zondag 8 januari 2023

Recente gcr geschiedenis

 GCR/RV👉 Recente GCR Geschiedenis volgens verschillende hoog aangeschreven Contacten:


Thurs. 15 Dec. 2022: NESARA begon, hoewel nog niet officieel aangekondigd.
Vr. 23 Dec. 2022: Alle financiering werd vrijgegeven en kon niet worden teruggedraaid - het moest worden uitbetaald. Ze begonnen fondsen te leveren aan alle niveaus.
Vr. 30 Dec. 2022: Ze beëindigden de financiering van Niveau 3 en begonnen met de financiering van Niveau 4.
Zon. 1 januari 2023: Het Gouden Jubileumjaar begon over de hele wereld. Het QFS systeem trad in werking en BASEL IV Bank Compliance werd van kracht. Alle financiering is vrijgegeven en kan niet worden teruggedraaid - het moet worden uitbetaald. Verschillende banken in de VS, Mexico en Canada werden geconsolideerd of gesloten.
Woensdag 4 januari 2023: De zeven ondertekenaars van de Dragon Family waren in positie.
De middag van donderdag. 5 januari gaf Dubai 2 zijn fondsen vrij.
Donderdag. 5 2023 MarkZ: "Het werd bevestigd dat een heleboel grote vliegtuigen zich op Reno hebben verzameld en vervolgens uitbetaald aan grote bankcentra over de hele VS. ...We hebben nog geen echte tijd, maar een aantal van de grotere groepen verwachtten hun dollars later vandaag donderdag. 5 januari of morgen vrijdag 6 januari en waren van plan deze fondsen in het weekend te verdelen."
Thurs. 5 jan. Okie: "Vandaag hebben we eindelijk de hoek omgeslagen van Duisternis naar Licht. Blijf zeer alert vanaf dit moment. Alle systemen zijn in orde, zonder negatieven. Het lijkt erop dat niets dit proces kan stoppen. Er wordt gepijnigd op de achterschermen van de banken. Dit is een gigantische gebeurtenis met de inspanningen van zoveel naties." https://dinaresgurus.blogspot.com/2023/01/rv-update-by-okie-via-twitter-5-jan.html
Donderdagavond 5 januari MarkZ: Enorm geklets, vooral vanuit de groepen over papierwerk dat op vrijdag 6 januari afgerond en binnen moet zijn. ...Ze verwachten dat we op maandag 9 januari volledig gefinancierd zijn. ...Er blijven absoluut hoge piefen in- en uitvliegen...papierwerk doen...ze brengen daar uren door in vergaderingen.....en dan zijn ze weer weg .... Dit is in heel veel aflossingsgebieden..... Dit is niet alleen Reno, maar over de hele wereld.... We hebben het over Panama, Colombia, Zurich, letterlijk over de hele wereld. ...Geruchten zijn dat Dubai 2 deze middag donderdag is vrijgegeven. 5 jan....Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid CMKX geklets gehoord dat de leveringen mogelijk dit weekend vanaf vr. 6 jan. 's avonds voorbij zouden kunnen zijn. Deze CMKX geruchten komen van meerdere bronnen: een US Marshall, een Homeland Security bron en anderen... Ze zullen een korte achtergrond controle doen, vergelijkbaar met als je een pistool koopt. Geen paniek. Zelfs als je dingen in je verleden hebt....Als je je schuld aan de maatschappij hebt betaald, zit je goed..... De achtergrondcontrole is vooral om er zeker van te zijn dat je niet opnieuw een rat aan het verhypothekeren bent, of geld doorsluist naar Al Quida, of zoiets.
Iraakse burgers hebben hun herwaardering gevierd volgens hun binnenlandse Nieuwsberichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten