zondag 18 juni 2023

Qr code, 16 min stad, who

 Voor wie óns niet gelooft, maar De Telegraaf vast wel 😉 Let's share!


Leon de Winter in de Telegraaf - Het begint met een QR-pasje voor je eigen gezondheid.
De tirannie krijg je er in de loop van de tijd gratis bij.

Tekst column:
Vorige week besloten de Europese Commissie en de World Health Organization dat een „digitaal Covid-19-certificaat” wordt ingevoerd „om een globaal systeem te vestigen dat burgers over de hele wereld zal beschermen tegen bestaande en toekomstige gezondheidsgevaren, inclusief pandemieën.”

We hebben ervaring met zo’n certificaat, ofwel QR-code. Daarmee mocht je een restaurant betreden en daar naar hartenlust anderen besmetten of door anderen besmet worden. Moest de QR-code dat niet voorkomen? Zeker, maar anders dan onze elites beweerden, beschermen de vaccins niet tegen besmetting en ook niet tegen het gevaar dat je zelf anderen besmet.

In de afspraak tussen de EU en de WHO is er sprake van het beschermen tegen „bestaande en toekomstige gezondheidsgevaren.” Bedoelen ze met toekomstige gevaren klimaatverandering? Het eten van vlees? Wijn drinken? Autorijden? Het leven in grote steden? Wie garandeert ons dat het digitale certificaat niet wordt ingezet om ons te beschermen tegen al die zaken waarvan wij niet beseffen dat ze slecht voor ons zijn, zoals een steak frites met mayo of een gegrilde zeetong met botersaus? Of een vliegvakantie naar Benidorm inclusief huurauto en appartement? Kunnen we de WHO net zo vertrouwen als onze overheden? De WHO is een organisatie die mede wordt geleid door uitmuntende landen als Noord-Korea, Afghanistan, Syrië, Qatar, China; ze zitten alle in het uitvoerend bestuur. Onbaatzuchtig wil onze overheid met deze landen de WHO helpen als er voor de mensheid gevaren opdoemen.

’15 minuten-steden’

Inmiddels nemen verhalen over zogenaamde ’15 minuten-steden’ in frequentie toe. Wat is een ’15 minuten-stad’? Dat is een stad op basis van de gedachte dat je alles wat nodig is voor je bestaan, zoals werk en scholen en gezondheidsposten en voorstellingen van drag queens binnen 15 minuten te voet of per fiets kan bereiken. Waarom? De bedoeling is om het uitstoten van CO2 zoveel mogelijk te beperken. Er bestaat over deze nieuwe manier van stedelijke planning een rapport van de Arup Group Limited. Ik kende dit bedrijf niet, maar ze zijn groot en belangrijk. Ik citeer Wikipedia: ’Arup is een multinationale dienstverlener die optreedt als ingenieursbureau bij bouwprojecten, maar het verleent ook diensten bij ontwerp, voor planning of projectbeheer en ander bouwtechnisch advies. De firma (…) telde 13.000 medewerkers verspreid over 92 kantoren in 35 landen in 2016.’ Ofwel: Arup zijn wereldplanners van de eerste orde.

In het Arup-rapport genaamd ’De toekomst van stedelijke consumptie in een wereld van 1,5C’, ofwel in een wereld waar de gemiddelde temperatuur op aarde met 1,5 graden is gestegen (de temperatuur van de aarde kan niet gemeten worden, het zijn altijd schattingen op bases van metingen èn veronderstellingen), droomt Arup het volgende: vleesconsumptie moet in 2030 omlaag naar 16 kilo per persoon, maar het liefst naar nul. De zuivelconsumptie moet omlaag van 90 kilo in 2030 maar bij voorkeur naar nul. Huishoudafval moet in 2030 worden gehalveerd of liever geëlimineerd. Kleren kopen moet je in 2030 beperken tot 8 kledingstukken per jaar, maar beter is niet meer dan 3 kledingstukken. Autobezit moet in 2030 naar 190 per duizend mensen en het liefst naar nul. Vliegen? Eén korte retourvlucht per twee jaar, het liefst één keer per drie jaar.

WHO geen vrijblijvend praatclubje

Dit zijn de dromen van de progressieve voorhoede, die niet alleen voorhoede is maar ook de kern vormt van de globale elites. Op de site van het World Economic Forum wordt Arup geprezen, maar gelukkig is het WEF niet meer dan een vrijblijvend praatclubje. Dat is de WHO niet. Daar worden maatregelen voorbereid die ons allen kunnen treffen, zeker nu het besluit is genomen om wereldwijd de coronapas in te voeren. En de Verenigde Naties? Die doen ook mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten