woensdag 7 juni 2023

Allerlei artikelen zeer interessant

 

BREAKING: Voormalig FEMA-klokkenluider Celeste Solum legt uit dat de Corona PCR-"test" een microchip implanteert.
Dus de Nasofaryngeale Covid19 PCR "testen" waren helemaal nooit testen.  Ze implanteren chips, plaatsen Nanobots genaamd Nanites met een biowapen als lading voor de hersenen, terwijl ze tegelijkertijd DNA oogsten.
Het PCR-uitstrijkje wordt rechtstreeks in de nasopharynx ingebracht achter de neus en het voorhoofd waar uw ogen zijn.  Het zit bij de bloed-hersenbarrière en naast je pijnappelklier.  Ik geloof dat ze de zintuigen van mensen uitschakelen met deze biowapens en de menselijke intuïtie doden en je vermogen om cognitief te zien wat ze ons aandoen.  Ze schakelen onze zintuigen uit en richten zich op de hersenen met Nanites die een lading dragen waar Celeste in eerdere video's over sprak.  Dit is oorlog.  Ernstige oorlogsvoering.
WEIGER DE "TESTS", WEIGER DE MASKERS EN LAAT ZE U NOOIT MET EEN NAALD PAKKEN.


Geloof je nog wat er op tv en ook op internet verteld wordt????
Je moet goed uitzoeken wat waar kan zijn, door verschillende kanalen te bekijken. Ook dat is lastig  omdat berichten uit dezelfde bron kunnen komen.
Soms is het zo lachwekkend dat iedereen dat toch door moet hebben. Toch verbaas ik me dat er zeker op smoelenboek nog zoveel onwetenden zijn.
Ook die zullen in hun tempo wakker worden.
Ook  daar heb ik respect voor al is het soms.moeilijk .
Net een verjaardag gehad en de meesten leven nog in een coma . Die stralen een koude energie uit waardoor ik ze vermijdt.
Ze denken ook, en zeggen dat ook, dat alles weer normaal is. Ze beseffen niet:
A, Dat de wereld aan het veranderen is ( ze weten niet wat WEF is, ook niet wat QFS is, ook niet wat BRICS is. En als je vertelt dat   als iemand ziek wordt of overlijdt, het wel eens door de prik kan komen. Dan geloven ze je niet en verklaren je nog steeds voor gek.
B, dat de euro en de navo binnenkort ophouden te bestaan
C , dat de oekraine geen oorlog is maar een bevrijding van de nazies die daar zitten.
D, dat het westen vele oorlogen heeft veroorzaakt ( Rothschild  , rockefellers, zionisten van khartaria), inclusief oekraine.
E, dat in oekraine, en ook in andere landen biolabs zijn om ziektes uit te lokken .
F, dat virussen NOOIT besmettelijk kunnen zijn , omdat het een afvalprodukt van het lichaam is

G,   dat we al jaren in een geldslaven systeem zitten .
H,  dat de (r) overheid inclusief de royals het volk minacht en maatregelen neemt om de WEF programme's uit te VOEREN en dus de bevolking uit te kunnen, te beginnen met de ouwetjes
I, dat de kinderen op school geprogrammeerd worden,  omdat  alle leerboeken geinfiltreerd zijn door de cabal ( is illuminatie , rockefeller, Rothschild,  ), om de leerlingen te programmeren te gehoorzamen aan de overheid.
J, en nog veel meer narigheid die veroorzaakt wordt door dezelfde boeven.
Wordt vervolgd
Wwg1wga
Ncswic
Mlm bvdfd



