donderdag 22 juni 2023

De 6 mnd die de cabal krijgt om alles vrij te geven

 Over genomen van ritus verhagen = rob brekel

https://amg-news.com/behind-the-scenes-military-alliance-threatens-the-u-s-government-deep-state-a-ticking-time-bomb-in-the-heart-of-the-deep-state-boom/ Achter de schermen: militaire alliantie bedreigt de Amerikaanse regering en de diepe staat - een tikkende tijdbom in het hart van de diepe staat. BOOM!!! Achter de schermen: militaire alliantie bedreigt de Amerikaanse regering en de diepe staat - een tikkende tijdbom in het hart van de diepe staat. BOOM!!!

Medeea Greere, een onafhankelijke uitgever, is nu op Telegram op https://t.me/AMGNEWS2022 en bestaat alleen op lezersondersteuning terwijl we Truth, Freedom and Love publiceren voor publieke bewustwording. Bedankt voor je ondersteuning!


De duistere machinaties achter de gordijnen van de macht staan ​​op het punt onthuld te worden. Er is een cryptische waarschuwing afgegeven: de militaire alliantie, de bewakers van een verborgen waarheid, heeft de Amerikaanse regering en de diepe staat bedreigd. Het ultimatum? Onthul de geheimen van de clandestiene wereld in minder dan zes maanden of onder ogen de gevolgen.


Deze exposé duikt in het labyrint van geheime operaties, diepzwarte projecten en verborgen technologie die is weggestopt voor nieuwsgierige blikken van de wereld. Voor zowel complottheoretici, sceptici, waarheidszoekers als vrijdenkers is dit een huiveringwekkend verhaal van een realiteit die vraagtekens zet bij de fundamenten van alles wat ons is wijsgemaakt om te geloven.


Verborgen in het volle zicht Een schaduwregering

De Amerikaanse regering, de bakermat van de democratie, wordt van binnenuit belegerd. De diepe staat, een schimmige kliek die bestaat uit het Amerikaanse eliteleger en machtige spelers zoals de Rockefellers, de CIA en het Pentagon, zijn de vermeende poppenspelers die aan de touwtjes trekken en de koers van het land bepalen. Hun greep wordt echter bedreigd door een machtige alliantie: de White Hats & Commanders die de World Alliance Operations leiden.


Deze clandestiene alliantie van waarheidszoekers heeft een bom laten vallen, een aftelling die de rillingen over de rug van de verborgen elites stuurt - zes maanden om alle verborgen diepzwarte projecten te onthullen. De klok tikt en de inzet is hoger dan ooit. De prijs van stilte: biljoenen dollars en bedrog

De onzichtbare draden van macht die in het weefsel van onze samenleving zijn geweven, verbergen een clandestien verhaal over astronomische rijkdom en bedrog. De saga van geheimhouding is niet alleen een schaduwspel van invloed; het is een spel met hoge inzetten dat wordt gespeeld met biljoenen dollars. Onze reis verkent een diepgewortelde samenzwering die beweert dat de Amerikaanse Senaat en zijn burgers in het ongewisse zijn gehouden over budgetten van biljoenen dollars, het financieren van illegale operaties en geheime militaire installaties.


Een fortuin verborgen in de schaduw. Een tapijt van leugens, halve waarheden en regelrechte misleiding heeft een ondergronds imperium geweven, verborgen voor het licht van publieke controle. Naar verluidt worden er kolossale sommen geld gesluisd om diepe ondergrondse militaire bunkers en duistere projecten te financieren, allemaal weggeleid van de nieuwsgierige blikken van de burgers die deze operaties onbewust financieren. De brutaliteit van dit bedrog is zowel verbazingwekkend als alarmerend. De steunpilaren van de democratie, de Amerikaanse senaat en het publiek dat zij geacht worden te vertegenwoordigen, zijn naar verluidt verblind door een ingewikkelde list die gepaard gaat met budgetten van een schaal die de geest verbijstert. We hebben het niet over miljoenen of miljarden, maar over biljoenen dollars – een getal dat zo immens is dat het begrip ervan op de proef wordt gesteld. The Underground Empire: militaire bunkers en duistere projecten

De kern van deze grootse samenzwering ligt in het vermeende bestaan ​​van diepe ondergrondse militaire bunkers. Dit zijn niet je alledaagse schuilkelders uit de Koude Oorlog. Dit zijn ultramoderne installaties waarvan wordt beweerd dat ze zijn uitgerust met technologieën die het begrip van het publiek ver te boven gaan.


De financiële stroom stopt echter niet bij deze verborgen forten. Er wordt gefluisterd over 'duistere projecten', geheime operaties doordrenkt van geheimhouding en afgeschermd door geheime statussen. Als deze geruchten waar zijn, ontvangen deze projecten kolossale financiering zonder enig extern toezicht, waardoor de traditionele checks and balances worden omzeild.


Het ultimatum van de Alliantie. In deze wereld van schaduwen en uitvluchten heeft de alliantie van waarheidszoekers, bekend als de White Hats, de handschoen gegooid. Ze hebben een ultimatum gesteld dat belooft de grondvesten van dit ondergrondse imperium te doen wankelen. Maar wie zijn deze waarheidszoekers, deze spreekwoordelijke "Witte Hoeden"? Het gerucht gaat dat ze een coalitie zijn van insiders, dissidenten en klokkenluiders. Individuen die deel hebben uitgemaakt van het systeem en de onderbuik ervan hebben gezien, en nu vastbesloten zijn om het bedrog aan het licht te brengen.


De klok tikt, het aftellen naar de openbaring is begonnen. Het ultimatum van de alliantie markeert het begin van een ontwaken, een besef van het bedrog dat ogenschijnlijk om ons heen geweven is. Als de beweringen standhouden, zullen ze een seismische verschuiving teweegbrengen in ons begrip van bestuur, democratie en de clandestiene werking van onze samenleving.


Als het gordijn van bedrog eindelijk wordt weggetrokken, zou het een landschap van manipulatie en bedrog kunnen onthullen dat ons vertrouwen in het systeem fundamenteel zou kunnen doen wankelen. Triljoenen dollars, ons geld, hadden onder onze neus kunnen worden misbruikt, terwijl we ertoe werden gebracht te geloven in een realiteit die niets meer was dan een façade. Deze dreigende confrontatie gaat niet alleen over het blootleggen van de waarheid; het gaat om het terugwinnen van de macht die van de mensen is weggesluisd. Terwijl de klok tikt, is één ding duidelijk: de waarheid, wat die ook mag zijn, zal niet voor altijd begraven blijven.


Een luchtspiegeling van technologie: valse UFO's en het echte werk

Achter het rookgordijn van nationale veiligheid en geheime operaties ontvouwt zich een verraderlijke agenda: het creëren van nep-UFO's. Dit zijn niet zomaar scifi-fantasieën of theorieën over hoeden van aluminiumfolie. Deze vermeende realiteit zet vraagtekens bij de aard van geavanceerde technologie in de handen van een select aantal, onder het mom van nationale veiligheid. Het is een verontrustend verhaal over bedrog, waarbij geavanceerde technologie wordt gebruikt om een ​​luchtspiegeling te creëren, een afleiding van de echte UFO-technologie die wordt ontwikkeld en verborgen in de diepe uithoeken van zwarte projecten.


Tesla's erfenis: oneindige energie en het fenomeen nulpuntenergie

Het genie van Nikola Tesla beloofde een toekomst van gratis en onbeperkte energie. Zijn revolutionaire concept van het benutten van Zero Point Energy, een bron van oneindige kracht, is gehuld in mysterie. De waarheidzoekers beweren dat de droom van Tesla is gerealiseerd, maar diep in de annalen van verborgen projecten is begraven.


Dit is het concept van Infinity Energy, een baanbrekende vooruitgang in energieopwekking. De potentiële maatschappelijke implicaties zijn ingrijpend, maar waarom zou zo'n revolutionaire ontwikkeling geheim worden gehouden? Zou het kunnen zijn dat de vrijgave ervan de machtsdynamiek van de wereld omver zou werpen, de mondiale energiemarkten zou verstoren en het monopolie van fossiele brandstoffen zou ontmantelen? De ultieme dreiging: een nep-buitenaardse invasie?

Misschien ligt de meest verbijsterende bewering in de vermeende agenda van een nep-buitenaardse invasie. Een plan dat zo schandalig, zo buitengewoon is dat het lijkt alsof het rechtstreeks uit een sciencefictionkaskraker komt. Maar de alliantie beweert dat dit geen fictie is; het is een realiteit, een clandestiene operatie om wereldwijde gebeurtenissen te manipuleren en het verhaal te beheersen.


Deze klok van onthulling blijft aftellen en markeert de dagen, uren en minuten naar een waarheid die belooft de status-quo te vernietigen. Het ultimatum van de White Hats is duidelijk: of de diepe staat onthult deze geheimen vrijwillig, of ze zullen het doen. Wat uiteindelijk de kern van deze strijd vormt, is niet alleen een strijd om macht of controle; het is een gevecht voor de waarheid. De waarheid over onze wereld, onze technologie en de moeite die de verborgen spelers zullen doen om hun geheimen te bewaken. Het aftellen is begonnen, de wereld kijkt toe en wacht, in afwachting van een onthulling die alles wat we weten zou kunnen veranderen.


Terwijl we wachten op de onthulling, is het duidelijk dat dit niet zomaar een artikel is, maar een manifest, een strijdkreet voor de waarheidszoekers en vrijdenkers, een uitnodiging om de verhalen die we hebben in twijfel te trekken, te zoeken en uit te dagen. met de paplepel ingegoten. De waarheid is daar en het lijkt erop dat de tijd voor de onthulling nabij is.


De verborgen kronieken van het deconcentratieplan: geheimen vrijgeven, waarheden ontrafelen, militaire macht – de laatste verdedigingslinie (video)

Te midden van de schaduwen van de geopolitiek duikt een prikkelend verhaal op: de geheime Amerikaanse militaire operatie die bekend staat als het Devolution Plan. Deze clandestiene manoeuvre, ontworpen om de regering van president Donald Trump in stand te houden, is verweven met strengen van strategie met hoge inzetten en boordevol geheime machtsdynamiek, en is een verhaal dat nog volledig moet worden verteld. Lees verder en durf een glimp op te vangen van een wereld die gehuld is in geheimhouding, waar gefluister over het voortbestaan ​​van de democratie en vrijgegeven onthullingen weerklinken!


De geheime wereld van het Devolution Plan is een ingewikkeld ontworpen labyrint dat veel verder reikt dan het bereik van je gemiddelde militaire strategie. Deze operatie, in het geheim uitgevoerd door het Amerikaanse leger, was ogenschijnlijk bedacht om de regering van president Donald Trump te beschermen tegen onvoorziene bedreigingen en duistere machinaties. Maar wat ligt er werkelijk onder de oppervlakte van deze geheime strategie? Waarom kregen figuren als Ezra Cohen Watnick zo'n ongebreidelde autoriteit? Deze brandende vragen zijn slechts het topje van de ijsberg!


Lees het volledige artikel HIER: https://amg-news.com/the-hidden-chronicles-of-the-devolution-plan-declassifying-secrets-unraveling-truths-military-might-the-last-line-of- verdediging-video/


Ook: Duiken in de diepte: Haïti, Clinton, Mossad, Obama Gate, FISA-Gate en The Perfect Storm of Global Intrigue – https://amg-news.com/delving-into-the-depths-haiti-clinton-mossad -obama-gate-fisa-gate-and-the-perfect-storm-of-global-intrigue/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten