zaterdag 18 februari 2023

Gesprek Janine met Fcb d3code over treinongeluk, ballon, aardbeving, etc.

 

Heb net naar Janine (tarot kaartleester) in gesprek met fcb d3code gekeken wat zeer informatief was.

Israël voor het laatst heeft Trump altijd gezegd. Het trein ongeluk in Ohio was in Palestina. Dat plaatsje heet zo , en Palestina ligt ook in Israël. Is dat toeval? Nee

Een film over een treinongeluk was 3 jaar terug uitgebracht welke precies weergaf wat er nu met de trein gebeurde, toeval ? Nee


Wat ze ( de msm) laten zien over het ongeluk, juist op de msm, wordt veel erger voorgesteld als het in werkelijkheid is. Ook de stoffen die erin zitten zijn veel minder gevaarlijk dan we zien en horen.

Dit is om mensen wakker te maken en duidelijk te maken hoe slecht de zwarte hoeden zijn.


Ze ,Janine en fcb , hadden het over de ballonnen over Amerika, waar ze over moesten lachen. Fcb vertelde daarover dat de witte hoeden dat hadden gedaan om te laten zien hoe stom de zwarte hoeden zijn en hoe dom Biden is.

Het was een soort satelliet vertelde hij, maar satelliet kun je ook zo schrijven satans Light!!??


Ze hadden het over de NAVO en de EU.

Wel , die zijn allebei al opgeheven, maar voor het publiek moet het nog gebeuren ( zelfde als bij elisabeth).


Dan hebben ze het over Charles. Volgens de kaarten zal Charles niet gekroond worden. Er zal een zijdelings gebeurtenis plaatsvinden , waardoor de aandacht afgeleid wordt en de kroning niet doorgaat.

Hij is trouwens net als bij ,Elisabeth al overleden.


Alles is al gebeurd, alleen nog niet voor het publiek, omdat die nog een scare event ( zwarte zwaan gebeurtenis) moet beleven. De witte hoeden hebben alles al geregeld.


Ook de regeringen zijn al op witte hoeden voet, onder controle van, sinds de reis van Donald Trump al in 2017, toen hij voor de koningin (Elisabeth) liep, het zwaard in Saoedi arabie vast had.


Alleen zijn er nog zwarte, kleine puppets, die vinden dat ze zich nog moeten bewijzen, waardoor we af en toe nog wat narigheid zien. Ook dat laten de witte hoeden gebeuren om de bevolking te laten zien hoe slecht ze zijn.


Ook het financiële systeem is allang geklapt, alleen voor het publiek nog niet. Die moet nog even in het angstzweet zitten. Ze hebben alles geprobeerd om de mensen wakker te krijgen, covid, kinder ontvoeringen, dumbs, aardbevingen, maar niets was genoeg. Nu laten ze de mensen zweten door aan hun geld te komen.

Ook de aardbevingen zijn een witte en zwarte hoeden actie. De witte hoeden hebben dat de zwarte hoeden laten gebeuren, ook weer om duidelijk te maken hoe slecht ze zijn, hoe erg het ook is voor de mensen daar. Het witte deel is om de dumbs te vernietigen.


Covid: nog in februari of begin maart zal er duidelijkheid komen dat ze gemaakt zijn door de illuminatie en bedoeld om de mensheid te decimeren, genocide plegen.

Let wel, de prikjes zijn in 3 hoedanigheden gebruikt:

1 deel waren placebo-- geven geen problemen

2e deel waren minder ernstige , maar wel na lange tijd een slechter immuunsysteem en dus ziekte verwekkend na langere tijd.

3e deel is een echte gifspuit, die veel sneller hartproblemen geeft, en/of nier problemen, en of een snelke dood.


Fcb had gehoord dat er veel vrachtwagens met voedsel reden, in de hele wereld, en dat die vrachtwagens met voedsel naar ondergrondse opslagplaatsen vervoerd worden voor de bevolking zodat er straks voldoende voedsel is. De chauffeurs mogen er absoluut niet over praten.

Dat is ook de reden dat er zoveel voedsel producenten in de brand vliegen, want producenten maken voedsel met toevoegingen die heel slecht zijn. Ook om de bevolking schrik aan te jagen, maar er is straks voldoende voedsel.


Trump wil je na laten denken over wat er aan de hand is en geen kant en klare oplossing geven, want dat dringt het gemene van de zwarte hoeden niet door.

Natuurlijk geeft hij geen q drops waaruit blijkt wat er gaat gebeuren, want de zwarte hoeden kijken ook mee, of lezen ook mee.


We gaan op een hobbelige weg beleven, ook wij gaan dat voelen, maar wij weten waarom en dat het gaat gebeuren en wat voor doel het wordt gebruikt, een hele mooie vrije toekomst.


Het is ook de bedoeling om te laten zien dat de regering, elke regering, geen drol om de bevolking geeft. Zo doen het om geen opstand te krijgen, dus stap voor stap.


Blijf vertrouwen houden, in principe is alles al geregeld, maar nog niet voor het publiek.

Let wel, dit is de mening van fcb en Janine en zij denken dat het zo gaat gebeuren en dat de gebeurtenissen op deze manier moeten gaan gebeuren.

Het resoneert wel bij mij.

Kijk bij jezelf of het resoneert en oordeel zelf.

Wwg1wga

ncswic


Geen opmerkingen:

Een reactie posten