donderdag 1 juni 2023

Gregg braden over piramides, robots, vroegere beschavingen, antarctica

 

Heb net een video gezien in gesprek met Gregg Braden, die over de piramides had. Over de erosie op de sfinx welke erosie vertikaal is, wat betekent dat in vroegere tijd veel regen daar is gevallen. Ook had hij het over de leeftijd van de piramides.

Daartoe kwam hij met het idee dat er minstens 5 civilisaties voor de onze zijn geweest en die door geweldadige gebeurtenissen zijn vernietigd. De kennis is wel doorgegeven, maar de gereedschappen waren weggevaagd. Dus de overgeblevenen wisten dat er een techniek was, maar hadden de middelen niet meer.

Hiertoe vertelde hij ook dat de piramides veel ouder zouden zijn dan tegenwoordig wordt aangenomen. Ook noemde hij een tijdsperiode van 26000 jaar dat de aarde een veranderde civilisatie kreeg, wat uit rotstekeningen zou kunnen blijken.

Die rotstekeningen laten bv ook zien dat er technieken bestonden die wij nog niet eens kennen. Ook dieren die op antarctica zouden leven toen dat nog ijsvrij was.

U kent misschien de kaarten van Piri Reis met de zuidpool ijsvrij en de contouren van antarctica duidelijk zichtbaar.

Over de piramides:

hoe krijgen ze die rotsblokken zo precies aangesloten?

De techniek van de vorige civilisaties was dusdanig dat ze de limestone blokken konden verpulveren en tot een kneedbaar geheel konden maken en zodoende de blokken precies tegen elkaar konden leggen, stapelen. Ook gaten boren deden ze anders, maar zo precies dat wij dat nog niet kunnen.

Het idee van slaven arbeid die de blokjen transporteerden is grote onzin. Ter plaatse werden de blokken zacht gemaakt en tegen elkaar gelegd. Ook kenden ze gewichtloosheid, om stenen te verplaatsen.

De oudheid van de piramides kan zelfs nog ouder zijn dan bv 26000 jaar, want als om de 26000 jaar iets met de aarde gebeurt kan het zelfs zo zijn dat de piramides wel ouder zijn dan 26000 jaar.

Als er minstens 5 beschavingen zijn geweest dan dienen we al 5x 26000 is 130000 jaar terug gaan.

Ook ons ras zou een ontwikkeling geweest kunnen zijn van een buiten aardse beschaving die ons mensenras heeft geschapen naar zijn eigen voorbeeld.


Ook kwam ter tafel de technologie van vandaag: de chips de electronica die ons moet helpen.

Helpen???

overnemen zal je bedoelen.

Het is bekend dat als je niet meer je brein gebruikt ( ook in gewoontes) dan verwatert dat. In je brein gebeurt het zelfde , als de electronica de meeste functies van je brein overneemt, dan verwatert dat deel in je brein en werkt niet of slechter en tenslotte sterft dat deel af.

Dus met andere woorden, door de electronica sterft jouw brein af. En tegelijkertijd kan de elecyronica gebruikt worden door een ander door afstand besturing, om jouw levenswijze te veranderen.

Dus je wordt een robot.

Je ziet bij de jongere generatie ook al dat bv rekenen uit den boze is en dat is maar een onderdeel.

De electronica is gekopieerd van van ons brein en doet het eigenlijk veel slechter.

Ons immuunsysteen, ons geheugen, ons herstel proces, ons bewegings patroon, ons inzicht IS VELE MALEN BETER DAN DE ELECTRONICA DIE HETZELFDE WIL UITVOEREN.

We dienen juist onze eigen voorzieningen van ons lichaam te respecteren en veel meer gebruiken, zodat we veel minder afhankelijk zijn van gefabriceerde vervangers.


RESPECT VOOR JE EIGEN VOORZIENINGEN.

Als ik kort door de bocht ga, da zeg ik dat we respectloos omgaan met onze eigen voorzieningen, die VEEEEEL BETER ZIJN DAN DE VERVANGENDE ELECTRONICA.


Het gaat zelfs nog verder:

als we meer respect hebben van ons eigen mogelijkheden, dan kunnen we die zelfs nog uitbreiden en de pijnappelklier dusdanig activeren dat we vooruit kunnen kijken, een betere inschatting kunnen maken, meer vertrouwen hebben, meer inzicht in ons vermogen, betere communicatie, betere genezing, ons immuunsysteem nog beter te maken, tijdreizen, teleporteren,gewichtloosheid creeeren, etc.

de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.


Waarom laten we de electronica ons leven beheersen?


Waarschijnlijk wordt dat ons opgedrongen door de zgn “eliten” die controle willen uitoefenen op ons leven en ons robots te maken ten dienste van hen.

Ze zijn dus dit al honderden jaren aan het uitvoeren en de electronica heeft hen een duwtje in de rug gegeven, door de mensheid afhankelijk te maken van de electronica..

niet alleen afhankelijk, maar ook controleerbaar en manipuleerbaar, zodat de mensheid geen controle meer heeft over zijn eigen lijf en gedachten.

De zgn eliten beheersen dan alles en leven in weelde ( hun weelde).

Gelukkig zijn er altijd mensen die het spelletje van de elite doorzien, echter als eenling wordt je of genegeerd, of voor gek verklaard, of gedood.


We mogen blij zijn dat een belangrijke groep (het Qteam) ons laat zien en ook handelt dat de narratievelingen ( de zwarte hoeden, de cabal, de illuminatie) aan de kant worden geschoven. Maar de infiltratie van die zwarte hoedengroep is zo groot dat het veel tijd kost ze allemaal te ontmaskeren.

Hoe komt het dan dat er zoveel mensen meedoen met die zwarte hoeden groep?

Antwoord: omkoping, hoge banen belofte, chantage, afpersing, gedwongen worden, bedreigingen, hun eigen dood in scene gezet, etc.

Hoeveel mensen zijn niet in een beschermingsprogramma terecht gekomen met andere namen, andere cv, andere woonplaats, etc.

die waren allemaal bedreigd door de zwarte hoeden = cabal.


Wordt vervolgd.

Wwg1wga

ncswic

mlm bvdfd







Kijk zelf ookmaar eens naar zijn uitleg.


https://youtube.com/watch?v=mwCsW2VgEPg&feature=share9


https://youtube.com/watch?v=mwCsW2VgEPg&feature=share9


Geen opmerkingen:

Een reactie posten