vrijdag 10 februari 2023

Bericht over fb geblokt, turkije aardbevingen, meneer trump

 

Alweer een bericht geblokt. Dit keer een bericht over die prinses van Thailand, die in coma ligt. Ten gevolge van de prik  zo luidt het bericht.
Van vele kanten heb ik dat gelezen en hier gaan ze dat blokken door de feiten checker!!!
Nogmaals vrije meningsuiting is voor iedereen, als je het er niet mee eens bent, oké, maar blijf met je poten van mijn berichten af. Dit is pure discriminatie, dictatuur en achterlijk gedoe.
Als niemand hier mag schrijven wat ze willen, maak er dan een gesloten berichten site van. Anderen doen dat ook, dan kan je alleen die toelaten die je wil. Dan krijg je wel een eenzijdige berichtgeving. Is niet erg, maar dan verdwijnen er een heleboel, die dan niet de berichten willen lezen.
Wat jullie hier doen, smoelenboek beheerders, is nog strafbaar ook, volgens de Nederlandse wet. Maar ja, die spelen onder een hoedje met jullie.
Het wordt tijd dat 90% van de gebruikers hier verdwijnt zodat jullie inkomsten tot bijna nul wordt gereduceerd.
Ik ben hier nog om de grote groep nietwakkeren te helpen ontwaken uit de nachtmerrie waar we in zitten, want wat er op de wereld gebeurt moet verteld worden. Nu bv die aardbevingen in Turkije. De meesten denken nog steeds dat het natuurlijke aardbevingen zijn. Mis, ze worden veroorzaakt door de zwarte hoeden (=D S = ill u  mi  na tie= ka  b al) om Turkije te straffen omdat ze uit de na**vo willen stappen.  Die is al op sterven na dood , net als de e  u  . Ze ( ka  bal) proberen nog van alles en gebruiken " de techniek van de verschroeide aarde" wat inhoud: als wij sterven gaan, zullen we zoveel mogelijk onschuldigen meeslepen in het graf.
Dat is de w  een  f en de na  v o en de e   u .
Die aardbevingen worden veroorzaakt door  "h  a   a   r  p", wat een weersbeinvloedings systeem is ( onderzoek en jij weet het ook).
Die ka   bal is bezig met genocide en wil de wereld bevolking van 6 miljard terugbrengen naar 1 miljard.( zo ongeveer).  Hun bericht stond op de guide Stones van Georgië in arizona in de usa. Die zijn trouwens vernietigd ( door wie weet ik niet) , maar ze staan er niet meer. Op internet is alles daarover nog te vinden.
Je kent de spreuk van de w  een  f : je bezit niets meer en bent heel gelukkig.
Hun bedoeling is dat je totaal afhankelijk bent van de staat ( de Nederlandse staat is trouwens illegaal en wordt in stand gehouden door geweld en dictatuur) en dus niets meer hebt.
Je ziet het met de energie prijzen, die zijn zo hoog omdat ze geen geld meer hebben en om de gebruikers afhankelijk van de staat te maken, vandaar dat ze nu ook aangeven om de energieschuld over te nemen= jij bent dan afhankelijk van de staat.
Zo kan ik nog een tijdje doorgaan over de onzinnige maatregelen van de illegale staat.
ZOLANG DE MEESTE MENSEN HIERIN MEEGAAN ZAL DIT KABINET BLIJVEN EN OOK DE AFHANKELIJKHEID EN OOK DE MAATREGELEN.
IK ZOU ZEGGEN: MENSEN KOM OP , STA OP, EN VERBINDT JE MET BV DE SITE VAN BURGERLIJKARREST, WAAR ZE , SAMEN MET ADVOCATEN, BURGERLIJK ARREST WILLEN UITVOEREN VAN REGERINGSLEIDERS.
KIJK OP TELEGRAM EN ZOEK DIE SITE VEFBINDT JE EN NEEM ACTIE.
Wat je doet maakt niet zoveel uit, als je maar wat doet. Ook onderzoeken op de alternatieve kanalen zoals telegram, bitschute, signal, rumble, Twitter,,  kan bijdragen aan je inzicht en geeft je energie om wat te doen. Zelfs op YouTube staat het een en ander.
Ik zei al, wat je doet maakt niet uit, alle beetjes helpen, praten, demonstreren, plakken van berichten, internet bijdragen berichten schrijven zoals dit, brieven schrijven naar gemeenten over de Trust, over soeverein zijn, over zelfstandig zijn  als mens en niet als persoon, je verbinden met andere wakkeren, steun de boeren, maak groepen om meer inzicht te krijgen, verbindt je met de site op telegram met de burgerarrestgroep.
Maar doe iets en wordt bewust wat er in Nederland aan de hand is en ook in de wereld.
Nog een laatste bericht. In 2017 heeft meneer T ( do** n al*d  t** r uu  mp, zo want anders wordt het weer geblokt) een wereldreis gemaakt en heeft met heeeel veeel landen afspraken gemaakt en vrede afspraken, overal, ook in het oosten, middenoosten, China,  Rusland, noord Korea, zuid Amerika, etcetera. Hij, meneer T, is ook betrokken bij de alliantie die nu in de usa en over de hele wereld schoonmaak houdt en de zwarte hoeden aan het elimineren is.
Wil je meer weten: ga maar een naar : http://bob**bie139**.blogs**pot.c*om/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten