zaterdag 18 februari 2023

Kop op mensen we zijn op de goede weg

 

Zou het zo kunnen zijn dat al die rampen op de wereld, die niet op de msm vermeld worden, veroorzaakt zijn door de zwarte hoeden?
Waarom zouden ze al die rampen, trein ontsporingen, branden, aardbevingen,  orkanen, niet of nauwelijks op het nieuws laten zien.
Zitten de zwarte hoeden ( de msm is daar een verlengstuk van) er achter? Het lijkt er wel op.
Dit zijn volgens mij de laatste stuiptrekkingen van de zwarte hoeden en ze gebruiken de tactiek van de verschroeide aarde, wat bewijst dat ze totaal geen empathie hebben.
Hun macht is verdwenen anders hadden we allang strengere maatregelen gehad, zonder dit geweld. We mogen de alliantie  ( het meneer T team=Q) wel dankbaar zijn dat ze zijn opgestaan.  Trouwens zij zijn er al minstens 60  jaar mee bezig om dit voor te bereiden.
Nu nog de slapende schapen wakker maken, want in de wereld zijn er nog zoveel mensen die het niet geloven, niet begrijpen, kop in het zand steken, ongeloof hebben, cognitieve dissociatie gebruiken. Wij, de bevolking moeten het laatste stapje zetten om de leefomgeving beter te maken. Er zijn nog zoveel kleine zwarte hoeden in de samenleving, die de wef aanhangen en die dienen allemaal, of omgeschoold, of verwijderd te worden. Volgens mij zijn de hele grote illustratie mensen, rockefeller familie, rothschildfamilie, Clinton, Obama, al allemaal geëlimineerd.  De kleinere hoofden proberen nu hun kop te redden, maar dat gaat niet meer omdat ze volgens hun contract met de wef hun taak moeten uitvoeren anders volgt liquidatie.
Maar omdat ze landverraad, bevolkingsverraad , genocide gepromoot hebben, wacht hun evengoed liquidatie.
Mensen, kop op, ook gesara komt er aan.  Nog een hobbelige weg te gaan, maar het mooie komt er ook aan. Laat je niet gek maken door maxima met haar cbdc ( waar bemoeit dat mens zich mee) en kijk op mijn vorige schrijven daarover.
Je kan ook op telegram, titanic kijken.
Wwg1wga
Ncswic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten