woensdag 1 februari 2023

Vergelijk wo2 met nu.

 

Wat er nu met de wereld gebeurt lijkt teveel op vroeger. Ik heb net weer het derde deel van " Europa the last battle" gekeken ( de opkomst van meneer H in de 30er jaren) en daarop volgend deel 4 met " judea verklaart de oorlog aan duitsland" wat een grote gelijkenis heeft met nu.
Volgens de overheid mag je niet vergelijken  (dat past niet in hun straatje en hun narratieve verhaal), maar gezien de geschiedenis en nu ben ik van mening dat er wel degelijk overeenkomsten zijn.
In deel 3 komt meneer H . sterk naar voren om duitsland groot te maken en welvarend te maken. Wat ook aan de vriendelijke en blije mensen te zien is.
Aan het eind van deel 3 wordt duitsland ( de christenen) de oorlog verklaard door judea,  dat zijn de joden, de zionisten, waarschijnlijk de valse joden uit khatarie.
In Rusland is door de valse joden ( de khataren) de revolutie gestart en heel veel mensen door hen uitgemoord, zelfs de fsaren familie.
In deel 4 spreekt een rabbie ( een joodse priester) over het boek van meneer H. Waarin hij verteld dat meneer H de communisten veroordeelden en dat waren de valse joden. En dat meneer H. helemaal niet tegen het joodse volk was.
Toen rond 1934 de joodse gemeenschap, die overal belangrijke functies hadden, vooral in de media, een wereldwijde campagne voerden om Duitse producten niet te kopen en alles wat duitsland was kapot te maken, zelfs Winston Churchill zei hierover dat het Duitse volk vernietigd moest worden, werd duitsland gedwongen zich te verdedigen.
En waarom was dat?
Omdat de valse joden geen controle meer had over duitsland moest die vernietigd worden. Want het joodse volk zou een wereld heerschappij worden.
Wat zien we heden ten dage?
Het w  ee  f  wil een wereldheerschappij met minder mensen en controle over de overgeblevenen. Het w  ee  ff bestaat  voornamelijk uit de joodse khatarense maffia die de wereldheerschappij willen. Dat doen ze met chantage, infiltratie, afpersing, pedofilie,  moord.
Hoezo niet te vergelijken.?
De families Rothschild, Rockefeller, gates, Bush ( scheiff) stammen van deze Khataren af, dus je begrijpt wat er aan de hand is. President Kennedy wilde die macht al breken, maar moest het met zijn leven bekopen. Zo zijn er meer belangrijke mensen overleden.
Kijk en huiver als je die video's van " Europa the last battle ziet" ( bestaat uit 10 delen).
Bdmlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten