zondag 8 januari 2023

Pim smit , opvallende cijfers

 2022: EEN JAAR MET ZEER OPVALLENDE CIJFERS


Even wat zaken op een rijtje.

⁃ In 2022 is er voor het eerst in 120 jaar dat er meer mensen stierven dan dat er geboren werden. Er was (en is) een ‘onverklaarbare’ oversterfte, en er is een daling geweest in het aantal geboortes. Zelfs in de Tweede Wereldoorlog waren er meer geboortes dan sterfgevallen.
⁃ Urk heet het hoogste geboortecijfer van 2022. Urk heeft ook de laagste prikgraad, onder de 35%.
⁃ Er was in 2022 een forse toename van het aantal verkeersslachtoffers. Het aantal doden steeg, het aantal gewonden steeg en het aantal ongevallen met alleen materiële schade steeg.

In ieder geval als het gaat om sterfte en geboorte, dan zien we in ontzettend veel landen een vergelijkbaar patroon. Een aanhoudende oversterfte die een correlatie laat zien met het het aantal gezette prikken. En een duidelijke afname in het aantal geboortes.

Ondertussen is het op dit moment zo druk in de ziekenhuizen, dat de spoedeisende hulp af en toe gesloten wordt. Ziekenhuizen liggen vol met mensen die te maken hebben met allerlei verschillende virussen. En er is ook veel ziekenhuispersoneel ziek.

Het leven laat steeds duidelijker zien wat wij al wisten. Het middel is erger dan de kwaal.

En steeds meer mensen zien dat. Of twijfelen op zijn minst aan het officiële verhaal. Maar er worden wel degelijk steeds meer mensen wakker.

Misschien dat het niet altijd gaat in het tempo dat jij zou willen. Maar misschien is dat wel een waardevolle uitnodiging naar jezelf om te groeien in vertrouwen.

Vergeet niet te zien welke stappen er al zijn gezet.
Vergeet niet te zien hoe onze groep groeit.
Vergeet niet te voelen dat jouw waarschuwing altijd iets heeft gedaan, ook al lijkt het van niet.
Vergeet niet te begrijpen dat ieder zijn of haar eigen pad heeft, met een eigen tempo.
Vergeet niet te bouwen aan de schoonheid van je eigen leven. Je eigen toekomst.

We gaan samen door. Met bouwen. Met ontmaskeren. En met het inspireren van elkaar en van iedereen die er voor open staat om meer vanuit het hart te gaan leven.

Heb een magisch Nu,
Pim Smit 💚

Telegramkanaal Pim Smit (spiritueel leraar en channel):
t.me/pimsmit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten