donderdag 29 juni 2023

De secrets of the un

 De storm is over de hele wereld losgebarsten


Miljoenen mensen over de hele wereld ontdekken de waarheid nu de film "SECRETS OF THE UNITED NATIONS" in zeven talen de wereld rond gaat.

Een netwerk van gepensioneerde politieagenten en detectives die strijden tegen kinderhandel in Europa hebben verklaard dat ze de film in vijf talen hebben ontvangen, dankzij hun internationale connecties. Ze zeiden: "Deze film is bezig aan een wereldwijde marathon!". De oprichter van Artsen voor Vrijheid in Europa stuurde een bericht waarin hij zijn hulp aanbood. De film wordt gedeeld door netwerken van bedrijfsleiders en politici in Nederland hebben beloofd de film te zien. En ga zo maar door.

We moeten de mentaliteit van een krijger hebben. Raak de draak niet één keer. Raak hem geen twee keer. Blijf het bedrieglijke monster raken, totdat hij uit elkaar valt.
Zo doe je het: ga naar influencer accounts en post de link naar de film als commentaar. Zo bereik je duizenden mensen in een paar minuten. Plaats het als commentaar onder de posts van presidenten, ministers, beroemdheden, mediapersoonlijkheden, enz.

Wat als deze film echt de vonk zou zijn die een gewetensvuur aanwakkert onder hooggeplaatste mensen, die vervolgens een rol gaan spelen in het voorkomen dat de VN een wereldregering wordt?

Dat is wat de waarheid kan doen, en het zal gebeuren!
Laten we het blijven verspreiden, in Telegram groepen, Facebook groepen, op Truth Social, Gab, Getter, overal waar je inhoud kunt plaatsen. Laten we het naar de lokale veiligheidsdiensten sturen, schooldirecteuren, ziekenhuisdirecteuren, lokale kranten, enz.

Mogen we allemaal deel uitmaken van de grootste transformatie aller tijden.

Als je "SECRETS OF THE UNITED NATIONS" nog niet gezien hebt, kijk er dan zeker naar. Gebruik de onderstaande links.
ENGELS
https://stopworldcontrol.com/unevent

FRANS
https://stopworldcontrol.com/fr/nu/

NEDERLANDS
https://stopworldcontrol.com/nl/un

DUITS
https://stopworldcontrol.com/de/uno/

ITALIAANS
https://stopworldcontrol.com/it/dellonu/

SPAANS
https://stopworldcontrol.com/es/dellaonu/

PORTUGESE
https://stopworldcontrol.com/pt-br/dellasuno/

https://t.me/preparacionismocostarica

Stop World Control (https://stopworldcontrol.com/unevent/)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten