dinsdag 27 juni 2023

Het blijft een lange zit

 

Het blijft een lange zit. Af en toe moet je verzitten om niet een pijnlijke kont te krijgen, ik denk dat het het waard is.
Het toneelspel gaat door, nu weer om een partij te verbieden, dan weer om de cbdc te promoten, en dan weer voor een nieuw virus. Ze weten van gekkigheid niet  wat voor onzin ze nu weer uitkramen.
Vergeet niet dat de poppetjes in de regering een eed hebben gezworen bij de WEF en daar de opdracht hebben gekregen om het 4e rijk te stichten met alle narigheid van dien= je bezit niets en bent heel gelukkig. Die opdracht MOETEN ze uitvoeren, anders worden ze geliquideerd!!!!!
Internationaal is er heel veel aan de hand, Rusland, Korea, biden, usa, militairen die oefeningen???? houden, het internet wat gehackt wordt en soms uitvalt, de banken die omvallen, alle regeringen die geen geld meer hebben waardoor de prijzen omhoog gaan, zodat ze nog wat binnenkrijgen, de overgang naar qfs, de ceo's over de hele wereld die plotseling opstappen, de oversterfte, de sporters die door de prik omvallen, en nog veel meer.
We zitten in de laatste eindfase,  maar die fase kan best nog even duren.
Momenteel zijn er al zoveel cabal= narratieve personen  opgepakt dat de ondergrondse gevangenis in Groenland al vol zit= 20000 personen.
Dit zijn mensen die: kinderhandel hebben gepleegd, vermoord, mishandeld, adrenochrome afgetapt en gebruikt, landverraad hebben gepleegd, bevolking genocide gepleegd en gepromoot. Je wil niet weten wat voor schooiers het zijn.
Heb je gezien hoe mensen eruit zien als ze geen adrenochrome meer kunnen gebruiken?
Het zijn wandelende lijken geworden.
Hoeveel mensen in de hele wereld zijn vermoord, omdat ze tegen de cabal attaqueerden??  Hoeveel mensen zijn er niet die in een beschermings programma zitten dus ondergedoken??  Honderden: prinses Diana, Michael Jackson, John Denver, Elvis Presley, jfk jr,  Freddy mercury, de leadzanger van Queen, en nog veel meer.
Ook nog even aankaarten dat er klonen zijn van belangrijke personen, ook mensen met een masker van belangrijke personen, ook wordt gebruik gemaakt van groene schermen, van cgi, van holografische personen. Man er is zoveel om ons in de war te houden.
Denk je nou echt dat Donald Trump altijd de echte is waar hij verschijnt?
Ook zijn er al zoveel belangrijke namen van bv royals,  regeringsleiders, en anderen vervangen door de hiervoor genoemde mogelijkheden ( kloon, maskers, erc). Dus de echte personen zijn dan op "vakantie in gitmo" zeggen we dan.
Het is goed om te protesteren, maar heeft het zin? Natuurlijk heeft het zin, echter in Frankrijk zijn ze al maanden aan het protesteren en is de regering daar al weg?? Nee!!!
Burger arrests zijn een beter idee, alleen dan dient de bevolking wel mee te werken.
Daar ligt nu het probleem.
Al honderden jaren is de bevolking over de hele wereld voorgelogen over van alles en voorgehouden dat de overheid het goed met ze meent.
Alleen die overheid doet 2 stapjes in hun voordeel, en dan 1 stapje terug om te laten zien dat ze iets goed doet voor de bevolking. Daarna weer 2 stapjes narigheid en weer 1 stapje iets leuks voor de bevolking.
Na verloop van tijd is een hoop narigheid ontstaan en is de bevolking gewend geraakt aan die vervelende zaken: belasting, regels, verboden, straffen,  boetes.
Zo is onze geschiedenis totaal anders dan ons geleerd is, is de wereld misschien wel groter dan ons verteld is ( waarom mag niemand de zuidpool bezoeken?) Alleen de rand wordt toegestaan.
Bestaat de zuidpool wel? Het kompas wijst altijd naar het noorden, zelfs in nieuw Zeeland. Hoe kan dat?
Zo is ook de geldwereld ons opgedrongen door de cabal = katharen=zionisten.
Energie het zelfde, er is vrije energie. Is het zo dat de cabal met de hoogspanningsmasten gratis energie uit de ether halen en ons verkopen voor een hoge prijs? Je zou het zomaar bedenken, en volgens mij is het ook zo.
Zo zijn er zoveel zaken die ons in coma, hypnose houden om ons= de bevolking rustig, omnwetend te houden.
De tv is de grootste hypnotisch instrument wat de bevolking in coma houdt.

Geeft het volk brood en spelen en ze zijn tevreden.
Ook de grond waarop we wonen IS VAN NIEMAND EN IEDEREEN.
De overheid heeft de grond geconfisceerd,= ingepikt en verkoopt het aan de burger.
Heeft de overheid een contract van wie ze die grond hebben gekocht? Nee,
De overheid kan regeren en regels voor de samenleving opstellen, maar ZE BEZIT DE GROND WAAROP WE WONEN NIET.
Ook weten de meeste mensen niet dat Nederland een bedrijf is sinds 1858.
Ook niet dat Nederland niet als staat bestaat sinds wilhelmina gevlucht is op 13 mei 1940.
Ook niet dat de zgn koninklijke familie geen enkel recht heeft op een kroon, dat de onbevoegd en illegaal zijn.
Mensen weten ook niet dat er door de overheid bij geboorte een trust met je hoofdletternaam is gemaakt, waarmee gehandeld wordt.
Ken je " the wizzard of ozz" de musical?  Weet je wat de stroman is, en de tinnenman.
Verdiep je er in. Je mag ook zoeken bij bobbie139.blogspot.com . Dat is een blok van mij waar een hoop info staat over al deze zaken.
Trouwens op telegram vind je nog veel meer. Heel veel nieuws van de huidige tijd.
Veel plezier,ezier met lezen
Mlm



Geen opmerkingen:

Een reactie posten