Op het blog staat alle info inclusief de MH370 die ons als MH17 met een leugen wordt opgedrongen: https://lettertomaxima.blogspot.com/
Koningin Beatrix zelf een Pizza gate Satanist heeft de rituele moord en verkrachting van Marianne Vaatstra aan de Korlaar broers in opdracht gegeven en daar € 500.000 voor betaald.
In de video verteld de Ex van een van deze Gangsters wat ze heeft gezien:
https://www.youtube.com/watch?v=LWEw4nfhMVM&t=171s
Ook hier in bezet Nederland is de bevolking aan het ontwaken, ruim 1,7 miljoen Nederlanders betalen geen belasting meer met de rede dat ze geen criminele organisatie willen steunen die de oorlog in de Oekraïne als onze oorlog aanprijzen.
Het is de oorlog van het Haagse kwaad uit de politiek die de wapenstilstand van de tweede wereldoorlog hebben verbroken met Rusland.
Ik zie nu alle samen komen, het instorten van het schuldengeld systeem, de oorlogsdreiging met Rusland, waarbij Rusland verteld dat er een radioactieve wolk richting Duitsland en England komt als gevolg van de Uranium wapen die England heeft geleverd aan de Nazi in Oekraïne, want Rusland heeft de opgeslagen wapens vernietigd eer ze tegen Rusland ingezet kon worden.
De Staling radar is vanaf dat moment door de Westerse Elite uitgeschakeld om hun rol in deze aanslag te willen verzwijgen.
Daar Donald J Trump de Commander en Cheff van het UPU is naar dat de Paus is onttroond staan alle legers van aangesloten Landen onder zijn commando.
Wat de senaat in de VS ook doet om al dan niet het schulden plafond te verhogen, de Dollar is DOOD en kan niet meer gereanimeerd worden net als de Euro.
Op het moment dat de EBS er gaat komen maakt het niets meer uit op Pedo Joe het schulden Plafond wel of niet heeft verhoogd, het is gedaan met de Satanische heerschappij van de Deep State ratten en de rest van de wereld.
Dit maakt dat het moment komt dat het Internet zal uitvallen, waardoor Banken niet meer kunnen functioneren, en NESARA / GESARA haar intrede gaat doen rond middel Juni 2023.
Iedereen die heeft mee gedaan aan Pedofilie en of de GENOCIDE in opdracht van de BIS, WEF en uitgevoerd en ontwikkelt voor het Pentagon (Darpa) om de nRMA aanslag op de wereld bevolking te plegen om te ontvolken zal berecht worden voor militaire tribunalen waar makkelijk 1000 mensen voor een en het zelfde vergrijp berecht kunnen worden in een zitting.
Tot het zover is, haal je geld van de Bank, want het maakt de Cabal er onrustig en Bang want met lege rekeningen is niet te stelen zoals er in Cyprus, Griekenland en IJsland is gebeurt.
Een bevolking die zich nu bewust is van de geldfraude zal geen CBDC accepteren, wat de Cabal WEF verraders in de politiek of Fake Koningshuis ook proberen, het feit dat ik de politiek jaren heb geconfronteerd met het einde van Nederland en Koningrijk op 13 Mei 1940 toe we geannexeerd werden door de Nazi en per 18 Mei het Hitler bestuur werd ingevoerd heeft Fake Koning Willy immers erkend, door zijn excuus aan te bieden bij de Dodenherdenking 2020 in Amsterdam van de tweede wereld oorlog, Dat zijn overgroot moeder Koningin Wilhelmina was gevlucht, hij vergat er echter bij te zeggen dat volgens de grondwet van toen het koninkrijk is vervallen als ook de grondwet.
De Naoorlogse Pedo Nazi’s  uit Den Haag hebben in 1983 de grondwet gewijzigd.
Iets wat er niet meer is kun je niet wijzigen zonder openkaart te spelen en de bevolking te raadplegen.
Het is gelijk als je in de zomer een lichaam zie drijven, met een ijsmuts op en de schaatsen onder gebonden, dan is reanimatie zinloos de persoon is DOOD en overleden.
Ik kijk er naar uit om de lopende ontwikkeling mee te maken, want dit kan en zal veranderen om de wereld bevolking van een ziek systeem te bevrijden.


