donderdag 24 november 2022

Waar zij we nu

 

⭐️KORTSTE GROTE OPROEP VOOR DINSDAG 22 NOVEMBER 2022


HET IS ALTIJD INTERESSANT OM TE HOREN WAAROM WE NOG STEEDS WACHTEN - DE EXCUSES DOOR DE JAREN HEEN ZIJN OP ZIJN MINST INVENTIEF GEWEEST - EN NU? ZE DOEN JE TENMINSTE GLIMLACHEN - DE REALITEIT IS DAT WE MET ELKE DAG DIE VOORBIJGAAT INDERDAAD EEN DAG DICHTERBIJ KOMEN - HET ZAL NIET LANG MEER DUREN VOORDAT GANGPAD 1 - 2 - 3 - 4 - 5 EN 6 VOOR GOED GELUK ALLEMAAL ZIJN OPGERUIMD - HET PAD VOOR DEZE GODDELIJKE ZEGENING ZAL GOUDKLEURIG ZIJN EN ONZE HEMEL OP AARDE ZAL ZIJN AANGEKOMEN VOOR DE HELE MENSHEID - HOE GEZEGEND WE ZIJN DAT WE ZIJN UITVERKOREN EN ALLE DANK EN GLORIE AAN ONZE GELIEFDE VADER EN ZOON EN DE HEMEL


ALLEEN INTEL


WAAR ZIJN WE NU?


Wat is er nu aan de hand? Laten we beginnen met dit - opruimen en er is inderdaad meer dan ik vorige week noemde - sommige van deze gebieden zijn met mensen waarover we niet willen praten, maar meer en meer van het leger wordt gebruikt om deze arrestaties te doen van verraad en opruiing en misdaden tegen de mensheid en we staan op het punt om grote veranderingen te zien plaatsvinden - maar we weten niet zeker wanneer - Obligatiehouders wachten nog steeds om hun 1% van de fondsen te krijgen - ze hebben misschien een beetje reiskosten gehad - maar voor het grootste deel worden bepaalde obligaties verwerkt in Zürich de Zim sheet Bonds, dat zijn vellen obligaties volle dozen verwerkt in Zürich en Miami - dus dat gaat nog steeds door en ook onze troepen die in de VS worden ingezet - Nationale garde en om veiligheid te geven - Al deze dingen zijn er voor de GCR en RV en uitwisseling van valuta en Zim - de QFS is al een jaar of meer getest en klaar voor gebruik en BRICS en nu meer aansluiting bij Jordanië en Saoedi-Arabië en Duitsland die deel willen uitmaken van BRICS die door goud worden gedekt enzovoort, dus dat gaat vooruit en landen met goud als onderpand zijn nu misschien meer en dichter bij de 100 - we hebben het nog niet verklaard - omdat we wachten op de aankondiging van Nessara. In president Trumps toespraak noemde hij de "Nationale Economische Hervorming" twee keer en dat was om te zeggen dat het in feite begonnen is - we hoopten op meer, maar er waren veel tekenen en codes en we zien er meer van -...


Op zoek naar Nesara en Gesara om op gang te komen - de nieuwe USTN wordt internationaal digitaal verhandeld - er wordt geen Fiat meer gedrukt sinds 9 november -. Nu moeten de USTN en USN naar buiten komen en we zullen dat hier op CC en DC gebruiken en wat het fysieke geld betreft, het ligt bij de banken en RC en ze wachten gewoon af en ik geloof dat dat allemaal zal gebeuren als we gaan - maar we zullen alles gebruiken tot eind januari en dan zal het oude fiat geld gewoon verdwijnen - en in bepaalde depositogelden worden gestopt en naar Treasury worden gestuurd om te worden versnipperd. Dus we hebben een overgang en het oude wordt ingewisseld voor het nieuwe 1:1 - De fiat heeft niets als back-up en was onder de oude corporatie en die is nu failliet. Nu zijn we overgestapt naar de Nieuwe Republiek, dus gaan we daar naar terug. Wat er wereldwijd gebeurt is de positionering voor deze Starlink en gekoppeld aan de QFS en in wezen wat we krijgen van de bank bronnen - er was een kleine kans voor Thanksgiving - maar nu zullen de meeste zeggen dat we dit direct na vrijdag of zaterdag zullen zien en sommigen denken dat het goed zou kunnen zijn - maar het is niet absoluut - sommige van onze Top militairen hadden het over eind november maar dat is slechts een week weg - dus we zouden er tegen het einde van de maand moeten zijn OF EERDER -... dus we kunnen plannen - maar dat kan ik niet zeggen - we zien er goed uit voor na Thanksgiving maar dit en dat kan veranderen - maar het lijkt erop dat bepaalde dingen die moeten gebeuren politiek bepaalde vragen die gesteld zijn moeilijk te beantwoorden zijn en het is moeilijk om te weten wanneer onze start is vastgesteld - we weten dat het RC personeel zaterdag/zaterdag/maandag oproepbaar was maar we weten niet waarvandaan en we proberen dat uit te zoeken. Er is ontzettend veel info en het is moeilijk om de waarheid te onderscheiden - maar we proberen dit uit te praten en een idee te krijgen - maar een zeer goede militaire bron zegt op OF VOOR EINDE NOVEMBER en direct na Thanksgiving - de HSBC zegt dat - en als ik dit gesprek beëindig krijg ik waarschijnlijk meer informatie maar dat is ALLES wat ik nu heb - en nee er zal geen gesprek zijn donderdag - dus ik denk echt dat ze dit willen hebben en beginnen met onze kerstinkopen, maar we moeten misschien de bodem raken voordat dit triggert - dus blijf positief en in geloof voor eerder vroeger dan later.


Bruce gaat verder met praten over Sue en zijn projecten - dus dat is echt ALLE informatie die hij heeft voor vanavond. Hij zal het hele team en alle luisteraars van over de hele wereld bedanken voor het afstemmen - en dan zal hij ook zeker het gesprek uitbidden.


Dus MOETEN ALLE MENSEN VOLLEDIG IN GEBED STAAN EN VERTROUWEN dat DEZE HEILIGE BLESSING VOOR HET EINDE VAN NOVEMBER IN ONZE LEVEN ZAL WORDEN VERWEZENLIJKT.


Dan hebben we tenminste een kleine kans om een beter Feestseizoen te hebben dan de afgelopen jaren - dat verdienen we echt ALLEMAAL.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten