zondag 29 januari 2023

Gesprek karel van wolferen met marcel de graaf is lid van europarlement voor fvd

 

https://t.me/nederlandsverzet21/299151


Net een gesprek gezien van Marcel de graaf die in het Europese parlement zit voor de fvd met Karel van Wolferen van de gezond verstand krant.

Ik was benieuwd hoe zo'n gesprek zich zou ontwikkelen en waar ze het over zouden hebben.

Het viel me wel wat tegen, want er waren wel goede punten,maar het verhaal van de qfs en rv ( nesara en gesara) kwam helemaal niet ter sprake.

Even de goede punten ( volgens mij dan he):

ze hadden het over Putin die een heleboel landen samenbrengt en zijn diplomatie zo goed was. ( geen woord over de reis van Donald Trump in 2017 waarbij hij bijna alle landen mee kreeg om de cabal aan te pakken en vrede op aarde te creëeren.).

Ze hadden het over de brics die de Amerikaanse dollar onderuit haalt.

Ook kwam de Eu en de Navo aan de orde die zich zelf in de voet hebben geschoten met de sancties en binnenkort zullen gaan vallen.

De Amerikanen hebben het heel slecht gedaan de laatste jaren, zowel economisch, financieel, militair, en zij zijn hun wereld positie kwijt zijn. Met alle oorlogen hebben ze veel respect verloren en ook hun invloed, terwijl ze dat juist wel wilden.

Nu de negatieve onderwerpen ( ook mijn mening he):

geen woord over de khazaren, de rothschilds , de rockenfellers, volg het geld, de pharmacy, Donald Trump,, Biden die een valse president is ( geen president van amerika).

Ze hadden het wel over de bezoeken van chi en Biden in Saoedi Arabië, een heel groot verschil, maar er kwam geen woord over het waarom dat zo was ( omdat Biden geen president van de Usa is.).

Ik had het gevoel dat ze om de hete brij heen praten, want ( misschien wil Marcel niet te diep over de situatie in usa praten vanwege zijn functie).

Hierdoor kwam Putin alleen als goede man naar voren en was de usa ( dat leek zo) een taboe onderwerp om daar over te praten.

Als je echt kijkt en leest wat Biden verzuimd en verkeerd heeft gedaan, dan praat je wel anders.

Biden heeft een coupe laten plegen in Oekraïne om a. witwaspraktijken te openen, b. biolabs op te zetten en , c. niet onbelangrijk, heel dicht bij Rusland te zijn om dat te vernietigen.

Besef wel dat Biden een illuminatie is , een wef en nwo volgeling is.

Geen woord over de FED die failliet is nu, over de kinderhandel in Oekraïne, adrenochrome, de spuit, gates, fauzie, de who, de nazi's die in Oekraïne zitten en hun eigen bevolking vermoorden.

En nog veel meer wat me opviel. Kijk en luister zelf en beoordeel het zelf.

Groet bdmlm




Geen opmerkingen:

Een reactie posten