dinsdag 13 juni 2023

Aan fraude recht

 

Aan admin@frauderechtengeldzaken.nl


Hallo,


Ik heb net de papieren van meneer dammann na aan het kijken en ben aan het uitzoeken wat er nog geregeld moet worden.

Ik kwam er achter dat meneer dammann een overeenkomst met fraude... al in 2015 had opgezegd en jullie daar geen gevolg aan hebben gegeven. m.a.w. Jullie hebben totaal niet geantwoord en zijn gewoon door gegaan met rekeningen sturen. En hebben die opzeggingen gewoon genegeerd. Ook heeft hij voor de 2e maal opgezegd.

Waar zijn jullie mee bezig. Ook is er al aangegeven dat meneer overleden is en jullie maar rekeningen blijven sturen en ook nog aanmaningen.

Dit is de enige en laatste maal dat ik dit schrijf, want jullie doordrammerij is erg vervelend.

Ik besluit dan ook dat we ( het adres van meneer dammann) geen enkele rekening , aanmaning dwangbevel willen ontvangen met de toevoeging dat, als we toch nog een rekening of aanmaning of dwangbevel mochten ontvangen wij een claim indienen van 5000 euro voor de overlast hier het gevolg van, welke claim we dan indienen bij de rechtbank.

Verder ben ik aan het uitzoeken en ben er achter gekomen, dat uw incasso bedrijf illegaal, onbevoegd aan het opereren is en valsheid in geschrifte pleegt.

Waarom?

Omdat de hele regering en rechtspraak sinds 1940 niet meer geldt en dus onbevoegd is.

Ook daarom claimen wij een bedrag voor het onrechtmatig uitoefenen van uw bedrijf, te beginnen met 1000 euro.


Natuurlijk vragen ( eisen) we de betaalde premies vanaf 2015 terug. U weet wel hoeveel dat is.

Betaling dient te geschiedenen dmv een opdracht voor goudwisselkantoor en dient of in goud of in zilveren baren te voldoen. En op naam van Kenny Dijkvent.


Kenny Dijkvent



Hallo, ik heb jullie geschreven dat bij een volgende incassobrief ik een claim leg bij jullie voor de overlast die jullie bezorgen van 5000 euro.

Die gaat dus nu in. 

Het kan ook anders: ik beschouw de claim als een lening die jullie bij mij hebben en die terug betaald kan worden in 2 1/2 jaar ( 2000 euro per jaar of wel ruim 160 euro per maand. Echter daar komt dan nog de rente overheen, t.w. 6% per jaar.

Bij niet nakomen zal de claim verhoogd worden met 10% bij elke nalatigheid.

Dit is de 2e sommatie en bij de 3e sommatie wordt de claim 10% hoger.

Bij elke volgende sommatie zal de claim 10% hoger worden.

Deze claim zal ik via juridisch bureau plate effectueren.


Je kan ook het bedrag wat jullie denken tegen van mij te hebben van mijn schaduwrekening halen, welke ik bij mijn geboorte heb ontvangen. Via de burgemeester kun je vragen dat bedrag te betalen. 

Ook een idee?




3 redenen dat alle overeenkomsten met een persoon zijn opgeheven.


Washinton dc is sinds 2020 failliet verklaard. Het nederlandse bedrijf “ nederland corporatie” is daarmee ook failliet verklaard, omdat de nederlandse corporatie in washington dc stond ingeschreven als bedrijf.

Dien ten gevolge zijn alle overeenkomsten met een persoon ( die als werknemer bij de nederlandse corporatie staat vermeld ) zijn opgeheven. Dus ook de evt overeenkomst die meneer dammann met jullie zou hebben getekend (a, omdat de mens dammann doodverklaard is, en b, de persoon heeft opgehouden te bestaan).


In de 2e plaats is sinds de vlucht van Wilhelmina de staat van nederland opgeheven ( art 21 van de toenmalige grondwet).

Nederland is nooit bevrijd geweest alleen is er een wapenstiltand ondertekend, waardoor nederland nog steeds onder duits gezag staat.

Aangezien duitsland nog steeds onder het SHAEF gezag staat valt nederland daar ook onder.

Hieruit volgt dat alle wetten sinds 18 mei 1940 ongeldig zijn, dus ook alle overeenkomsten betrekking hebbende op personen.

Even een duidelijkheidje: ieder mens wordt als vrij mens geboren ( vrij, zelstandig, mens van vlees en bloed) en vervolgens wordt , onwettig, de aangever verplicht de geboorte aan te geven. Hiermee gaat de overheid een persoon creeeren ( een fictieve entiteit) die gekoppeld wordt aan de vrije mens.

Om het verschil duidelijk te maken wordt de persoon in HOOFDLETTERS geschreven.

Daarnaast wordt er een trust opgericht onder die zelfde hoofdletternaam waarmee gehandeld wordt.


DIT ZONDER TOESTEMMING VAN DE GEBORENE.


Op het 7e jaar wordt de mens van vlees en bloed beschouwd als zijnde “lost at sea”, met andere woorden doodverklaard en wordt alleen met de hoofdletternaam verder gegaan.

Ieder mens van vlees en bloed wordt dan beschouwd als een persoon , waarmee ieder mens gechanteerd wordt als zijn die figuur van vlees en bloed.


3e , op het moment dat de mens zich zelf onafhankelijk verklaart, wordt de koppeling voor hem of haar losgekoppeld en is dezelfde mens onafhankelijk en niet verbonden aan enig overheids bemoeienis.


Door deze 3 redenen bestaat de persoon niet meer en zijn alle overeenkomsten met die persoon nietig verklaard.


Waar haalt u dan de moed vandaan om telkens weer rekeningen, aanmaningen, dreigbrieven, incassobureau's in te schakelen om de heer damman onder druk te zetten om te betalen.


Dat is dan ook de reden dat wij een claim indienen bij uw bedrijf omdat u valsheid in geschrifte pleegt tegenover deze mens van vlees en bloed.


In het kort:

een PERSOON is een fictieve entiteit welke alleen bestaat in de boeken van de zgn overheid. Dit is gedaan om een rechtspersoon te creeeren, want een bedrijf kan geen overeenkomsten met vrije onafhanhelijke, zelfstandige mensen van vlees en bloed sluiten.


De naam van de vrije mens is gestolen, illegaal, onbevoegd en tegen alle menselijke wetten in, van de geborene.

Hierdoor denkt de overheid macht te hebben over de vrije, zelfstandige, onafhankelijke, ( autonoom, souverein, ongebonden) zijnde mens.


U zult wel niet geloven wzt ik hier verkondig, maar u kunt zelf onderzoek doen. Ik heb alle wetten , nrs van artikelen in bezit , maar ik laat u zelfstandig alles onderzoeken.

Intussen wordt de claim geeffectueerd.

Met vriendelijke groeten

Kenny Dijkvent


p.s. Beseffen jullie ook dat ik deze info ga delen op internet, zodat meerdere gedupeerden ermee aan de slag kunnen.


Met vriendelijke groeten,

Kenny Dijkvent.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten