donderdag 12 januari 2023

Waarom heeft wa van buren een baard?

 

Waarom heeft wa van buren zijn baard laten staan ?
Het moet voor iedereen duidelijk zijn. Hij en zijn vrouw zijn al vertrokken naar de eeuwige jachtvelden, omdat het voor hen duidelijk is gemaakt dat jacht op kinderen en sadistische rituelen strafbaar zijn. Wa van buren heeft niet zelf zijn baard laten staan, maar een dubbelganger of iemand met het masker van wa van buren om de overgang, de rand van het masker, te verdoezelen.
Alles wat je van hen ziet is of cgi, of een masker, of een oude opname, of een groene achtergrond, of een dubbelganger.
Je hoeft mij niet te geloven, doe zelf onderzoek dan kom je er achter. Ondezoek waar? Hoor ik dan.
Wel niet via tv, radio of krant want die draaien alles 180 graden om, zodat je denkt dat het goed is. Bv Oekraïne: via de msm=tv hoor ik alleen maar dat Oekraïne wint, ook door hulp van westerse landen. Om je uit de droom te helpen: hulp komt niet aan, legeronderdelen komen ook niet aan, de nazi-regering van Oekraïne is zo goed als overleden.
Ook Brazilië: de valse regering die nu regeert is met verkiezingsfraude ge komen. Nu zien we wie er allemaal vals speelt.
Vind je het niet gek dat de vvd al 10 jaar de regering leidt? Waar komt d66 plots vandaan?
Welke absurde maatregelen zijn genomen voor een virus? Een virus, wat een afbraak product van het lichaam is en nooit besmettelijk kan zijn.
Wat te denken van slavenkapjes: erg gevaarlijk.
Afstand bewaren? Belachelijk.
Je doet het voor een ander? Zoiets zots heb ik nooit gehoord,
Qr code: om te discrimineren en een aanzet te geven voor een puntensysteem, waarbij je , als je te weinig punten hebt, niet meer bij je geld kan komen, niet meer reizen, niet buiten de 15 minuten zone van je omgeving, etc.
En dan de prik: die is dodelijk. Soms direct ( hartfalen) , soms duurt het even voor je klachten krijgt, soms verlammingen, soms je weerstand zo slecht wordende dat je door een verkoudheid ovetrlijdt, en klap op de vuurpijl, je bijna zeker na 2 a 4 jaar overlijdt.
Dus doe onderzoek in de alternatieve kanalen: rumble, bitshute, telegram, Twitter ook weer, youtube niet helemaal zeker, of signal.
Dan kom je erachter wat er aan de hand is.
Een waarschuwing: ook op die kanalen zitten boeven die de waarheid omdraaien, maar als je ziet op meerdere kanalen dezelfde berichten, dan begint het duidelijker te worden.
Ik weet bijna zeker dat 2023 een geweldig jaar gaat worden, zonder belasting, vrije energie en nog veel meer en dat de overheid en de royals verdwenen zijn en dat we een militaire tijdelijke tussenregering ( misschien wel regionaal) gaan krijgen.
Hou je vast want er komt zoveel onheil info op ons af, omdat we honderden jaren voorgelogen zijn.
Enkele voorbeelden: vrije energie komt uit de ether, geld wordt onbelangrijk, er is voldoende voedsel voor iedereen in de wereld, oorlogen zijn  allemaal georkestreerd, de geschiedenis van onze planeet is heel anders, misschien hebben we wel een platte aarde en leven we in een biosfeer.
Mensen veel plezier in 2023.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten