zaterdag 4 februari 2023

Kloning van lichaam en stem bestaat

 Hallo allemaal, dit gaat over kloning, dat is het lichaam helemaal kopieren, zodat een 2e persoon ontstaat die precies hetzelfde er uit ziet als de echte, ook herinneringen, echter zonder ziel, zonder gevoel.

Wat weten jullie van klonen? Het schaap dolly was voor het publiek een eye-opener dat het zowiezo kon. Wel even een andere eyeopener: sinds de 20e jaren van 1900 , en misschien al eerder, kunnen ze , proberen ze , mensen te klonen. Na wo2 is het zo geperfectioneerd dat ze mensen kunnen klonen die de herinnering hebben van de echte persoon , maar geen gevoel hebben.  Soms moeten die klonen opgewaardeerd worden met de kennis van de echte.
Grote leiders in de wereld en machtsfiguren van de industrie hebben en gebruiken klonen van zich zelf. Putin, Trump, en een heleboel anderen gebruiken avatars= klonen van zich zelf om zelf op de achtergrond te blijven.
Bij grote jongens en vrouwen worden zowel door de goede als door de slechte kant dezelfde klonen gebruikt, zodat je goed moet opletten aan welke kant die persoon staat.
Op deze wijze worden de personen door de vijand in een kwaad daglicht gezet.
Zo kun je ook begrijpen dat door die klonen er zoveel mensen zijn die er niets meer van begrijpen. Ja, inderdaad in Nederland dus ook, bv meneer R, mevr K, en anderen zijn dat ook om te laten zien dat ze nog macht hebben. Zelfs de royals zijn gekloond om te laten zien dat ze er nog zijn. Echter , klonen worden gestuurd en kunnen geprogrammeerd worden, zodat ze doen wat hun bevolen wordt. Dat zien we om ons heen. De grote massa ziet dat niet, maar de klonen worden gebruikt nu, om de massa wakker te schudden en te laten zien hoe slecht de vijand is ( in dit geval de w  een  ff ).
Wat de meeste mensen nog niet weten is dat ook je stem gekloond kan worden, zodat iemand qua stem precies op de stem lijkt als de echte persoon.
Ik heb een filmpje gezien van een Engelse talentenjacht op tv, waarbij een persoon ging zingen voor de camera, een totaal andere persoon dan de voorzitter van de jury, en die deelnemer ging zingen en ze lieten het beeld zien. Wat gebeurde er?
Wel zowel het beeld als de stem waren precies eender als de voorzitter van de jury, terwijl dus en het gezicht en de stem van de deelnemer niet overeenkwamem met de voorzitter.
Dit werd rechtstreeks uitgevoerd, zonder knipwerk.
Nu weet ik dat met cgi, maskers, kloning,  groen scherm, dubbelgangers, heel veel bekijkt kan worden ( op tv gebeurt niet anders) , maar dit was wel een heel bijzonder optreden.
Dus, kortom, kloning bestaat van zowel lichaam als stem, dus wat je te zien krijgt op tv, of foto's in de kranten, of op film , kan allemaal "FAKE" zijn. Dus heel goed oppassen wat je als waarheid aanneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten