zaterdag 4 februari 2023

Zorgverzekeraars geven korting als je geprikt bent

 

De zorgverzekeraars, niet alle, geven korting als je geprikt bent.

Ja, makkelijk te doen voor mensen die korter leven. Een ding  begrijp ik niet. Als de zorgaanbieders de prik promoten, dan zullen ze straks, over 1 of 2 jaar, veel klanten verliezen.  Is dat dan de bedoeling? Of hebben die stommelingen dat niet door? Jewel, maar de bazen dwingen hen mee te werken.  Want de bazen willen heel veel geld verdienen. En als de waarheid uitkomt,  of als het ze te heet onder de voeten wordt nemen ze ontslag. Hierdoor laten ze al het personnel met de brokken zitten.
Daar zitten de boeven, in de top van elk bedrijf. Die worden gerecruteerd door de w  ee  ff en moeten een contract rekenen wat ze niet kunnen weigeren ( the godfather film). Dus het valse genocide spel wordt van bovenaf gestuurd.
Trouwens deze bazen zijn ook maar trekpoppen, die worden dus aangestuurd, en later worden die ook geelimineerd.
Hun verdiensten worden dan geconfisceerd of door de zware hoeden, als die nog bestaan, of door de witte hoeden, die de touwtjes in handen hebben.
We zijn aan het begin van het eind bezig en 2023 en 2024 wordt een heel mooi jaar waarom we veel vrijheid hebben, genoeg Inkomsten, genoeg te eten, vrije energie, geen belasting betalen meer,  etc.
Wwg1wga
Ncswic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten