maandag 13 februari 2023

Gtb 648 = gerrit brekel we worden bestraald

 Feb. 13, 2022

GTB 648.


WIJ WORDEN BESTRAALD, DAT ZIT ER DIK IN.


Het is naar mening zeker. Hoe kan het anders zijn dat de vecht natie uit de jaren 50, 60, 70 omgepoold is geworden tot een generatie van luisteraars, niets doeners, niet reageerders, thuiszitters, apatische televisie kijkers, net flixers( het is er bewust voor gecreeerd) en alles slikkers.

Dat is toch in een normale conceptie niet mogelijk. Als je de lijst ziet van wat er de laatste tien, twintig, dertig jaren gebeurd is, dan is het onbegrijpenlijk. Het onderwijs is zo’n 40% gedaald, de zorg is bijna in elkaar geklapt, de controle van de overheid op de mensen is vervijfvoudigd, de bewegingsvrijheid is aan banden gelegd, door een net werk van noodwetten, de mensen zijn financieel door belastingen bijna uitgekleed. De geldontwaarding is volledig uit de hand gelopen, het laatste jaar met 17 %. Het verbod van demonstratie is regelmatihg ongefundeerd toegepast .... affijn, ik stop met het benoemen, U kunt er zelf nog wel zes basics bedenken, waar de achteruitgang heeft plaats gevonden en plaats vindt.

Dat is is eigenlijk zonder een vorm van protest doorgevoerd en door het Cabal/WEF netwerk aangestuurd. Met weinig reaktie vanuit het publiek. Als er al grote demonstraties waren, dan zonder enig werkelijk succes. 

Je kunt je op je hoofd krabben van verwondering, doch het wordt een ander plaatje als dit proces in alle landen plaatsvind, tegelijkertijd.

Dan is het heel anders, Dan is dat EEN BEWUSTE GEDIRIGEERDE AANVAL OP DE MENSHEID, DOOR EEN AANTAL DICTATORIALE GEHEIME GROEPEN. Dat is niet meer normaal. En overal blijven de mensen rustig. Er wordt zeer weinig gestaakt en de mensen draaien zich van de politiek af. Onbewust daarmee de smeerlappen , die er achter zitten , in de kaart spelend. DAT HEEFT MEN HET LIEFSTE... DAAROM WORDEN WIJ OOK BESTRAALD ...!!!!!

Hier en daar heeft men bewust gecontroleerde oppositie gecreeerd, die hard schreeuwd maar niets in feite doet , en die daarmee de actiefsten onder ons afstoppen....

Vergeet niet, wij hebben hier te maken met een uiterst geraffineerde en in elkaar gezette psychise bedreiging. Ik zou de mensen wel bij de schouders willen vatten en doorelkaar schudden van;; “MENS WORDT TOCH ALSTUBLIEFT WAKKER EN KIJK WAT ZIJ MET ONS AAN HET DOEN ZIJN, KIJK OM JE HEEN, ZIE EN ZET DE TV AF. HET IS EEN KOMPLOT, EEN AANVAL OP ONS....!!!!

NEE, HET IS GEEN ZOGENAAMDE CONSPIRATIE....

Zie de resultaten wat er aan het gebeuren is. zij willen je totaal afhankelijk maken van de staat en op die manier dus gaan bepalen wat je wel en niet mag, met auto aankopen, met 15 minuten gebieden met reisrestricties, vacanties, met ongewilde opgelegde oorlogen en totale controles in een politiestaat met gehersenspoelde politie die er maar op los slaat als je netjes protesteerd. En die met ( door de politie zelf)opgeleide groepjes de politie aanvalt, om hen een excuus te geven om op het publiek er op los te slaan.

Je hebt het allemaal per ongeluk op de tv en internet kunnen zien.

Het is echt... het gebeurd...HET VOLK WORDT RUSTIG GEHOUDEN MET MINDCONTROL WAPENS..... DAT IS ZEKER.....!!!!!!!

GTB


Geen opmerkingen:

Een reactie posten