zondag 21 mei 2023

Ebs update

 EBS-update! Maak je klaar voor wat komen gaat... Nu! - Amerikaanse Media Groep (amg-news.com)

EBS-update! Maak je klaar voor wat komen gaat... Nu!
Medeea Greere, een onafhankelijke uitgever, is nu op Telegram in https://t.me/AMGNEWS2022 en bestaat alleen op lezersondersteuning terwijl we Waarheid, vrijheid en liefde publiceren voor publiek bewustzijn. Bedankt voor uw steun!
________________________________________
De White Hats vertellen ons al zo lang om ons voor te bereiden op een EBS. Is het bijna zover?
Natuurlijk hoort iedereen die naar de reguliere spotvogelmedia luistert nooit dat het eraan komt, dus we moeten vertrouwen op alternatief nieuws en oprechte patriotten om de informatie te verstrekken. Ze vertrouwen op informatie / inlichtingen afkomstig van vertrouwde bronnen, meestal in het leger.
Zelfs dan moeten we samenvoegen wat verschillende mensen zeggen om het hele plaatje te begrijpen. Daarom is het belangrijk om het EBS-nieuws regelmatig bij te werken.
Wat is de EBS?
Het staat voor Emergency Broadcast System. Dit is waar de Witte Hoeden, en het leger, samen optrekken om aan de wereld te onthullen wat de kwaadaardige tirannen aan het doen zijn. Hoe ze het leven zoals wij dat kennen schaden en totaal vernietigen.
Degenen onder ons die hier een beetje van begrijpen, zeggen: "Kom maar op!"
Dit systeem omzeilt het 'nepnieuws' en brengt de boodschap naar alle burgers van de aarde.
Dit heb je al vaker gehoord!
Ja, dat heb je. Het komt al heel lang uit dat de EBS eraan komt, maar die komt nooit!
Komt het deze keer?
Geen garanties helaas.
Waarom?
Want we zitten in een oorlog! Dingen veranderen en er zijn zoveel varianten.
EBS beweegt ons naar een mooie toekomst
We moeten ogen gebruiken om te zien en oren om te horen. Als we dat niet doen, zullen we verstrikt raken in paniekmodus en angst.
Alsjeblieft niet. Voordat je in paniek raakt, denk na!
Keer op keer heb ik gezegd, zoals vele anderen zeggen, dat we in een live filmshow leven ... Een pantomime eigenlijk. Hoewel het heel eng klinkt, is veel ervan zo stom dat het is ontworpen om je aan het lachen te maken. Dat noem je een pantomime.
Voordat je toestaat dat negatieve vragen en opmerkingen in je opkomen, ga zitten en denk goed na over alles wat er gebeurt. Stop nooit met onderzoeken. Zelfs als je denkt te weten wat er aan de hand is, ga dan door met het onderzoek. Je moet het begrijpen, zodat je anderen kunt helpen die geen idee hebben en bang zijn voor hun verstand.
Zullen we allemaal veilig zijn? Tijdelijke militaire controle en rellen op komst
Dit zal gebeuren omdat er in deze tijd veel speciale operaties zullen worden uitgevoerd. De laatste arrestaties zullen plaatsvinden, maar de duistere kant zal er natuurlijk alles aan doen om dat te voorkomen. Zij organiseren/zullen in groten getale rellen organiseren.
Er zijn valse lekken naar buiten gebracht. Dit is bewust gedaan in de poging om het water als het ware te vertroebelen. Het zou ook verklaren waarom we horen over dingen die op het punt staan naar beneden te gaan, en dan doen ze dat niet - voor zover we weten. Dat zullen ze doen, maar ze gebeurden niet toen we hadden verwacht.
'Snelle woede' is wat op het punt staat degenen te ontmoeten die nog steeds moeten worden gearresteerd voor misdaden tegen de menselijkheid. Dit zal overal gebeuren.
EBS-update
Bevestigd: Leger in opleiding om nooduitzendsysteem te implementeren
De trigger voor EBS zal zijn Vaccinatie is verplicht over de hele wereld met blokkades. Wanneer dit echt gebeurt, weet dan dat we net om de hoek zijn van de nieuwe wereldmensen, wees niet boos of in paniek.
Dat is nodig. Ja, het moet echt op deze manier gebeuren, zodat we "naar de mooie toekomst kunnen gaan".
Het maakt deel uit van het script en de laatste fase, een echt pijnlijke, ontwakende film die nodig was om de massa wakker te schudden.
Dit zal ervoor zorgen dat iedereen veilig in zijn huis is gevestigd en getuige is van een historisch moment dat alle waarheden, doofpotaffaires, enz. Onthult. via de E B S wat onvermijdelijk is. Alles is gepland om te gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten