zondag 12 februari 2023

Gaat donald trump vrede stichten met Oekraïne?

 

Ik las trouwens een bericht dat ( een gedachte):  stel je voor dat Donald Trump even de vrede regelt tussen Oekraïne en Rusland en China en Taiwan en dat Israël schoongeveegd wordt , dan zal iedereen Donald op handen gaan dragen omdat hij vrede sticht. Dat kan hij doen als niet president zijnde. Wij weten allang al dat hij de president is van de republiek usa ( 19e? ). 
Ook weten we nu wel dat meneer B  geen president is , want de usa corporatie is failliet.

We weten misschien ook dat de usa corporatie failliet is en dat meneer T president ( de 19e)  is van de republiek Amerika ( geen corporatie), welke waarschijnlijk ook doorgaat in 2023.
Over de hele wereld zullen dan ook alle regeringen vallen ( het zijn ook corporaties) en overgaan naar andere regeringsvormen. Ook koninkrijken zullen verdwijnen of opnieuw ingericht worden.
Dit zijn mijn ideeën, omdat ik na onderzoek tot deze conclusie kom. Het kan nog even duren dat de KM ( khazaarse maffia) uitgespeeld is en nog wereldwijd valse vlaggen af laat gaan.
Een valse vlag wil niet zeggen dat er geen erge dingen gebeuren, kijk maar naar Turkije= ook een valse vlag met veel slachtoffers. ( een poging van de zwarte hoeden (=ka  bal) om wo3 te veroorzaken, zodat ze alle biolabs en gifspuitenproductie, en witwaspraktijken en nog veel meer, kunnen wegmoffelen.
Een kat in het nauw doet rare sprongen.
Na duizenden jaren aan de touwtjes te hebben getrokken,  zullen de illustratie, rothschilds, rockefellers, khazaarse maffia, zich niet snel overgeven. Zij zullen de techniek van de verschroeide aarde toepassen en zoveel mogelijk slachtoffers willen maken.
Weet: de genoemde groepen, w.o. de nwo en de wef, willen 90% van de wereldbevolking doodmaken en de overgebleven als slaaf gebruiken.
Let wel, we zitten nu al in een schuldslaven systeem en door die schuld zijn we afhankelijk van banken, die bevolen worden door de overheid, dus zijn we afhankelijk van de overheid.
Besef dat wel. Om maar niet te spreken over cbdc ( centrale bank digitale currency).
Wwg1wga  en
Ncswic
Militair is the only way.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten