zondag 18 juni 2023

Vaccinatue schade

 2 JAAR LATER COVID19 mRNA INJECTIES VEROORZAKEN OOGPROBLEMEN


SOMMIGE LEIDEN TOT BLINDHEID

https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/June/PDF/eye-problems-after-covid-vaccine-pdf.pdf

13 juni 2023

 Het brede scala aan gemelde bijwerkingen van de COVID jab is verbazingwekkend. De effecten hebben betrekking op vrijwel elk deel, orgaan en systeem van het lichaam, waaronder een reeks oogproblemen.

 De gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention onthullen meldingen die variëren van ongemak, blauwe plekken en gevoelloosheid van de ogen tot ernstige aandoeningen zoals netvliesader- en netvliesslagaderafsluitingen, oogbloedingen en netvlies- en oogmigraine.

 Twee recente artikelen benadrukken het risico van oogvasculaire voorvallen, die kunnen leiden tot blindheid, na de COVID jab. Minder dan 20% van de patiënten die een occlusie van de centrale retinale slagader ervaren, d.w.z. een blokkade in de hoofdslagader van het netvlies, krijgen weer functionele gezichtsscherpte in het aangetaste oog.

 Uit een systematische review van 49 onderzoeken bleek dat de meeste vasculaire voorvallen waarbij de ogen betrokken waren, optraden na de eerste dosis en vaker voorkwamen na de PZer- en AstraZeneca-injecties.

 Een tweede risicobeoordeling concludeerde dat het risico op netvliesvasculaire occlusie bij alle leeftijdsgroepen meer dan verdubbelde in de twee jaar na de mRNA COVID-prik

Blijf hier op de hoogte 🔍
👉 https://t.me/CoVaNews

Geen opmerkingen:

Een reactie posten