donderdag 22 juni 2023

Rivax heel gevaarlijk

 Rivax bevat RICIN wat een giftige substantie is die gebruikt werd bij een terroristische aanslag in de metro van Tokyo om grote aantallen mensen te doden. Waarom zou men zo’n gevaarlijke vergif in een vaccin stoppen? Dit is zeer verontrustend.


Maar hoe gaan ze Marburg starten als ze het niet daadwerkelijk verspreiden? Heel eenvoudig. Ze zijn er al mee begonnen. De bijwerkingen van de Covid vaccins die we nu zien zijn bloedingen en bloedproppen, wat veel lijkt op hemorragische koorts. Als men de booster spuit geeft aan de mensen die gevangen zitten in verpleeg en zorghuizen, en aan de kinderen die veel contacten hebben in de scholen, dan zorgt dat voor nog meer bloedingen en bloedproppen wat er uit zal zien als een  hemorragische koorts. Men zal testen met de nieuwe PCR test en ze zullen zeggen dat het Marburg is.

Dit gaat het grote dodental in de ziekenhuizen verklaren en het zal verborgen worden. Ze zullen zeggen dat de sterfgevallen niet door de Covid vaccins komen maar door Marburg. Er zal hierdoor grote paniek ontstaan. Dit wordt een massahysterie zoals we die nog niet eerder gezien hebben. Mensen zullen zich vastklampen aan alles wat hun zou kunnen beschermen.

Het RIVAX vaccin zal versneld worden toegelaten als experimenteel vaccin en zal net zoals de Covid vaccins worden uitgerold. Maar er is een groot verschil met dit RICIN vaccin, want de hele infrastructuur is al aanwezig om het op grote schaal toe te dienen in een hele korte periode. Ze kunnen in zeer korte tijd een vaccinatiegraad van 100% halen. De RICIN in het vaccin kunnen miljarden mensen doden in een zeer kort tijdsbestek. Als het eenmaal begint is het niet te stoppen.

De enige manier om te stoppen met deze Marburg epidemie die gepusht wordt door Bill Gates, GAVI, de WHO en wie er nog meer achterzit, is stoppen met het nemen van de Covid vaccins. We moeten onze vrienden, onze familie, iedereen ervan overtuigen dat dit niet goed is. Het zal ze zieker maken.

Ze moeten vertrouwen op hun eigen immuniteitssysteem en die moeten ze sterker maken met vitamine C en D, zink en alle andere mineralen die nodig zijn. Als ze ziek worden door Covid, dan hebben we ivermectine en hydroxychloroquine die beide zeer effectief zijn. We hebben geen vaccin nodig dat hemorragische koorts symptomen veroorzaakt. Daar moeten we onmiddellijk mee stoppen. Als we het niet tegenhouden zullen we naar een vermeende Marburg pandemie worden geleid.

En dat zal het excuus zijn om het op ricine gebaseerde vaccin te lanceren. Dat miljarden mensen zullen doden. Dit is een dringende zaak om dit tegen te houden voordat het gaat beginnen. Deel deze video alsjeblieft met iedereen.Ik heb al mijn onderzoeksresultaten geplaatst op www.lewrockwell.com in verband met wat ik hier heb gezegd. Lees het, doe je eigen onderzoek en je zult zien dat het waar is. Jullie zullen ook zien dat ik niets te winnen heb door te zeggen wat ik zeg. ik,heb alleen maar wat te verliezen, ik ben ervan overtuigd dat mijn job in het ziekenhuis op het spel staat, en God weet wat er nog meer op het spel staat. maar ik ben hier zo van overtuigd, dat we iets moeten doen, voordat ze deze Marburg angst verspreiden. Als excuus om mensen te injecteren met een ricine chemicaliën cocktail.
Kieran Morrissey
https://bluecat.media/marburg-symptoms-are-caused-by-covid-injections-kieran-morrissey-biotech-whistleblower/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten