwissen, voetbal, rugby en softbal.
Races elke week, series elke week, wedstrijden elke week, wielrennen, schaatsen , skieen.  Met of zonder sneeuw.
Blijf kijken., morgen dit, overmorgen dat, nieuws is samengeperst in 3 minuten en je ziet ongelukken, boeven, achtervolgingen en eindeloos politiek geleuter, waar iedereen na drie minuten moe van wordt.
Maar geen echt nieuws. Wat weet U van zuidamerika, van China, van rusland, van afrika , van tibet, van australia en van groenland of Alaska.
U weet er geen ene moer van... nada,  nothing , niets , zilch...
Men verteld U niets meer. Wel kijken naar wie is de dikste, de langste, de dunste, de zwaarste, de vlugste, de langzaamste, de debielste en met dat laatste  zend ik de tv kijker veel kijk plezier.toe., U hoeft niet eens meer na te denken DAT DOEN ZIJ WEL VOOR U....MEN LEERD U NIET MEER NA TE DENKEN, DAAROM MAG U VAAK KIEZEN UIT DRIE ANTWOORDEN......, LEKKER MAKKELIJK. !!!!!!
GTB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten