donderdag 2 februari 2023

Waarom artsen verkeerde medicijnen voorschrijven

 

Hier een stukje gekopieerd van Patricia en misschien wel anderen. Mijn antwoord hierop is: en de artsen verdienen geld om het verkeerde voor te schrijven, en/of ze worden gechanteerd om het verkeerde te doen.
Opleiding van artsen is: studie medicijnen. .

Hier het gekopieerde bericht.
W A A R O M ?

Waarom vertellen dokters niet om magnesium te pakken in plaats van laxeermiddelen (die de darmen uitdrogen)?💩

Waarom vertellen dokters niet om je dieet aan te passen  wanneer je brandend maagzuur/ opgeblazen gevoel hebt, in plaats van maagzuurremmers voor te schrijven (die veroorzaken meer maagzuur, darmkanker en osteoporose, brengt je darmflora uit balans en zorgt dat voeding niet goed verteert kan worden)?

Waarom vertellen dokters niet dat kruiden en bepaalde voedingsmiddelen ook kunnen genezen?

Waarom vertellen dokters niet om toxische chemicaliën in je huis te verminderen wanneer je continue last van hoofdpijn en allergieën hebt (deze geuren en chemicaliën veroorzaken een toxische opbouw in je cellen, zorgen voor meer allergieën en hoofdpijn)?

Waarom ben jij niet geïnformeerd dat wanneer je grapefruit eet het je bloeddruk op een natuurlijke manier verlaagd en je geen bloeddrukmedicatie nodig hebt (dit is de reden waarom je geen grapefruit mag eten als je bloeddrukmedicijnen gebruikt)?

Waarom vertellen dokters niet dat je actieve houtskool moet gebruiken bij hoofdpijn, winderigheid, opgeblazen buik, huidproblemen, verkoudheid, voedselvergiftiging (actieve houtskool bindt zich met afval/ toxines om vervolgens het lichaam te kunnen verlaten)?

Waarom vertellen dokters niets over kruiden en kruidenthee om het immuunsysteem en spijsverteringssysteem te ondersteunen (verschillende kruiden helpen verschillende organen te functioneren en het lichaam gezond te houden)?

Waarom adviseert jouw dokter niet om dagelijks probiotica te nemen (dit boost het immuunsysteem, helpt de darmen schoon te maken en de darmflora in balans te houden, helpt bij het reguleren van opname en eliminatie in de darmen, houdt verkoudheid en allergieën op afstand)?

Waarom creëren dokters geen dieet/ leefstijl plannen voor hun patiënten in plaats van het aanbieden van pillen (90% van alle ziektes wordt veroorzaakt door verkeerde dieet- en leefstijl keuzes)?

Waarom vertellen dokters niet om preventief supplementen te slikken om je gezondheid een boost te geven in plaats van te wachten tot je ziek wordt en medicijnen te adviseren (supplementen, kruiden, tincturen kunnen ziekte voorkomen omdat je immuunsysteem een boost geeft en je organen helpt met hun natuurlijke functies)?

Waarom leren dokters je niet dat je emoties opgeslagen zitten in je lichaam en depressie en andere psychosomatische klachten kan veroorzaken in plaats van te zeggen dat je medicatie nodig hebt (emoties spelen een significante rol in onze totale gezondheid, zonder tools om onze emoties onder controle te houden kunnen we makkelijk psychosomatische klachten krijgen)?

Waarom schrijven dokters medicijnen voor die de meesten zelf niet eens zouden slikken? 🤷🏻‍♀️

Waarom worden we niet geholpen om gezond te zijn, voordat we ziek worden?

Dit moet veranderen!
Genezen is mogelijk…
Misschien wordt het tijd om de regie over je eigen lichaam terug te pakken.👊🏼

Niet mijn persoonlijk stukje dus claim ik dit niet.
Thanks Patricia voor het delen 🥰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten