zondag 29 januari 2023

Zelfstandig, autonoom, souverein

 

Een uiteenzetting over zelfstandig, autonoom, onafhankelijk en souverein zijn.


Wat krijgen we toch veel afleidingen te verwerken, of het is Oekraïne, of gas, of prijzen van energie, of israel, of taiwan, of usa met biden, of de levering van militair materieel, of valse verkiezingen , de wef, de valse regering, of de politie die burgers in elkaar slaat, en ga zo maar door.

Maar we vergeten dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze standpunten en gedragingen.

Ik begon met zelfstandigheid, autonomie, souverein zijn, omdat ik dat onderwerp wil toelichten zonder afleiding.

Ik ga dan terug naar 1797 toen de 7 provinciën zich zelf onafhankelijk verklaarden. Al eerder wilden de nederlanden zich onafhankelijk verklaren met het plakkaat van verlatinghe:


Het Plakkaat van Verlatinghe (ook wel Acte van Verlatinghe) is een plakkaat ondertekend op 26 juli 1581, waarin een aantal provinciën van de habsburgse Nederlanden Filips II afzetten als hun heerser. Het kan worden gezien als de onafhankelijkheidsverklaring van de Nederlanden.[1][2] Deze daad volgde op de Unie van Utrecht in 1579.


Dus in 1797 wilden de nederlanden weer zelfstandig worden en los van Frankrijk ( let wel op dat data niet precies zijn weergegeven, omdat het verhaal belangrijker is. En de precieze data zijn heel makkelijk op internet te vinden).

Deze onafhankelijkheid heeft maar 8 jaar geduurd, maar de statuten van die onafhankelijkheid waren zodanig dat het volk het bestuur was en dat was ook in de zelfde trant als de onafhankelijkheid verklaring van de Usa, In 1791.

toen in 1805 de Fransen ons land bezette was het over met de vrijheid.

Toen napoleon voor de tweede keer was verslagen kwam er een mogelijkheid om necerland weer vrij te maken. Maar de grote landen, , Duitsland, engeland, pruisen , besloten dat nederland een overgangs ( een soort belemmering voor frankrijk) moest vormen als buffer. Hiertoe werd nederland vergroot tot ned, België en Luxemburg. Daarvoor moest dan ook een vorst komen en werd willem 1 uit Engeland gehaald door drie notabelen op voorspraak van de genoemde landen.

Die kwam en eisde eigenlijk dat hij een souvereine vorst zou zijn. Hij benoemde zichzelf dan ook in 1815 tot koning van Nederland, met goedkeuring van bovennoemde landen. In 1840 trad hij af vanwege de grondwetswijziging m.b.t. België en kreeg de koning minder macht.

In 1840 volgde zijn zoon hem op en in 1843 overleed willem 1.

Deze regeerde slechts tot 1849

In 1848 kwam thorbecke met een aanpassing aan de wetten van toen, waardoor nederland een zgn constitutie monarchie zou worden ( een zgn democratie) met dien verstande dat de ministers verantwoordelijk zijn en de koning onschendbaar. Willem 2 kon daar geen verandering in brengen.

In 1858 werd het voor het volk nog erger, omdat toen Nederland als bedrijf werd verklaard en ingeschreven in de annalen van Washington DC als bedrijf. Hierdoor werden de inwoners van Nederland door toedoen van de “overheid” dus werknemers.

Wat een lange inleiding voor de titel he.

Want hier eindigt, voor de overheid, de autonomie, de soevereiniteit, van de bevolking. Ik zeg specifiek “ voor de overheid”, omdat die hadden dat zo opgesteld.

Toen was het ook gestart met het “aangeven” van de nieuwgeborene en toen zijn ook de trusts ingesteld op je naam en de stroman ( is de fictieve persoon die alleen op papier bestaat) en de tinnenman ( de entiteit zonder hart= de overheid) ( zie de wizzard of oz).


Nu naar het heden, men wil autonoom, souverein zijn en gaan allerlei regels zoeken om dat te verwezenlijken. Ook heb ik dat gedaan, totdat ik besefte en ook van anderen las dat het grote onzin is om dat via verklaringen en brieven te doen. m.a.w. Hiermee vraag je toestemming aan de “roverheid” om je zelfstandig, autonoom, souverein te verklaren en te gedragen.

Zelfstandigheid, autonoom, souverein zijn komt uit je zelf, daar heb je geen instantie voor nodig om dat te “ mogen” zijn.

De “roverheid” heeft nederland als het ware ingepikt, gestolen door er een bedrijf van te maken en heeft de bevolking door hun maatregelen “verplicht” daar aan mee te doen.

Hun reglementen willen jou dwingen met hen in te stemmen.

We zijn geboren onder dit regiem en weten niet beter en volgen dus dan maar hun regels op, maar dat is juist hun bedoeling.

Ook een van die regels is : zonder tegenspraak geef je toestemming. Ook zo'n valse bewering.

Er wordt mij iets opgedrongen en als ik niet reageer dan geef ik toestemming, helemaal niet.

Precies hetzelfde met het ontvangen van een brief van de overheid: die brief is gericht aan een dood persoon!!!! hoe dat zo?

Wel , bij je geboorte wordt je bij de gemeente aangegeven als geborene. Je aangever geeft jouw naam door aan de gemeente. Die “roverheid” steelt vervolgens jouw naam en maakt er hoofdletters van ( de stroman) en gebruikt die in een trust om er handel mee te drijven ( dus zonder jouw toestemming ). ( volgens hun eigen wetten is dat valsheid in geschrifte).

Na je 7e jaar wordt jij als levend mens en je naam in kleine letters, beschouwd als “ lost at sea”, omdat je je niet als levend mens hebt gemeld. Dus alleen je fictieve naam ( naam in hoofdletters) bestaat dan nog in de papieren van de “roverheid”.

Zolang jij denkt en identificeert dat de kleine ( jouw menselijke) naam het zelfde is als je hoofdletternaam kan de “ roverheid” jou regels opleggen.

Omdat jij in het systeem zit en in eerste instantie dat gewoon deed kon die zelfde roverheid jou die regels opleggen.

Ook hier gebruikt ( of moet ik zeggen misbruikt) de overheid de regel: wie zwijgt stemt toe.

Welke regel door de roverheid is ingevoerd om hun misplaatste regels te kunnen toepassen.

Wat als je de brief open maakt? Niets. Hun regels zijn dan dat je toestemming met de naam dat jij dat bent, onzin. Je geeft niets toe dat zijn hun verzonnen regels.


Even ter vergelijking: er is een bedrijf en jij gaat solliciteren en wordt aangenomen. In dat geval heb je een overeenkomst met dat bedrijf en dien je de maatregelen die zij hanteren uit te voeren. Daar heb je voor getekend. ( zij hebben regels voor dat bedrijfverzonnen).

Maar nu ben ik zelfstandig en verhuur mezelf aan dat bedrijf om taken uit te voeren. Dan bepaal ik zelf hoe en wanneer ik dat doe ( in overleg natuurlijk). Ik kan ook vrij nemen wanneer ik dat wil. Je maakt ook je eigen verdiensten kenbaar ( jij bepaalt de prijs). En ook wanneer je stopt met voor hen te werken.

Dan ben je zelfstandig, autonoom.

Om souverein te zijn ga je nog een stap verder en wil je niets te maken hebben met de regels van een ander.

b.v. Je wilt geen belasting betalen en geen regeltjes uitvoeren die hen bepalen en zelfs op je eigen grond mag niemand komen als je dat niet wilt ( even daar gelaten of het jouw bezit is of niet).

Echter, je leeft in een wereld van jouw , maar ook in hun wereld. Die hun hebben bv wegen aangelegd waar jij gebruik van kan maken.

Nu laat ik even achterwege dat de “roverheid “ land en grond hebben ingepikt, want alle bewoners die hier leven maakten regering al gebruik van de grond, dus die bodem is van niemand of beter gezegd van iedereen.

Heeft de “roverheid” een koopovereenkomst van wie ze de grond van Nederland hebben gekocht? Nee!!!!!!!!

Dat je iets betaalt voor iets waar je gebruik van maakt is oké.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten