woensdag 8 februari 2023

Het niet vertelde verhasl van Muammer Gaddafi van Libië

 

Kijk eens naar " the untold story of Muammar Gaddafi “ van Libië. Op 24 december 1951 werd het koninkrijk Libië gesticht. Er werd olie gevonden en Libië profiteerde daarvan. Echter het meeste geld ging naar de koning

en de westerse maatschappijen. Op 1 september 1969 vond een staatsgreep plaats onder leiding van Muammar Gaddafi. Door olievondsten kon libie veel geld verdienen en alle westerse maatschappijen en werknemers moesten het land verlaten. In 1951 was Libië het armste land van de wereld. Gaddafi was een held voor de bevolking met gratis energie en veel fris water, een vast inkomen, een schoolopleiding die gratis was, pas getrouwde paren kregen geld om een huis te bouwen, een land in vrede, een vast inkomen, gratis transport , veel oliereserves en nog veel meer,

Hij liet een waterleiding voor fris water aanleggen voor andere Afrikaanse landen. Die aanleg duurde 40 jaar en toen die klaar was bombardeerde de VS alles kapot en namen ze Gaddafi gevangen. Later doden ze hem. En waarom?

Wel hij (Gadaffi) wilde een eigen Afrikaanse, munt introduceren om hiermee wereldwijd te betalen en zo de Fiat dollar ( = de Amerikaanse dollar) uit te schakelen.

Toen , in de 60 en 70er jaren , waren de DS (=kaa bal ) heel erg actief om alles wat tegen hen was de kop in te drukken. In de 60er jaren probeerde president Kennedy dat ook al en heeft het met zijn leven moeten bekopen.

In 1986 viel de usa Libië aan onder valse voorwendsels. Toen kwam ook het verdeel en heers programma van de DS om de hoek kijken en ook Libië ontkwam daar niet aan en er ontstond onenigheid met de buurlanden. Ook leefden veel joodse mensen Libië, of dat khazaren waren of eerlijke joodse gelovigen, dat weet ik niet. Ook die moeten het land verlaten.

Je ziet in de hele geschiedenis spelen joodse mensen een grote rol. Het vervelende is, dat de khazaren het joodse geloof ( zogenaamd) aanhingen en zodoende worden alle joden over een kam geschoren.

Ook hier in Libië waren de joden meester van de msm ( nieuws media), waardoor ook hier veel invloed van uitging.

Wat valt hier op ???

Wel, zowel tegenwoordig (2022-2023) als in Duitsland van Hitler gebeurde hetzelfde.

Kijk eens naar de video “ Europa the last battle”, waarin de joden de globale macht wilden hebben en Duitsland weg wilden vagen.

Na de 1e wo had Duitsland de schuld gekregen, wat een valse beschuldiging was, want de joodse gemeenschap onder leiding van de khazaren ( uit de Oekraïne), hebben zowel de 1e wo als de 2e wo bewust gecreëerd.

In de 30er jaren kwam Hitler aan de macht en heeft Duitsland in een paar jaar welvarend gemaakt.

Dat was tegen het zere been van de kaa bal ( de khazaarse joden= zionisten), die daarop de oorlog verklaarde aan Duitsland. Hitler wilde eigenlijk geen oorlog, maar was wel tegen het communisme. En de joden, die uit Rusland ( Oekraïne) kwamen waren communisten. m.a.w. hierdoor verweerde Hitler zich tegen de joden , die heel veel informatie invloed hadden en de msm en de banken beheersden.

Hij had ook gezien wat de communistische bolsjewisten hadden gedaan ( en dat waren de joodse communisten) met de Russische revolutie en de moord op de tsarenfamilie en wilde Duitsland daarvan behoeden.

Die communisten hebben veel ergere dingen gedaan ( vooral in Rusland) tegen de christelijke bevolking dan in de boeken staat. Ook dat Hitler veel ergere dingen had gedaan, had gedaan wat grotendeels op leugens gebaseerd is.

Ik heb nu beide kanten van het verhaal gehoord en we zullen meemaken welk verhaal het juiste is. Er komt nu trouwens steeds meer naar buiten over wo2, bv dat Hitler helemaal niet dood was, maar gevlucht, dat Merkel zijn dochter is, dat Teresa May van Engeland ook zijn dochter is, dat het westen een veel ergere smerige rol gespeeld heeft dan in de boeken staat, etcetera.

Nu naar de huidige tijd , (2022-2023) .

Met het W Ee F en de N W O, is het een voortzetting van de Khazaren die de banken beheersen, en geïnfiltreerd waren in elke overheid, dus de Khazaarse joden ( Khazaarse Maffia) maakten de dienst uit. Want ook de pharmacy waren ze eigenaren van, de benzine, voedsel, verwarming etcetera. Nu zien we dat alle regeringen overgeleverd zijn aan deze dictatoriale KM met hun walgelijke regels ( het lijkt er veel op dat ze ons dood willen) en de overheden doen precies wat de W EE f wil. De W E E F wil globalisering en geen vrijheid van de bevolking, nergens niet en hun leus is: “ je bezit niets meer en bent heel gelukkig”.

Nu zien we gelukkig dat er een tegenbeweging opgang is gekomen, ( Q en meneer Tru mp) om ons inzicht te laten krijgen hoe slecht de KM wel niet is.

Hij is voor mij de katalysator om zaken op gang te laten komen, wat langzaam aan gebeurt, zodat we als bevolking kunnen ingrijpen. Hiertoe heeft hij al het banken systeem veranderd en de staatsinrichting en ik geloof zeker dat onze staatsinrichting ook gaat veranderen bij ons hier, wellicht in een republiek met de bevolking als leiding.

Wwg1wga en ncswic








Geen opmerkingen:

Een reactie posten