Ik lees ook steeds meer verandering!
Kaag die zogenaamd huilend een begin van afscheid aankondigt. Kaag die geld uit de muur wil handhaven ( npo) , dat er fouten zijn gemaakt met covid, dat de ouwetjes in tehuizen foutief de dood in zijn gestuurd, dat de prikjes een oversterfte heeft gecreeerd.
IS DAT TOEVAL????
Nee, toeval bestaat niet.
Invloed van de witte hoeden?
Welzeker!!!
Is dit het einde, of het begin van het einde , van de regering?
Welzeker!
Zullen de regerings mensen die al deze narratieve dingen gepromoot hebben hun straf krijgen? Incl. onze valse koningin?
Welzeker!!
Alle mensen(???? Zijn het wel mensen) die en de covid gepromoot hebben, en de maatregelen goedkeurden, en de cbdc wilden doordrukken, en ons land naar de klote hebben geholpen,  hun straf krijgen????
Welzeker, die  zijn allemaal bekend.
Kunnen al die valse mensen ook vluchten om hun straf te ontlopen?
Ja, dat proberen ze wel door ons land te ontvluchten, door een masker te gaan dragen.
Echter, de meeste zijn al vervangen door een kloon en de echte zijn al weg.
Dus, de verandering is gaande. Nu dient de bevolking op te staan voor zich zelf en om  Nederland weer vrij, mooi, aantrekkelijk te maken door WAKKER TE WORDEN EN IN TE ZIEN DAT DE VALSE MENSEN HEN HEBBEN GEMANIPULEERD EN LATEN PRIKKEN,welk gevolg heeft dat de geprikten eerder en erger ziek worden en zelfs eerder komen te overlijden ( zie oversterfte).
Ook de zgn vluchtelingen verdwijnen binnenkort, omdat de zgn oorlog in oekraine( is eigenlijk een bevrijding van het nazi-regiem) afgelopen is.
Mlm



Er zijn een aantal mensen die beweren dat we zelf ( het ned volk) de touwtjes in handen moeten nemen. Ben ik mee eens. Demonstraties zijn goed om te laten zien dat je het er niet mee eens bent.
Echter, de narigheid waar we nu in zitten is zo groot, zo wereldwijd, dat we alleen in ons land het niet kunnen wijzigen. Wat wel kan is de regering met BURGERARREST verwijderen. Wat een voorbeeld kan zijn voor het buitenland.
Daarom moest het wel international gebeuren. Het Q team is dus heel belangrijk ook voor ons. Zelf denk ik dat er al mensen aangewezen zijn om na de overgang de regionaal besturen op te starten.
Dus natuurlijk moeten we op national niveau iets doen om de regering te verwijderen ( alhoewel het heel moeilijk is omdat bijna alle hoge lieten omgekocht, of gechanteerd zijn).
Laten we het Q team helpen en alle regerings bemoeienissen negeren en niet gevolgen ( ook boetes en belasting niet meer betalen en Al's toegift  alle boetes en belasting terugvragen omdat de overheid instellingen een ANBI status hebben. ( zie  Youri Plate).



De ergste Pandemie die er geschapen wordt door het zieke systeem is de Angst om te leven.
We gedragen ons als primitieve wezens die bang zijn dat de Hemel op ons valt.
Ons hele bestaan van ons afgenomen wordt, als we niet aan het systeem mee doen.
Er is dus spraken van Dwang en manipulatie vanuit de kwaadwillende Elite die hun ziel hebben verkocht om jullie te verraden, vermoorden en bang te houden.
De remedie is erg eenvoudig, stop met Bang te zijn, en vul je leven in hoe jij het zou willen.
Door je te laten chanteren door bedrijven waar je geen contract mee hebt, probeert me je te dwingen om in het systeem te blijven zitten.
Domme Deurwaarders zitten zelf gevangen in een systeem en zijn in de veronderstelling dat zij autoriteit hebben om jou te dwingen iets te accepteren.
De Belastingdienst ( een liefdadigheid organisatie ) maar in feite een incasso wit was mechanisme stuurt brieven met vorderingen, terwijl je geen contract met hun hebt.
Deze dreigingen sturen ze uit naam van een instelling wat de Staat zou moeten voorstellen.
Dan krijgen velen een brief in Naam van de Koning, wat we niet hebben, het is een oligarch die in zijn naam jullie laat uitbuiten.
Dan door de hele bevolking en zeker de meest gehersenspoelde (gestudeerde – geïndoctrineerde) onder hun, hebben door Angst mee gedaan aan de collectieve zelfmoord die de NGO bedrijfspolitiek op de bevolking heeft losgelaten in de vorm van het Covid 19 Bio-Wapen injectie.
Je zou denken dat de gedupeerde in opstand kwamen, maar de accepteren hun executie en zitten in de totale ontkenning van hun eigen situatie.
Men heeft duidelijk de connectie met zijn eigen verantwoordelijkheid en levensbehoud met zelf verantwoordelijkheid verloren.
We zijn niemand anders verantwoordelijk verschuldigd als aan ons zelf voor ons eigen bestaan.
Het wachten dat een ander iets voor je doet werkt gewoon niet, en al zeker niet als je de ijdele hoop koestert dat de verrotte politiek iets voor je zou doen wat in jou belang zou zijn.
Stap uit de leugen Matrix en ga LEVEN zonder dat je verplichtingen aan een corrupt systeem hoeft te hebben, stap eruit en doe niet meer mee.
Er is niemand die je kan dwingen tegen je eigen belangen in te handelen om andere Systeem slaven te gehoorzamen die in een positie van de openinrichting denken dat zij jou moeten dwingen iets te doen wat jij niet wil.
Het ergste verraad wat je kunt doen is gehoor te geven aan dwang en je zelf te verloochenen door je eigen belang ondergeschikt te maken die door Systeem parasieten en systeem autisten afgedwongen worden.
Als we stoppen met gehoorzamen, stoppen met betalen van opgelegde belastingen waar we geen profijt van hebben maar onze eigen ondergang mee financieren of de Nazi oorlog van de NATO en Rutte mee bekostigen is dit altijd in ons eigen nadeel.
De politiek is geïnfiltreerd door leugenaars en manipulators die voor de Oligarchen werken en nooit jou belangen verdedigen.
Het is een Slang met een gespleten tong, zegt het een en doet het ander om jou gedrag en leven onmogelijk te maken.
Als je hier gehoor aan geeft ben je gewoon verloren als je dit niet ten gunsten van je eigen bestaan veranderd.
Geluk is niet GELD maar een vredig bestaan, tevredenheid, en waarnemen van je omgeving die ook in Harmonie met de Natuur wil leven.
Daar GELD een bedrog is zal het een hele tijd nodig hebben om de wereldbevolking te heropvoeden en te laten inzien dat zij als MENS de echte waarde vertegenwoordigen.
Daarom is de Global Currency Reset nodig die alle Landen een gelijke start positie naar de toekomst geeft, door het valutastelsel te resetten en 1:1 gelijk waardig met elkaar te kunnen wisselen.
De R/V herwaarderen van alle wereld Valuta, is aanstaande.
Het is daarom een eenmalige kans om je waardeloze Euro in andere Valuta te investeren die ver onder gewaardeerd zijn.
Als je veel te besteden hebt zal je het ook gaan uitgeven, waarvan ik hoop dat je veel delen doet met je omgeving, want delen is vermenigvuldigen om de totale vrijheid zelf te manifesteren voor je zelf en anderen.



Klein tipje van de sluier voor wie nog steeds denkt dat het goed gaat.



In de categorie BOERENVERSTAND…



ALLES wordt inmiddels voor ons bepaald. ALLES? Ja: ALLES. In meer of mindere mate. En waar het nu nog ‘mindere mate’ betreft, is het slechts een kwestie van tijd. 



Alles wat je doet is bekend. Middels je BSN nummer ben je niet anoniem. Je mobiele telefoon laat weten waar je bent. Online betalingen worden geregistreerd. Aankopen via klantenkaarten idem dito. Het lijkt allemaal eigen keuze, maar dat is het niet. Het dient een uiteindelijk doel en dat is NIET jouw gemak. En ja ik weet dat je de locatie op je foontje uit kunt zetten. Maar maak je geen illusie. 



Als je iets met iemand mondeling bespreekt, is de kans groot dat je daarna reclame daarover ontvangt op je telefoon (bijv. op Facebook). Dat is niet makkelijk, dat is DOODENG! Test het maar eens uit. Dat hebben wij hier thuis ook meerdere keren gedaan.  Jouw foontje luistert gewoon gezellig met je mee. Als stille, derde gesprekspartner. Leuk hè? 



Zelfs mijn ouders, die nooit een smartphone hebben gehad, moesten er een jaar of twee geleden eentje aanschaffen omdat ze anders niet meer met hun bank konden communiceren. Dit is geen grap: er MOEST een verificatiecode gestuurd kunnen worden. Dus je MOET traceerbaar zijn. Voor jouw financiële veiligheid. Yeah,right. 



Ineens mogen wij in Nederland nog maar max. 100 km per uur rijden terwijl alle landen om ons heen gewoon door mogen racen (waardoor dit volstrekt zinloos is: heb je Nederland wel eens goed bekeken op de kaart van Europa?)



Open haarden gaan op (kortere of langere) termijn verboden worden. Voor de uitstoot én voor jouw gezondheid. Jouw gezondheid baart de overheid namelijk zorgen. They care! Dus heb je een haard? Jammer joh! (Als ze het alleen over de uitstoot zouden hebben, zou jij wel eens in opstand kunnen komen. Maar als ze aangeven dat een haard ook heeeeeel ongezond is voor jou, zijn ze met je begaan en slik jij het misschien wel voor zoete koek)! 



Het gas moet weg. Hoe iemand dat “weghalen” moet gaan betalen weet niemand antwoord op te geven. Maar dat het moet, is al voor ons bepaald. Gas is er altijd. Dat is niet controleerbaar, is mij verteld. Elektriciteit wel. Dus HOPPA! Daar was ineens de GRATIS slimme meter! 



Dat elk huishouden in ons buurland Duitsland SUBSIDIE ontvangt als ze op (Nederlands!!) gas gaan draaien (jazeker!!), doet hier denk ik niet ter zake. 



Dusss… die “slimme” meter die op afstand bestuurbaar is (en dus “indien nodig” ook uit te zetten is) wordt al jaren zeer opdringerig (met brieven als “laatste kans en anders moet je het straks zelf betalen”) gratis aangeboden. Als het voor ONS zoveel voordelen zou hebben, waarom krijgen we het dan gratis? En waarom krijgen we het later (voor de spijtoptandjes) dan niet alsnog gratis?  Zou het zo kunnen zijn dat anderen er dan ook voordeel aan hebben? Controle bijvoorbeeld? 



Alles wordt afgenomen van onze boeren, en dat is al járen aan de gang op een manier waarop het voor ons gepeupel “niet zo erg” leek. Stukje bij beetje. Zodat wij massaal vinden:  “Natuurlijk zijn de boeren slecht! Ze stoten véél teveel Shit uit! Weg ermee! Aanpakken die handel! Maar mij niet bellen!” 



De supermarkten liggen vol met groenten uit het buitenland terwijl dat prima bij onze boeren vandaan kan komen. HAAL ZOVEEL MOGELIJK JE GROENTEN, FRUIT, VLEES, KAAS EN EIEREN RECHTSTREEKS BIJ DE BOER! 



En NEE: het “stikstofprobleem” ligt NIET bij de boeren. Wij moeten dat alleen DENKEN zodat wij ons tegen hun acties zullen verzetten. Verdeel en heers! Zie je dat niet? Verdiep je er dan eens in! 



Jij denkt dat het alleen de koeien zijn die weg moeten? Er wordt nu al gekeken naar huisdieren. Ja: jouw hond en jouw kat. Want die zouden een zeer slechte pootafdruk achterlaten. Als dit echt zo gaat zijn, wordt dit voor je bepaald en heb jij er NIETS over te zeggen. Dan wordt jouw gezinsvriendje gewoon verboden. Geloof je dit niet? Google maar eens. 



Energie is inmiddels behoorlijk onbetaalbaar geworden (als je er geen boterham minder door eet, heb je het best heel goed)



Brandstof is inmiddels behoorlijk onbetaalbaar geworden (als je er geen boterham minder door eet, heb je het best heel goed)



Boodschappen zijn inmiddels voor heel veel mensen onbetaalbaar geworden (als je er geen boterham minder door eet, heb je het best heel goed)



Onze kinderen wonen noodgedwongen veel te lang thuis omdat er een immens woningtekort is. Dat er nu massaal leegstaande kantoorpanden worden omgebouwd tot appartementen voor de vluchtelingen, valt vanzelfsprekend verkeerd. En toch gebeurt het IN YOUR FACE. 



Onze kinderen zijn, tenzij er voldoende geld is, genoodzaakt een studielening te nemen. Velen Staten hun jong volwassen leven daardoor met een flinke schuld. Dit wordt nu aangepakt, maar duizenden kids zijn hier inmiddels de dupe van. 



Het is volstrekt mesjokke dat iemand na bijv. een scheiding een achterlijk dure (vaak ook veel kleinere) huurwoning van soms wel € 1200-1500 per maand moet betrekken, terwijl die persoon niet de hypotheek op het EIGEN HUIS rond kan krijgen, waarbij de maandlasten op bijvoorbeeld € 900,- waren uitgekomen. Deze regels zijn voor je bepaald en daar doe je helemaal niets tegen. 



Op steeds meer plekken kan je niet meer cash betalen. Het is aan ons al jaren verkocht als ‘handig’. Maar is dat ook zo? Als er een megastoring komt, of uitval van elektriciteit, kan je met geldverkeer dus werkelijk niets. Is dat erg? Weet ik niet. Maar het is erin geslopen en it’s happening IN YOUR FACE. Het is vóór ons besloten. En velen zien (nog steeds) niet in dat dit een zeer slechte ontwikkeling is! 



Er zijn steeds minder geldautomaten, en de bankkantoren in Nederland kan je bij wijze van spreken inmiddels ook op twee handen tellen. Dus contant geld opnemen wordt steeds uitdagender gemaakt. Voor jouw gemak, ongetwijfeld. 



Elektrisch rijden: eerst heel goedkoop aanbieden en dat nu terugdraaien: de zaligmakend lage bijtelling gaat stukje bij beetje naar ‘normaal’ waardoor het sluwe voorgeschotelde voordeel weg is. En we spreken maar niet meer over de energieprijs om de auto te laden. Ook hier: bij een storing kan je niet laden en dus ook niet rijden. De actieradius is werkelijk belachelijk te noemen, dus leeg = leeg en dat is al heel snel. 



Zonnepanelen worden al jaren met een flinke subsidie aangeboden. Als het voor ONS zoveel voordelen zou hebben, waarom krijgen we het dan al jaren met zoveel kortingen, via pamfletjes in onze brievenbussen tekens weer aangeboden? Zou het zo kunnen zijn dat anderen er dan ook voordeel aan hebben? Controle bijvoorbeeld? 



Ondertussen wordt al over gesproken dat de ‘teruglevering’ van stroom (waar je nu nog geld op ‘verdient’)  langzaam wordt afgebouwd waardoor je er straks mogelijk zelfs voor gaat BETALEN omdat ze de door alle huishoudens teveel opgewekte energie (???) niet kwijt kunnen. HUH?? 



De mogelijke gevolgen van de walgelijke bak straling afkomstig van dit systeem (op slechts enkele meters van je bedje) zullen we hier maar niet bespreken. 



Is het eigenlijk niet bizar dat je rente betaalt over je eigen verdiende geld op de bank? En niet pas vanaf een paar miljoen, maar echt al vanaf een ton? Ja, een ton lijkt veel. Maar het is vaak geld dat veel mensen (ondernemers bijvoorbeeld) sparen voor hun pensioen, omdat lang niet iedereen een pensioen opbouwt via het werk. En ook omdat we niet weten hoe lang de AOW  er nog zal zijn: in verband met de aanhoudende vergrijzing moeten veel mensen hier zelf voor zorgen. Geen probleem, maar wél als je er jaarlijks geen rente op ONTVANGT maar zelfs moet BETALEN! 



Vergis je niet hè: met een ton kan iemand zijn/haar AOW’tje gedurende 16 jaar aanvullen met € 500,- per maand. Dat is géén rijke aanvulling als je geen pensioen opbouwt. Er zijn veel mensen die zich dit realiseren, en daarvoor heel hard sparen. Het wordt voor je bepaald dat daarvan wederom een deel wordt afgepakt en je hebt er NIETS tegenin te brengen. Je moet in dit voorbeeld trouwens ook niet veel ouder worden dan 80. Want dan is het allemaal al op… 



Is het ook niet bizar dat ze bezig zijn met het in de toekomst jaarlijks belasten van de (over?)waarde op jouw (al dan niet afbetaalde) huis? Hier weet ik veel te weinig van, maar iemand schetste mij dit voorbeeld: 



Tijdens de periode van het aflossen betaal je bijvoorbeeld € 1000,- per maand. Na 30 jaar is je huis in principe afbetaald. Vervolgens wordt er (uiteraard vanuit de overheid) een waarde bepaald van, laten we zeggen, € 500.000. Als jouw huis afbetaald is, betekent dit dat de volledige waarde “overwaarde” betreft. Stel dat er wordt gezegd dat je daarover voor (slechts!) 1% belast wordt, betekent dit ruim € 400,- per maand. VOOR EEN HUIS WAAR JIJ AL 30 JAAR RENTE EN AFLOSSING HEBT BETAALD! En dat dus vaak op een pensioengerechtigde leeftijd, waarbij lang niet iedereen pensioen heeft opgebouwd! 



Wat als dit 1,5% wordt? Of 2%? Wie zal het zeggen? Het WORDT voor je bepaald en je hebt er niets over te zeggen. 



FLOEP!! De ton uit het vorige punt is hiermee volledig gebruikt aan belastingen. Dat wordt dus minimaal TWEE TON sparen. En dus nóg meer rente betalen. 



En dan gaan we over een heel andere boeg: die zogenaamd ‘niet verplichte’ spuiten. Zonder die spuiten mochten mensen héél veel niet de afgelopen twee jaren. Dat er nu bij bosjes mensen omvallen die meerdere 💉💉 hebben genomen (ook zeer fitte topsporters), dáár lullen we niet over. Da’s puur toeval! En pech. 



En weer dóór! 



Truckers die zonder 💉💉 de grenzen niet over mochten en dus hun werk niet konden (kunnen) en mochten (mogen) doen.



Opgedrongen luiers op je giegel terwijl 100% bekend én wetenschappelijk aangetoond is dat dit NIETS helpt. Sterker nog: het is superslecht voor je huid én je ademt je eigen tweedehands adem steeds opnieuw in. Heel slecht voor je immuunsysteem. Maar het werd voor je bepaald dat jij dit MOEST dragen als je ergens naar binnen wilde. 



etc. etc. etc. 



Werkelijk ALLES wordt voor ons bepaald. Zogenaamd vóór ons. Really?? 



Het is een kwestie van tijd voordat er weer een volgende stap komt. Alles gaat heel geleidelijk aan zodat de gemiddelde Nederlander nauwelijks merkt dat er echt iets heeeel slechts gaande is. Heel sluw. 



Daarbij komt iemand die “het zelf nog niet voelt” niet in actie. Ikke ikke ikke. Dat is de cultuur waarin we leven. Zolang IK niks veel van de financiële pijn, neem ik lekker de 💉💉ALLES om op vakantie te kunnen. Vrijheid is zó belangrijk! En ik heb het zooooo nodig! 



Really?? 



Wanneer gaan de oogkleppen bij iemand af? Pas als er pijn komt. Bij de boeren is dat ook nu pas. Nu ze volledig klem gezet worden komen ze ZEER TERECHT in volle actie. Beetje laat, maar actie is er. Dus niet zaniken als je achteraan sluit: steun de boeren, want daarmee steun je JEZELF! 💪🏼



Mensen uit de zorg zouden dat ook moeten doen. Maar dat heeft grote gevolgen voor hun patiënten die dan geen zorg kunnen krijgen. En omdat hun 💚 zo groot is, kunnen ze dat niet. En ook dat snap ik volledig! 



Lieve mensen, laat alsjeblieft de schellen van je ogen vallen en ZIE wat er gebeurt, op ALLE vlakken! 



Accepteer het niet langer en doe iets. Gewoon IETS. Om anderen ook wakker(der) te krijgen. Want mán mán mán wat is dát nodig!!



Ondertussen mag je dit nooit vergeten: je bent als VRIJ mens geboren. NIEMAND heeft iets over jou te vertellen. Ik zou het zo fijn vinden als je dit tot in elke vezel van jouw lijf zou realiseren en voelen. JOUW lijf, JOUW leven, JOUW beslissingen. 



Zorg continu goed voor jezelf en voor degenen die je lief hebt. Laat je niks vertellen (ook niet door mij), volg je onderbuikgevoel en LEEF in volle VRIJHEID!! 



Deze tekst is van Anouk Brouwer. Ik had het zelf niet compacter kunnen verwoorden (ik had er nog meer bij geplaatst) Het is nl nog veel groter, zo omvangrijk, voor mensen die nu nog “slapen” nauwelijks te bevatten. Wellicht zet dit toch weer enkelen aan het denken 🤷🏻‍♂️



Nederlandinverzet.com #hetkloptniet



102  GEEN GRONDWET 4   https://t.me/ScaridoNBR  Nederland is een B.V. wat ingeschreven staat bij de kamer van koophandel in Washington D.C. dit is ook een aanrader https://rumble.com/vjj5u9-wij-zijn-vrije-mensen-leer-en-studeer...html , Your Soul Is 'Owned' By The Vatican - Santos Bonacci
Be apart of the rise of the Syncretism Academy by supporting our GoFundMe.
https://www.youtube.com/watch?v=ht7fd5N8EwU , 'What Have Ships Ever Done for You? The Impact of Maritime Law': 2016 Allen & Overy Lecture
On Wednesday 16 November 2016, The Honourable Chief Justice Geoffrey Ma GBM QC SC delivered the 2016 Cambridge Private L , 
https://www.youtube.com/watch?v=Ont8bA-Yjk4 , Maritime Admiralty Law - Jordan Maxwell
Jordan Maxwell discusses how Maritime Admiralty Law works and it's origins in this very revealing video. 
https://www.youtube.com/watch?v=eM8F_BXgfZE , ,,,,,,,,,,,Wat is de Natuurlijk Persoon : Het gebruik van de Natuurlijk Persoon binnen de Nederlandse wetgeving is een schending van onze rechten als mens, omdat deze Persoon voor de wet geen mensenrechten heeft. Voor meer informatie zie http://volkstribunaal.net/de-natuurli...

Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen. Zie 
http://volkstribunaal.net voor verdere info.  ,,,,,,,,,,,,,, De grootste witwasmachine van Nederland dat de belastingdienst heet https://youtu.be/fiJSFiwwhYc?t=577

YouTube (
https://youtu.be/fiJSFiwwhYc?t=577)
Belastingdienst is een ANBI instelling,dus vraag je geld terug!
De Reünie legt in deze workshop (eerste deel) uit, hoe een ieder van ons jarenlang teveel belasting betaald heeft, omdat de Belastingdienst verzwegen heeft dat zij een ANBI status heeft, Why are you dead ? 
https://www.youtube.com/watch?v=xfWTCl3eQEk ,, Karen Hudes over het banken systeem in NL en wat er gebeurt met het geboorteakte ,, https://www.youtube.com/watch?v=wMc88rMLta4 ,, Dead In The Water   Maritime Admiralty UCC , https://youtu.be/rJ--ZjKkiOY https://t.me/ScaridoNBR/677



Geen opmerkingen:

Een reactie posten